Перейти до змісту

Свобода слова по-європейськи


tom_cat

Recommended Posts

З ФУП

 

 

Am Donnerstag haben Justizministerin Alma Zadic (Grüne), Verfassungsministerin Karoline Edtstadler (ÖVP), Frauenministerin Susanne Raab (ÖVP) und die grüne Klubobfrau Sigi Maurer das lange angekündigte Gesetz gegen Hass im Netz vorgestellt.
 
Вчора 4 жінки
Міністерки юстиціі. конституціі. по справам жінок і ще одна зелена презентували новий закон.
Після контролю ЄУ і експертизи схоже приймуть.
 
Тепер планується що інтернет платформи з відвідуванням більш ніж 100тис користувачів маю надати просту безкоштовну і легкозрозумілу персоніфіковану форму для скарг на хейтерство.
Видалення хейтерського повідомлення має бути здійснене  після скарги жертви до доби часу. В разі ігнору скарги жерва отримує можливість подати позов в суд по прописаній процедурі.
Штраф на платформу де зафіксоване хейтерство може починатися з кількох тисяч. Гугль чи ФБук можуть бути оштрафовані до 10 лямів євро.
 
Міжнародна амністія щось була пробубоніла про загрозу свободи слова. Але то мало вплинуло. Сама юстіцміністерін була нещодавно жервою хейтерів і активно просуває новий закон.

 

Link to comment
Share on other sites

мда. То есть я могу в твиттере обозвать Байдена мудаком и максимум что мне грозит это удаление поста. Но и это не происходит. Трампа и Байдена обзывают как хотят.

 

А тут реальная цензура йопта....

Link to comment
Share on other sites

Переможуть демократи - і у вас таке буде. Та і вже є. трампа - мудаком , то таке. а от негра - негром... Посадять.

Посадят не посадят а с работы выгонят. Было такое давно.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Європейський суд з прав людини вперше вказав, що власник акаунту в соціальній мережі Facebook має обов’язки контролю, зокрема, якщо вирішує зробити його публічним, надає можливість коментувати будь-кому та публікує контент, потенційно здатний спровокувати мову ненависті.
Заявник – французький депутат місцевого рівня та кандидат на вибори до парламенту – був засуджений за розпалювання ворожнечі через те, що негайно не видалив коментарі третіх осіб із мовою ненависті під своїм постом у Facebook із критикою свого політичного опонента.
На думку ЄСПЛ, свідомо зробивши свій акаунт у Facebook загальнодоступним і дозволивши таким чином своїм друзям, загалом 1829 особам, розміщувати там коментарі, заявник був зобов'язаний стежити за змістом опублікованих коментарів. :fp1:

Link to comment
Share on other sites

Это же офигенная новость. Гадюшники в виде соцсетей тихо свернутся и перестанут разносить по умам заразу. Весь этот печальный катаклизм в мире, что мы наблюдаем по моему мнению был создан именно благодаря соц сетям и их повсеместной доступности бесконтрольности и безнаказанности. На них вся Кенсел калчер стоит. Убери соцсети или анонимность в них, введи юридическую ответственность за незаконные действия в соцсетях так как это сделано в реальной жизни и все. мир вернется в норму уже через неделю

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...