Перейти до змісту

Давай Брендон


Ali(UA)

Recommended Posts

ООН: у 2021 році на нас чекає найбільша гуманітарна криза за останні 75 років. Від голоду можуть померти 270 млн людей
04 грудня, 2020 22:30
У 2021 році людству загрожує найважча з часів закінчення Другої світової війни гуманітарна криза. З голоду може померти 270 млн людей.

Про це заявив виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми ООН Девід Бізлі під час свого виступу на спеціальній сесії Генасамблеї ООН з питань боротьби з коронавірусом.

За його словами, через пандемію кількість людей, які можуть померти від голоду, зросла з прогнозованих 135 млн до 270 млн. Бізлі наголосив, що зважаючи на ситуацію, яка є зараз, 2021 рік може стати «катастрофічним». Гуманітарна криза може сягнути найбільших масштабів із часу заснування ООН 75 років тому.

Тому він закликав світових лідерів і міжнародні організації приділити увагу фінансуванню боротьби з голодом і подоланню причин міграції у світі.

В ООН наголошують, що не допустити кризу заважає відсутність ресурсів, оскільки їх витратили на боротьбу з пандемією.

«Оскільки ми потратили $19 трлн, грошей на подолання гуманітарної кризи може і не бути у 2021 році. Ми бачимо економічне падіння, а потреби зросли вдвічі», — наголосив Бізлі.

Водночас він додав, що якщо гроші вдасться зібрати, є шанси запобігти кризі: «Ми повинні надавати пріоритет проблемам дестабілізації, голоду і міграції».

Зазначимо, у листопаді генсек ООН Антоніу Гутерреш заявляв, що до кінця 2020 року на межі голоду ризикують опинитися 130 мільйонів людей через несприятливу ситуацію з продовольством. Погіршила ситуацію пандемія коронавірусу.

https://hromadske.ua/posts/oon-u-2021-roci-na-nas-chekaye-najbilsha-gumanitarna-kriza-za-ostanni-75-rokiv-vid-golodu-mozhut-pomerti-270-mln-lyudej

Link to comment
Share on other sites

Інфляція харчових продуктів нагрівається, а енергетична криза може погіршити ситуацію

 

 

Меган Дурісін
 

7 жовтня 2021 року о 02:52

 

(Блумберг) - Стрибок світових цін на продовольство до десятиліття викликає високі ризики, що призведе до ще більшого подорожчання рахунків за продукти, а енергетична криза загрожує погіршити ситуацію.

 

Невдачі в збиранні врожаю, сильний попит та порушення ланцюжків поставок призвели до того, що індекс витрат на харчування Організації Об'єднаних Націй збільшився на третину за останній рік. Останній підйом минулого місяця відбувся через зростання цін майже на всі види продуктів харчування, що посилило інфляційні головні болі у споживачів та центральних банків.

Зростання рахунків за електроенергію зараз додає проблеми, збільшуючи витрати на виробництво добрив та транспортування товарів по всьому світу, а також збільшення часу нагадує зростання цін, яке спостерігалося під час продовольчих криз у 2008 та 2011 роках. ООН попередила, що сільськогосподарські культури будуть перенаправлятися з харчових продуктів на виробництво біопалива.

"Саме це поєднання речей починає викликати тривогу", - сказала по телефону Абдолреза Аббассіан, старший економіст Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН. «Це не лише окремі цифри цін на продукти харчування, а всі вони разом. Я не думаю, що хтось два -три місяці тому очікував, що ціни на енергію стануть такими сильними ».

Незважаючи на те, що останній приріст сільськогосподарських ринків пройде через час до продовольчих магазинів, споживачі у всьому світі вже постраждали від підвищення цін, що спонукало уряди шукати рішення для стримування витрат. Крім того, зростання витрат на перевезення та дефіцит працівників у ланцюжку поставок залишили полиці супермаркетів у таких країнах, як Великобританія, з дефіцитом товарів.

https://ca-finance-yahoo-com.translate.goog/news/food-inflation-heats-energy-crisis-095249278.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=ru&_x_tr_pto=nui

Link to comment
Share on other sites

Для тих що не знають що таке lrt go Brandon коротке пояснення.На спортивних змаганнях в Штатах народ активно юзає кричалку Fu.k Joe Biden.Коли це попало в інтервю з спортсменом журналіздКа сказала що то народ кричить Lets go Brandon
Link to comment
Share on other sites

ну тонкость в том что в 2020 за трампа массово были Boat Parades. Как правило люди обеспеченые. У нас во Флориде под флагами трампа целые флотилии ходили... За байдена не было ни одного.

 

Сейчас в Кали кризис. Нету трак драйверов и баржи с товаром не могут разгрузить. полное море судов перед ЛА... В шутку люди называют Байден Боат Парейд.

 

Лопата ))

Link to comment
Share on other sites

Шо там Укі обіцяв що помірковані деми воків заженуть під шконку,але щось пішло не так і поміркований дем робить ноги з партії

 

Ну так і заганяють..... Без нього вони нічого не зроблять............  А нічого не зроблять - на виборах їм пизда....... 

Link to comment
Share on other sites

Як казав Брендон- головне хто рахує і ми створили найбільшу організацію по фроду виборів,так що не переживай за своїх,в них все схвачено.

Наразі

 

Це проджекшин...... Зараз респи готують грунт для такого ............ 

Link to comment
Share on other sites

Це проджекшин...... Зараз респи готують грунт для такого ............

ну вас уже готують і обробляють по повній що 2022 вибори "несправедливі". і нічого "демократія" у цьому випадку не під загрозою, всьо пучком.

і в 2016 коли ви піддавали сумнівам вибори мол кацапи похакали все було пучком з "демократією".

Link to comment
Share on other sites

ну вас уже готують і обробляють по повній що 2022 вибори "несправедливі". і нічого "демократія" у цьому випадку не під загрозою, всьо пучком.

і в 2016 коли ви піддавали сумнівам вибори мол кацапи похакали все було пучком з "демократією".

 

Ну у вас інтенсивно в бузкових штатах все перекроюють та міняють відповідальних за голосування (між іншим респів)........  Звичайно таким довіру не заробиш........ 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...