Перейти до змісту

Класний вибір на мера у киян


Silentio

Recommended Posts

Клячко - довбойоб, кришувальник мафії

 

Тищенко - кабатчик крутижоп

 

Дубінський - матюкливий Бєнінсон

 

А тепер ще зірка зеленої болотної плісняви Ірка Верещук  :fp1:

 

Володя Парасюк про "чесну, розумну з досвідом"   :weep:

 

Экснардеп Владимир Парасюк заявил о причастности кандидата в мэры Киева Ирины Верещук к незаконным схемам работы в то время, когда она занимала должность мэра Рава-Русской на Львовщине.

Как собщает Цензор.НЕТ, об этом Парасюк рассказал в специальном видеообращении и опубликовал его на своей странице в соцсети.

 

 

"То, что она вытворяла - в голову не укладывается. С того, что я могу быстро вспомнить - она фальсифицировала решения горсовета, чтобы выделить землю для своих приближенных. Делала это все нагло, публично и ничего не боялась. Она замешана в вопросах приватизации, с янтарем была связана... В этой ситуации мне жаль только киевлян. Если эти выборы выиграет Ирина Верещук, то Киеву конец", - сказал Парасюк видеообращении и написал  в комментарии к нему: "Вибачте, але це 3,14здець".

 

https://amp.censor.net.ua/video_news/3208681/vibachte_ale_tse_314zdets_parasyuk_o_byvshem_mere_ravarusskoyi_i_kandidate_v_mery_kieva_ot_slugi_naroda

Link to comment
Share on other sites

Незрозумілі бурління, один хєр буде Кличко.

 

Куяни його повністю заслуговують. 90 відстотків мешканців колись прекрасного, зеленого, комфортного для життя, роботи, навчання і відпочинку міста - манкурти, жлоби, підсосники влади та просто підари хай подихають разом із своїм мером недоумком. Це я кажу як киянин в фіг зна в якому поколінні, чиї пращури жили і творили в уьому місці кілька сторіч, а коли треба було захищали його зі зброєю в руках від ворога.Від жлобів і манкуртів нажаль захистити не зуміли...

 

Мої співчуття тим 10 відсоткам ЛЮДЕЙ, які вимушені потерпати від вибору дегенератів і не мають можливості виїхати геть з непридатного для ЛЮДСЬКОГО життя міста :(

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Так Тищенко і Дубінський - всьо. Від СН Верещук.

 

Про ДУбинського не факт... Як Беня на бабло не пожлобиться, може устроїти трохи матюкливої клоунади, аби "фавориту"

життя малиною не здавалось.

Link to comment
Share on other sites

Кличку нічого не загрожує, якщо не піде на дебати. А скоріше і з дебатами прорветься за такої людської адекватності. Вся Україна в набагато більшій дупі проти Києва об'єднується зараз навколо нанайських хлопчиків, які їх весь час брутально мають.

То чого киянам не об'єднатися навколо свого Цицерона?  B-)

3808770.jpg

Link to comment
Share on other sites

Переконаний якби були навіть і дебати лайф, генетичне сміття, що зконцентрувалося і дало буйний ріст за останні 20 років в столиці (до нульових Київ ще більш менш тримався через не такий критично низький відсоток ЛЮДЕЙ, а не біомаси) проголосувало б з реготом мавп, що кидаються одне в одне власним лайном, за собі подібну істоту Клячка.

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Калирована жлобиха Верещук ответила Парасюку  :weep:

 

Кандидат в мэры Киева от "Слуги народа" нардеп Ирина Верещук напомнила экс-депутату и бывшему "сотнику Майдана" Владимиру Парасюку о стрельбе на Майдане

Об этом она написала в Facebook, передает Depo.ua.

 

 

 

Это произошло после того, как Парасюк записал видеообращение, в котором заявил, что, по его информации, Верещук фальсифицировала решение Рава-Русского городского совета, будучи мэром этого города, чтобы выделить землю приближенным людям, и была замешана в вопросах приватизации и добычи янтаря.

"Рагульские байки от поросюков. Наконец Парасюк не удержался и напомнил о себе. Что-то там говорит, каким я была мэром в Раве-Русской и каким я буду мэром в Киеве. По понятным причинам он и такие, как он, теперь начали бегать и распространять свои старые фейки про меня: о связях с Медведчуком, о янтарных богатствах, о каких-то земельных участках в Раве-Русской. Одним словом, рагульский бред", – написала Ирина Верещук.

 

Кандидат в мэры Киева также вспомнила, что Парасюк во время интервью журналисту Дмитрию Гордону признался, что стрелял по милиции в феврале 2014 года.

"Об авторе этих фейков достаточно помнить следующее: 20, февраля 2014 из окон Киевской консерватории стрелял именно он. Недавно, в интервью Гордону, природная гордость и склонность к рисовке заставила фигуранта признать на камеру факт стрельбы из окна консерватории по территории Майдана Независимости. Ему бы молиться, чтобы закон об амнистии вдруг не отменили, а он политические комментарии дает. Странно. Но ничего не сделаешь. Они такие, поросюки", – заявила Ирина Верещук.

 

 

Жаль шо Вова на Майдане эту сучку драную не подстрелил. На одного жлобокадидата на мера Киева было бы меньше  :fp1:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ему бы молиться, чтобы закон об амнистии вдруг не отменили, а он политические комментарии дает

От иблище то свое зеленое медведчуковская соска и приоткрыла - а казалось бы - всего-то дай дуре твиттер и пейсбук  :weep:

Link to comment
Share on other sites

Вона тп и калірована жлобиха як і вся зелена свора гнійних мух. Язик в неї підвішен тіки хіба в дИбатах з дегенератом кличком, а так вона їм іншим способом заробляє. Вова цю погань жодним словом не образив, просто сказав хто вона є, а це падло мертвечуківське мало шо на рівні провінційної площадної шльондри йому відповіла, як правду матку про себе почула, та й ще ба погрожує за те, шо він в погань ватну на Майдані стріляв. Мало настріляв, як тепер з'ясувалось.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ну, Кнура вона посадила на сраку недавно на якомусь ток шоу.

 

І потім - а хто сказав, що Парасюк говорить правду? Я зараз не вірю нікому.

 

Такі заяви треба робити з документальним підкріпленням. А не "мені розказували знайомі, а їм розказували їх знайомі...."

При чому зазначу - я не стверджую, що вона біла і пухнаста. Але згадайте, скільки подібного лайна під час останніх виборів виливали на того ж Сааку. Чи Гриця.

 

І ще - я не зрозуміла з ролика Парасюка. Йому шкода киян, якщо виграє Верещук. А якщо Кличко залишиться на другий термін - з Києвом і киянами буде все ок? Так з його ролика виглядає.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Парасюк принаймні вийшов зі Зради з чим зайшов!

 

В зашкварах законодавчих помічений не був.

 

Як бонус, про який мріє добра половина затравленого лохторату парі гандонам з ноги в пику заїхав.

 

З огляду на загальний рівень тварюк і бидла в Зраді - він майже СВТЯИЙ.

 

РАва РУська - митне місто - вся місцева иліта живе з таможні і контрабанди. Як ти там був мером і в це все не очолював такого просто не бува! То ж Вова міг і нічого не казати - там і так все ясно.

 

Про Клячка і так все всім зрозуміло, а от ці "розумниця з чесними очима" (Гойдон) ще дяеких зовсім темних може викликати певні іллюзіі :fp1:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...