Перейти до змісту

Гасло «Труд создал із абізяни чєловєка» прідумалі коммуняки! Нє повторяйтє!


Recommended Posts

Це гасло пріпісиваєцця Дарвіну, але він просто НЕ МІГ сказати таку дурню. Бо це б означало, шо абізяни внєзапно почали робить хаотичьну роботу, просто от пизди хапати палкі, крутіть їх бити об усіляке, в ітогє хаотичьно обучяцця, отримувать таким чином вспомагатєльниє орудія та ін.

 

Людину з абізяни создалі:

- зачаткі розуму та допитливості

- еволюційний СЛУЧАЙ.

 

Все почалось з случайних находок якойсь абізяни (використовування палок, камнєй та ін.) і мавпування цього (для цього вже тре розум – побачити зв'язок улучшенія добичі і целєнаправлєнного пошуку такого ж). Далі, коли орудія сталі обробляти – це вже був ПРОРИВ, і прорив РОЗУМУ. Ніхто хаотичьно палкі/камні не хуярив.

 

Тож гасло «Труд создал із абізяни чєловєка» - це просто тупа дурня, яким лєвиє дєгєнєрати хочуть прищепити людству безкорисну любов к абщєствєнному труду.

А це НЕМОЖЛИВО - за десятки тисяч років так і не змогли вивєсті рабів, шо люблять труд, та і в кучі коммунячіх режимів так і нє прищепили любов к труду.

Труд – це лише СПОСІБ ДОБИЧІ. І його використовують, лише коли ЗНАЮТЬ, зачєм трудяцця і отримають за це винагороду. Просто так їбашити ніхто – ні абізяна, ні людина - НЕБУДЕ  :buba:   

 

Link to comment
Share on other sites

Этот тезис давно опровергнут учёными. По крайней мере труд не был главным фактором эволюции высших приматов. Новокаледонские вороны не дадут соврать:)
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Она и не должна. Теория Дарвина - единственная на сегодня эвиденс бейсд теория, которая к тому постоянно подтверждается новыми открытиями. Если есть что вне ее - ученые найдут и опишут. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...