Перейти до змісту

Культурна революція, США


Uki

Recommended Posts

пример расового правосудия. и как раса влияет на судовой процесс

 

кстати тут Уки упирался - что мол правосудие в сша супер пупер справедливое и незаангажированное . вот случай доказывающий обратное:

 

https://www.foxnews.com/us/florida-murder-trial-ended-mistrial-race-set-start-anew

 

Судовий процес у Флориді, який закінчився помилковим розглядом через расу, має розпочатися заново

 

Імовірно, Dayonte Resiles зарізала Джилл Халлібертон Су, 59 років, до смерті під час пограбування з метою вторгнення в будинок.

 

Суд у Флориді щодо вбивства чорношкірого, який закінчився помилковим розглядом після того, як троє присяжних нібито не засудили його за головне звинувачення на основі його раси, планується розпочати заново пізніше цього місяця.

 

Колегія з 12 присяжних погодилася, що 27-річна Дайонте Резілес зарізала 59-річну Джилл Халлібертон Су під час пограбування з метою вторгнення в будинок у 2014 році, але вони не змогли дійти згоди щодо звинувачення, повідомила WSVN 7News голова присяжних.

 

«[Три присяжні] сказали: «Я не хочу відправляти молодого чорношкірого чоловіка у в’язницю до кінця їхнього життя або щоб він отримав смертний вирок», — сказала старшина журналістам про судовий процес, який завершився повісили журі 8 груд.

 

Відбір журі для нового випробування почнеться 18 січня в окрузі Бровард, свідчать записи.

 

Спочатку дев’ять присяжних хотіли вироку за вбивство першого ступеня, але після шести днів обговорень вони пішли на компроміс і погодилися визнати Резілеса винним у ненавмисному вбивстві.

 

У незвичайному повороті бригадира потрапила в шахрайство. Коли вона повернулася до зали суду і її попросили підтвердити вирок, вона сказала, що не може цього зробити.

 

«[Адвокати] просто підбадьорювали і плескали його по спині, наче він закінчив середню школу чи зробив переможний приземлення під час футбольного матчу», — сказала вона. «Я подумав, що я зробив? Невже це світ, який я створюю для своїх дітей, світ, де хтось може уникнути вбивства через колір своєї шкіри?»

 

Минули секунди, коли вона подивилася на секретаря і суддю.

 

«Вони просто чекають мого вердикту «так, я згодна» або «ні», а я просто не могла, і тому сказала «ні», — сказала вона WSVN 7News.

 

За її словами, суддя відправив її та інших присяжних назад до нарадчої кімнати, щоб продовжити роботу, але атмосфера стала ворожою.

 

«Ви, хлопці, продовжуєте говорити «молодий чорний чоловік», але я не бачу раси. Я просто бачу людину, і ви знаєте, одна конкретна людина сказала мені: «Гей, якби ти був за межами цієї зали суду, ти б за це були вибиті на вулиці», – пригадала вона.

 

Двоє чорношкірих присяжних звинуватили її в расизмі. Для неї єдине питання полягало в тому, чи довело обвинувачення вину Резілес поза розумним сумнівом.

 

«Якби це був мій брат, який був звинувачений і був представлений той самий набір фактів, я могла б проголосувати винною у вбивстві першого ступеня», — сказала вона South Florida Sun-Sentinel. "Це те, що показали докази. Це не расова річ. Це злочин. Він вбивця. Мені байдуже, якої він раси".

Link to comment
Share on other sites

Бляаааа! Таке надибав.... Вам це сподобається

 

If California is ever going to achieve true equity, the state must require parents to give away their children.

 

https://www.vcstar.com/story/opinion/columnists/2022/01/13/column-california-should-abolish-parenthood-name-equity/6513756001/

Link to comment
Share on other sites

But don’t pay those critics any mind. Because they just can’t see how our relentless pursuit of equity might birth a brave new world.

 

дибил посмотрел сериал, решил что это будет популярно, и написал статью чтобы его заметили...

Link to comment
Share on other sites

Для ліваків все логічно.Таке важливе питання як виховання дітей доручати батькам неможна.Всі бачили як батьки грали вчителів за уроки расового виховання

по заветам троцкого..отсутствие семьи, трудовые армии, отсутствие частной собственности...

 

только при этом все должны на наркотиках сидеть. почему эти идеи марксизма поживают я в таких штатах как кали?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Воуки вже задовбали навіть найлівіше місто в Америці СФ

 

відкликали трьох воукнутих  членів шкільної наглядової ради..... 

Вони хотіли переіменувати більше 4 десятків шкіл включно зі школою лінкольна, а також відмінити іспити на вступ до елітних шкіл

 

https://www.cnn.com/2022/02/16/politics/san-francisco-school-board-members-recall-election/index.html

Link to comment
Share on other sites

:fp1: У  Ali(UA) "елітний" - це слово триггер..... скажеш це слово і його починає рвати на частини......

 

стосовно навчальних закладів "елітність" зазвичай означає підвищені вимоги до учнів  

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
On 12/10/2021 at 7:22 PM, Ali(UA) said:

судячи з рейтингів ньюсома то таки у вас все однозначно

Ну шо.... Villanueva набрав найбільше голосів на праймеріз.....

https://www.foxnews.com/politics/california-primary-results-la-sheriff-villanueva-runoff

Змінено користувачем Uki
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...