Перейти до змісту

Інвестиції


Ali(UA)

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

There’s a single New Jersey deli doing $35,000 in sales valued at $100 million in the stock market

(Є один гастроном у Нью-Джерсі, який продає на фондовому ринку 35 000 доларів США на суму 100 млн. Доларів)

 

 

Паулсборо, штат Нью-Джерсі, ”Твоє рідне місто” - це єдине місце розташування компанії Hometown International , яка має вражаючу ринкову вартість, незважаючи на загальну суму 35 748 доларів США за останні два роки продажів, згідно з поданням цінних паперів.

″Хтось вказав нам на Hometown International (HWIN), якому належить один гастроном у сільській місцевості Нью-Джерсі ... 8 лютого HWIN досягла ринкової капіталізації в 113 мільйонів доларів. Найбільшим акціонером також є генеральний директор / фінансовий директор / скарбник і директор, який також є тренером з боротьби в середній школі поруч із гастрономом. Пастрамі, мабуть, дивовижна ”, - сказав Ейнхорн у листі до клієнтів, опублікованому в четвер .

За даними FactSet, рідне місто, яке, як видається, розпочало торгівлю в 2019 році, має акції, що торгуються позабіржово, і рідко що кілька сотень акцій змінюють власників на день. Часто немає торгів, що реєструються за весь торговий день.

Тим не менше, ринкова капіталізація компанії становить трохи більше 100 мільйонів доларів, за даними FactSet.

 

Рідне місто не відразу повернуло запит на коментар, зроблений на номер телефону, вказаний у деклараціях компанії про цінні папери. Менеджер не міг коментувати номер телефону гастроному.

Згідно з останніми заявками компанії 10-K, єдине місце компанії було закрито з 23 березня по 8 вересня минулого року через пандемію коронавірусу. За цей час ціна акцій компанії зросла до $ 9,25 за акцію з $ 3,25 за акцію. Востаннє він торгувався трохи менше 14 доларів за акцію.

У минулому році компанія продала 2,5 мільйона акцій і має близько 60 акціонерів, згідно з поданням.

 

У минулому році рідне місто повідомило про витрати на суму понад 600 000 доларів проти приблизно 154 000 доларів у 2019 році. Компанія також повідомила про чистий прибуток у 2,2 мільйона доларів від фінансової діяльності, наприклад, продажу акцій, у 2020 році.

Ейнхорн висвітлює своє рідне місто, коли політики , регулятори та гучні інвестори публічно хвилюються про бум певних типів акцій протягом останнього року.

Коли в останні місяці на ринок прийшла нова хвиля роздрібних інвесторів, компанії із придбання спеціальних цілей вийшли з рекордними темпами, і деякі акції, такі як GameStop та Discovery, побачили дикі коливання після того, як трейдери виставили на них пропозиції Reddit або хедж-фондів.

Позабіржовий фондовий ринок, який часто називають рожевими листами та копійчаними акціями, історично був ризикованим місцем для інвесторів. Акції копійчих запасів також зросли в останні місяці.

 

 

 

https://qjqymrgmpyl5xqhorkckvjuduu-ac4c6men2g7xr2a-www-cnbc-com.translate.goog/2021/04/15/theres-a-single-new-jersey-deli-doing-35000-in-sales-valued-at-100-million-in-the-stock-market.html

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

Биржа бумаг давно не имеет ничего общего с реальной экономикой. Это просто игра Монополия живыми деньгми. Люди приходят. садятся за стол и играют

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Tesla - ахиллесова пята фондового рынка

В ходе крайнего ралли акций с октября Tesla прибавила в капитализации около полтриллиона долларов, или почти два Netflix'a.

Но настоящее влияние компании на рынок намного шире самих акций и twitter-заявлений Маска. Истинное влияние скрыто в огромном рынке деривативов с беспрецедентной шириной, глубиной и гиперактивностью.

В США объем торгов опционами на акции в этом году превысил объем торгов самими акциями.
А Tesla - это отдельный рынок на рынке опционов, это $241 млрд за день в последние недели. Опционы на автопроизводителя в объёмах превышают самый быстрорастущий и горячий сектор технологий или весь остающийся рынок (если вычесть Amazon).

Рынок опционов Tesla - более чем в 60 раз активнее, чем весь рынок опционов FTSE 100 и почти в семь раз больше, чем опционы Euro Stoxx 50. За некоторые дни торги даже превышали весь оставшийся рынок опционов S&P500.

В таких объёмах опционы могут оказывать влияние на базовый актив. А учитывая их размер и размер самой Tesla это может иметь и более широкое влияние.

Tesla породила культ электромобилей и по сути вывела капитализацию всех стартапов сферы на уровень выше нежели традиционные производители вместе взятые. Ее рост в значительной мере двигал целый сектор товаров длительного потребления (ETF XLY).

Но если она резко и сильно упадет, то может вызвать колебания на рынках, намного превышающие то, что многие ожидают. Это может спровоцировать коррекцию не только в секторе электрокаров, а и в сфере товаров длительного потребления.

Змінено користувачем Dika
Link to comment
Share on other sites

cамый большой и безумный финансовый пузырь в истории человечества. Когда эта булька лопнет, накроет всех

а ви хтось їздили в середині Тесли? якість просто жахлива, зроблено через дупу, пластик дешевий виглядає як лайно

 

технологічна компанія виришила будувати машини - а порадитись з виробниками машин, які століття на це витратили не судьба?

Link to comment
Share on other sites

* * *
– Здравствуйте! Мы всё сделали!
– Извините, а вы кто?
– Мы делаем для вас сайт.
– Но мы у вас ничего не заказывали.
– Вы позвоните нам завтра и скажете, что нужно на вчера.

https://ibigdan.livejournal.com/27627563.html

Link to comment
Share on other sites

Ніякого снігу не існує, його придумали виробники снігоприбиральної техніки і директори комунальних підприємств. Сніг це просто заморожений дощ розуйте очі.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...