Перейти до змісту

Карантинний дебілізм чи геноцид?


zero

Recommended Posts

Ось в такій "оригінальній" масці чувак пішов у гастроном в Сан Дієго   :lol2: screen_shot_2020-05-04_at_10.29.14_am.pn

 

Як бачите народ висловив своє обурення   :weep:

Аби завжди була випрана   :)

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

медитація армянської відьми з кацапстану, можливо хтось відважиться дослухати до кінця

а у нас Дацюк -  в темі "Дацюкістам втикати"

=============

ЗЕМЛЮ УНАСЛЕДУЮТ РАЗУМНЫЕ...

https://www.youtube.com/watch?v=Sa1Q9rUv414

Link to comment
Share on other sites

Карантин в Україні НЕЗАКОННИЙ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=ddJJGA8X5oU

 

 

Капітан Очевидність.

Про те, що обмеження пересування, як конституційного права, незаконне без введення надзвичайного стану ВР зрозуміло всім.

 

Просто українці - сраний совок, для яких поточні обставини важливіші за закон і порядок. 

 

"Який військовий стан для проведення мобілізації? У нас війна без війни!!"

"Який ще незаконний уряд, яка відсутність більшості? Путін нападе!"

" Який надзвичайний стан під час вірусу?! У нас люди хворіють! Нахуй конституцію!"

"Е, що за фігня, як корупція/податкова/комуналка/ітп?? Ми вимагаємо: законність, порядок, справедливість!! Ганьба!!!"

Link to comment
Share on other sites

Я ще забув головну цитату

 

"Вам шашечки ілі єхать?" - взагалі на будь-який заклик про необхідність дотримуватись законності. А коли олігархи запихають їм шашечки в жопу, дуже дивуються, чому у нас не правова держава.

Link to comment
Share on other sites

ще після 2008 не відійшли, тепер ше й пандемія вплине

 

Nationwide, the effect of the last recession on university finances was partly offset by tuition increases financed by federally guaranteed student loans. But that just shifted the problem from one place to another. When Lehman Brothers collapsed in September 2008, Americans owed about $660 billion in outstanding student loan debt. That amount is over $1.6 trillion today.

Alarm about the student debt problem grew in volume over the last decade as debt totals climbed. In the future, colleges and universities can’t rely on students and parents borrowing another trillion dollars to make ends meet. Many are already taking out the maximum allowable amount of federal loans.

 

https://www.nytimes.com/2020/05/05/upshot/public-colleges-endangered-pandemic.html

Link to comment
Share on other sites

Все, по карантину...

 

Уряд знімає багато карантинних обмежень

Пряма мова очільника МВС Арсена Авакова: "Проєктом передбачається відновити рух в 66 пунктах пропуску на кордонах з Євросоюзом і Республікою Молдова. Реалізація проєкту відновить повноцінний рух на кордоні з Польщею, Угорщино, Словацькою республікою, Румунією та Молдовою. Залшаються тимчасово заритими пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Білоруссю через епідемічною ситуацією".

Міністри проголосували за відповідне рішення. Водночас відновлювати роботу пунктів пропуску Державна прикордонна служба зможе після оприлюднення рішення уряду.

5312fd2-ff48c968-9098-4148-8b59-183f07ae

 

358b0e2-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Зря они это, старичкам радость напоследок 

 

Это медсестра из Тулы Ирина Кудько. В России маленький скандальчик по этому поводу. К медсестре применили дисциплинарное взыскание. :lol2: 

97783414_2892571294303264_57239343030001

04a8ddae9acd.png

Link to comment
Share on other sites

Коли було 100 інфікованих, все позакривали, коли стало 20 тис. - все відкривають :fp1:

 

У Києві з 1 червня відновиться робота дитячих садочків, навчання у випускників у школах та вишах, функціонування спортзалів.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко на брифінгу 21 травня: "Із 1 червня у столиці розпочнуть працювати дитячі садочки та школи для випускників 11-х класів, що складатимуть ЗНО, а також заклади професійно-технічної та вищої освіти для випускників та абітурієнтів.

Відновлять роботу також дитячо-юнацькі спортивні школи, спорткомплекси, спортзали та фітнес-центри – без роботи басейнів.

Відкриють зони відпочинку та пляжі біля водойм".

Link to comment
Share on other sites

Тому що темпи захворюваності недостатні для створення стадного імунітету.

Та фіг там :( 

 

Швеция единственная страна в Европе, которая не вводила серьезных карантинных мер, предложив гражданам просто быть осторожнее. На прошлой неделе Швеция опередила многие страны Европы по числу умерших от коронавируса на миллион населения, но сейчас выясняется, что надежда на коллективный иммунитет не сбылась. Специалисты прогнозировали, что треть населения получила антитела к коронавирусу, но исследование показало — только 7 процентов жителей Стокгольма, где заболевших больше, чем в других городах, имеют иммунную защиту. Этого категорически недостаточно для естественного затухания эпидемии.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Швеция единственная страна в Европе, которая не вводила серьезных карантинных мер, предложив гражданам просто быть осторожнее
Щастить шведам з населенням, котре достатньо просто попросити і воно виконує.
Link to comment
Share on other sites

Луганська обл. з рекордно низьким рівнем захворюваності на коронавірус в Україні (усього 43 випадки, в адмінцентрі Сєвєродонецьку лише 1 людина, що вже давно вилікувалась) не готова до послаблення карантину через... низький рівень тестування!

А в рекордсмені Києві і Харкові з понеділка без обмежень відкривається метро.

сегодня в 15:35
Луганская область
Луганская область не готова ко второму этапу выхода из карантина


По состоянию на 22 мая почти половина Украины не готова перейти ко второму этапу снятия карантинных ограничений, введенных в связи с коронавирусом. Среди областей – и Луганская.
Об этом сообщает пресс-служба МОЗ Украины.
Так, снимать ограничения не готовы: Киевская, Волынская, Днепропетровская, Донецкая, Луганская, Николаевская, Полтавская, Ровненская, Хмельницкая, Черновицкая и Закарпатская области и город Киев.

Отмечается, что в этих областях большое количество больных, высокая загруженность койко-мест в больницах и низкий охват населения тестированием на коронавирус.

008888.jpg

Link to comment
Share on other sites

І як це розуміти? В Києві рівень захворюваності вищій від встановленого максимуму і не має ніяких тенденцій до зниження, а метро запускають без обмежень. У нас тут хворих нуль, але через навмисно створений низький рівень тестування карантин триватиме. 

Link to comment
Share on other sites

Все сталося, як я й казав раніше, що до сраки цей карантин. Економіку угандошать, а виходити за пару місяців все одно доведеться, без вакцини і масового імунітету. Бо вибирати будемо між поганим (сплеск захворюваності) і дуже поганим (економічний колапс держави) варіантами
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Нам зараз потрібно шалені кошти вливати в здатність лікарень прийняти у багато разів більшу кількість інфекційних хворих, тому що сплеск восени і взимку буде набагато потужнішим. А зебаньки лише імітують і освоюють. Як з закупленими тестами, які неможливо зробити навіть лікарям через їх дефіцит. Але ж вони десь накопичені і відпускаються поважним людям та за бабло.

Link to comment
Share on other sites

Не будемо вибирати, ми забезпечимо і колапс медицини, і економіки. Бо не маємо здорового глузду.

Не буде економіки, то не буде й медицини. Очевидно, хтось у зебаньків порахував наслідки продовження карантину за будь-яку ціну. І тепер всі будуть робити вигляд, що карантин якийсь є, але по факту - карантин вже всьо

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...