Перейти до змісту

Cєвєpoдонецьк-Лисичанськ-Рубіжне. АТО-ООС


Euro

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Розведення мать його ітіть.
 

сегодня в 12:30
Луганская область
Возле Золотого боевики установили 650 мин, - ОБСЕ


e9231eeffd1725d3b455dec658144e33_22344.j
Беспилотник СММ ОБСЕ зафиксировал 16 января минимум 650 противотанковых мин, которые принадлежат российским вооруженным формированиям в пределах участка разведения в районе Золотого.
Об этом сообщается в опубликованном в субботу, 18 января, отчете Специальной мониторинговой миссии ОБСЕ в Украине.
«16 января БПЛА СММ среднего радиуса действия вновь зафиксировал минимум 650 противотанковых мин (по оценке, принадлежали вооруженным формированием) в полях к югу от железнодорожных путей, а также на восток и запад от автодороги Т1316 в пределах участка разведения в районе н.п. Золотое (подконтрольный правительству, 60 км на запад от Луганска)», - говорится в отчете.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Потвора з потвор злодій Сергій Шахов організує в Сєвєродонецьку заколот. В неділю провів "збори громади" за усунення виключно непідконтрольних йому депутатів. Ще раніше нагнув нового губернатора Луганщини Сергія Гайдая вчергове звернутися до президента з пропозицією ввести в місті ВЦА. І це при тому, що за минулий рік тут реально помітно покращилися справи. З усуненням від впливу людей Шахова більше немає проблем з комунальним електротранспортом, ремонтом автошляхів, водою, ліфтами. Бюджет міста профіцитний.
 

Звернення виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради до Президента України щодо порушення права жителів Сєвєродонецька на місцеве самоврядування
20-01-2020

На початку минулого тижня з неофіційних джерел стало відомо, що голова Луганської ОДА звернувся до Президента України з пропозицією про введення у Сєвєродонецьку військово-цивільної адміністрації. З цього приводу виконавчий комітет Сєвєродонецької міської ради прийняв рішення звернутися до Президента України, голови Верховної Ради України, до РНБО – щодо грубого нехтування регіональним органом державної влади одним з базових прав, дотримуватись якого Україна зобов’язалася ще в 1997 році – права на місцеве самоврядування.

 

Текст звернення:

Шановний пане Президенте!
Шановний Голова Верховної Ради України!
Шановний Секретар Ради національної безпеки і оборони України

Членам виконкому Сєвєродонецької міської ради з неофіційних джерел стало відомо, що до Офісу Президента України звернувся чи готує звернення голова Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації Гайдай С.В. з пропозицією ввести в Сєвєродонецьку військово-цивільну адміністрацію.
Наразі нам невідомі мотивація та правові підстави, на яких ґрунтується це звернення, оскільки такі важливі для жителів одного з великих міст України кроки пан Гайдай робить таємно. Інформація про звернення не доведена ні до мешканців міста, ні до органу місцевого самоврядування, ні до ЗМІ, про це не знають навіть працівники ОДА-ВЦА. Така закритість дій регіонального керівника вражає, чи не повертаємось ми раптом у часи СРСР?
Проте ми маємо інформувати Вас про реальний стан місцевого самоврядування та про соціально-економічну ситуацію у місті Сєвєродонецьк.
Протягом усього 2019 року Сєвєродонецька міська рада працює стабільно та результативно, в раді склалася ситуативна більшість - 25 депутатів з 36 загального складу ради. До більшості входять депутати від різних політичних партій: БПП «Солідарність», «Опозиційний блок», ВО «Батьківщина», Радикальна партія О.Ляшка, «Наш Край». За 2019 рік міська рада провела 16 сесій (проведено 24 пленарних засідання), було прийнято 1445 рішень.
Також стабільно працює виконавчий комітет, який провів у 2019 році 34 засідання та прийняв 1333 рішення. 13 січня проведене перше в 2020 році засідання виконавчого комітету.
22 грудня 2018 року міська рада 2/3 депутатів від загального складу припинила повноваження міського голови Сєвєродонецька Валентина Казакова, причиною чого стали визнані судом корупційні дії міського голови, визнані судами порушення ним прав громадян, а також вкрай негативні результати його діяльності для господарства міста. Так, в 2018 році не були освоєні кошти, виділені міською радою на ремонт доріг, як наслідок, стан їх перед зимою був жахливим. Було провалено початок опалювального сезону і два тижні листопадових морозів 2018 року 2/3 жителі міста мерзли в холодних квартирах, не працювали школи та дитячі садки. Вперше за історію в 2018 році у місті зупинявся тролейбусних рух. Владою приймалися протиправні антисоціальні рішення, на зразок припинення пільгового проїзду пенсіонерів в комунальному транспорті, які потім відміняли суди.
За дорученням сесії міської ради та відповідно до закону повноваження міського голови наразі виконує секретар міської ради Вячеслав Ткачук.
На сьогодні у місті немає жодних проблем з наданням усіх видів комунальних послуг, стабільно працює міський транспорт, у справному стані усі ліфти, світлофори тощо. Вперше за кілька останніх років проведено масштабний ремонт міських доріг та тротуарів, міська лікарня отримала за рік сучасне обладнання на 40 млн.грн. і де-факто виконує в Луганській області функції медичного закладу третього рівня, де лікуються хворі зі всього регіону. За рік суттєво покращився зовнішній вигляд міста – проведена реконструкція зовнішнього освітлення, встановлені сучасні світлофори, обладнані сучасні пішохідні переходи. На капітальні ремонти об’єктів комунального господарства, придбання обладнання, на інші витрати з фонду розвитку в 2019 року виділено 207154,97 тис.грн. при тому, що у 2018 році такі витрати складали 94128,77 тис.грн.
Якщо враховувати не викривлені оціночні судження певних осіб, а керуватися об’єктивними показниками, які характеризують соціально-економічних розвиток міста, то в усіх рейтингах Сєвєродонецьк займає достойні місця. Які ніяк не свідчать про проблеми, що дійсно є в інших населених пунктах Луганської області, яку очолює Сергій Гайдай.
Так, Сєвєродонецьк у 2019 році має найвищий рейтинг серед міст обласного підпорядкування Луганської області, такий рейтинг щоквартально складається Луганською обласною державною адміністрацією.
За рейтингом, який був оприлюднений у випуску газети «Кореспондент» за 30 серпня 2019 року, Сєвєродонецьк посідає дев’ятий рядок серед 35 міст України з населенням більше 100 тис. мешканців. У порівнянні з рейтингом 2018 року місто піднялося в цьому рейтингу на 13 позицій.
За рейтингом прозорості міст, оприлюдненим Міжнародним центром перспективних досліджень у листопаді, Сєвєродонецьк – третій серед 50 найбільших міст України.
З огляду на зазначене ми не вбачаємо будь-яких підстав для введення військово-цивільної адміністрації в Сєвєродонецьку ні з точки зору закону, ні щодо доцільності такого кроку для надання соціальних послуг населенню міста.
Відповідно до частини 2 статті 3 Європейської Хартії місцевого самоврядування: місцеве самоврядування здійснюється радами або зборами, члени яких вільно обираються таємним голосуванням на основі прямого, рівного, загального виборчого права і які можуть мати підзвітні їм виконавчі органи. Дотримуватися цю норму Україна взяла на себе зобов'язання ще в 1997 році.
Тому спроби введення в місті ВЦА є порушенням міжнародних обов’язків України та грубим нехтуванням правом територіальної громади Сєвєродонецька на місцеве самоврядування, тим більше, що Сєвєродонецьк не знаходиться в зоні проведення операції об’єднаних сил (ООС).
Ми вважаємо, що такі сумнівні з точки зору закону та здорового глузду дії Сергій Гайдай здійснює, виконуючі політичне замовлення групи народного депутата Сергія Шахова, котрий має намір установити контроль над Сєвєродонецьком. Зрозуміло, що найкраще це здійснити, саме поставивши підконтрольного собі (тобто Сергію Шахову) голову ВЦА, який таким чином отримає перед виборами не лише адмінресурс, але й безконтрольний (з боку громади чи депутатів міської ради) доступ до міського бюджету в 1,3 млрд.грн., з профіцитом 2019 року в 150 млн.грн.

Link to comment
Share on other sites

Пипець!  :X Лише провели в них обшуки стосовно розслідування фактів масштабного підкупу виборців на минулих виборах до ВР, як вже за 5 днів по тому банда Шахова встигла порозумітися зі слугами і прокурорами!  :bluet:  Причому роблять усе відверто і неприховано! А Максим Ткаченко, нардеп від Слуги народу, це не рядовий нардеп, він фактично є людиною Зеленського!  https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
 

Как «шаховцы» вопрос решали
ЛуганщинаНовости Январь 23, 2020Январь 23, 2020  Репортер

http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/20200123_135512-e1579810724269.jpg

– Забегали и засуетились. В Северодонецке прошла встреча народных депутатов от «команды Шахова» с депутатами от партии «Слуга народа» и прокурором Луганской области.
Гостиница «Мир» в Северодонецке является излюбленным местом решения всех проблем, возникающих перед авторитетными людьми нашего региона. Здесь проходят переговоры, разговоры, совещания и различные «договорняки», позволяющие теневым дельцам чувствовать себя в безопасности.
23 января 2020 года в гостиницу прибыли внушительные делегации от так называемой «команды Шахова» и ЗЕленых. Встреча двух группировок, а были только народные депутаты и приближенные к ним люди, происходила в присутствии прокурора области и касалась обысков, которые прошли у шаховских активистов в рамках уголовного дела по подкупу избирателей.
http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/20200123_140547-300x169.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/20200123_135450-300x169.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/20200123_140534-300x169.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/20200123_140542-300x169.jpg
Так, еще 18 января полицией были проведены следственные действия «у лиц, которые, вероятно, участвовали в распространении и передаче денежных средств избирателям за голосование за одного из кандидатов в народные депутаты». Но это официальная трактовка. Если говорить по простому, то у активистов шаховской «сетки», которые раздавали людям сахар и деньги за «правильное» голосование в пользу определенного кандидата, были произведены обыски и изъяты вещественные доказательства по данному уголовному делу. В частности были выявлены и списки лиц получавших такую финансовую «помощь».
И вот тут ОПГ Шахова проняло. Ведь иметь лежащее мертвым грузом уголовное дело, это одно. И совсем уж другое, когда в рамках этого дела проходят обыски у «своих» людей и изымаются доказательства преступления. А в придачу ко всем свалившимся неприятностям еще и депутатскую неприкосновенность сняли. Есть о чем задуматься и забеспокоиться. И они забеспокоились.
Не прошло и недели, как Шахов инициировал встречу подозреваемых с главным прокурором Луганской области Алексеем Ляшенко. Однако идти вот просто так и решать лично вопрос с прокурором у шаховцев пока не получается. Ну не выросли они еще настолько, чтобы проворачивать подобные дела без представителей президентской партии, тем более что вопрос находится на контроле в генеральной прокуратуре. Поэтому от имени президента на встрече присутствовал нардеп Максим Ткаченко
http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/%D0%98%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B580-300x165.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/%D0%98%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B579-300x165.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/%D0%98%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B578-300x165.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/%D0%98%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B571-300x165.jpg
Насколько результативным был разговор, можно судить по тому, что состоялся он в непринужденной, дружественной обстановке. Да и вообще, наших людей уже приучили ничему такому не удивляться. Однако, все таки, то, что прокурор области и нардеп от президентской партии открыто, сидят за одним столом с фигурантами уголовного дела (Шахов, Сухов и Вельможный), даже в нынешних реалиях больше походило на третьесортный боевик российского кинематографа. Но, как говорил небезызвестный политик начала эпохи 90-х прошлого столетия: «Маємо те, що маємо». Поэтому, после трех часов переговоров, порешав насущные дела, вся компания, полностью довольная собой и никого не стесняясь проследовала к своим шикарным авто и разъехалась по своим делам. Правда, после встречи, Максим Ткаченко еще какое-то время перегружал наполненные  чем-то картонные коробки из одного автомобиля в другой. И вряд ли он это делал по доброте душевной либо потому что ему захотелось поработать немного грузчиком…
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

:fp1:Як я і писав у листопаді, риги злили область і Сєвєродонецьк під відвертий кримінал. Конкретно в нашому місті прагнуть поставити мером навіть не нікчему екс-рига Козакова, а свого алкаша Фурмана.

 

п.с. До адміністрації форуму: прошу не вважати ці розлогі матеріали флудом. Просто ця банда після воцарєнія може зачистити усі першоджерела.

 

Шахов покупает себе военно-гражданские администрации
ЛуганщинаНовости Январь 24, 2020Январь 24, 2020  Репортер

http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/83683193_474769413199332_2275467222379921408_n.jpg

То, чего так жаждали местные авантюристы — «патриоты», введение ВГА в Северодонецке, вполне может произойти в ближайшее время. Так называемая «команда Шахова» стремясь захватить власть в городах Лисичанск и Северодонецк, не брезгует никакими средствами ради получения желаемого. Используя подкуп уже не простых избирателей, а руководителей политических партий и работников различных администраций, данная ОПГ смогла заменить членов территориальных избирательных комиссий Северодонецка и Лисичанска на своих представителей.
Так, в Лисичанске ТИК возглавил некто Дмитрий Конов. Человек из «команды Шахова», но несколько дней назад ставший главой комиссии по квоте партии «Оппозиционный блок». В Северодонецке ТИК заместителем председателя зашел Павел Дубина, который до этого возглавлял юридический отдел Северодонецкого горсовета, во времена правления городом «командой Шахова». Дубина также зашел в территориальную комиссию по квоте «Оппозиционного блока». Кроме этого были заменены все члены комиссии от партий «Оппозиционный блок» и партии «Европейская солидарность» (бывшая БПП «Солидарность») на любителей сахара. И здесь уже можно утверждать, что руководители «Оппоблока» и ПЕС (партия Европейская солидарность) попросту продали «Шаховской команде» доставшиеся им при распределении места в территориальных комиссиях.

Следующим ходом от «сахарной команды» будет отзыв депутатов, прошедших по спискам «Оппоблока» и бывшего БПП. Скорее всего, покупая места в территориальных комиссиях, «шаховцы» договорились и про отзыв депутатов. И как закономерный итог начавшейся аферы – введение военно-гражданской администрации в городах Северодонецк и Лисичанск. Ребята оказались настолько шустрыми, а руководители партий и чиновники продажными, что по Северодонецку, по имеющейся информации, вопрос захвата власти должен решиться в течении месяца.
http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/82893955_1037017873340599_7339504397627424768_n-175x300.jpg http://v-reporter.com.ua/wp-content/uploads/2020/01/04-239x300.png
 
Уже даже определено лицо, которое возглавит Северодонецкую ВГА – алкоголик, но преданный сладкоежкам «шахид» Юрий Фурман.

 Напомним, Юрий Фурман несколько раз безуспешно баллотировался в народные депутаты Украины по Северодонецку,
 а также безрезультатно хотел стать мэром этого города. Сейчас он является депутатом Северодонецкого горсовета,  однако,
 как истинный любитель сладкого, на сессии не ходит и никакой депутатской деятельности не ведет.

Link to comment
Share on other sites

Гайдай виявився найбільшим мудаком з усіх луганських губернаторів за 5 років. Відверто бреше в аргументації по Сєвєродонецьку, аби пропхати до влади в наших містах абсолютно кримінальне угруповання - "команду Шахова". Ні з ким, окрім з цієї банди, інформацією стосовно такої ініціативи він не ділився.
 

В Северодонецке и Лисичанске могут ввести военно-гражданские администрации
15:30, 30 января
 
1224890_5e32daef4b8f3.jpg

В СНБО направлено письмо ЛОГА №1/15-19 от 3 января за подписью губернатора Сергея Гайдая с просьбой ввести в Северодонецке и Лисичанске военно-гражданские администрации.
Текст письма имеется в распоряжении издания Первая полоса.
В документе указано, что Лисичанск и Северодонецк входят в перечень населенных пунктов, где проходит антитеррористическая операция, расстояние от них до линии разграничения — 15-40 км, а проживают более 200 тыс человек.
В качестве аргументов для создания ВГА в Лисичанске приводится ситуация с отключением «Лисичанскводоканала» за долги перед ЛЭО, «политическая ангажированность» местной власти и противостояние между депутатами и мэром.
Для создания ВГА в Северодонецке — также противостояние между депутатским корпусом и городским головой, а также выполнение полномочий местной властью «с грубым нарушением действующего законодательства».
 

«Вследствие фактической бездеятельности Лисичанского городского головы и депутатского корпуса по урегулированию вопроса ограничения снабжения электроэнергией за долги на объекты ЛКСП «Лисичанскводоканал» сложилась катастрофическая ситуация», — говорится в письме.


Указано, что в 2019 году объекты водоканала 10 раз отключались от электроснабжения и в целом город оставался без воды 30 суток.


«По причине политической ангажированности местная власть полностью отгородилась от проблем жизнедеятельности города, и не принимает мер для решения указанной ситуации, не выполняет в полном объеме свои полномочия», — считают в ЛОГА.


Отмечается, что противостояние депутатского корпуса и мэра даже привело к тому, что в конце года не был принят бюджет города на 2020 год.


«Аналогичная ситуация противостояния городского головы и депутатского корпуса сложилась и в Северодонецке, который с 2014 года фактически выполняет функции временного областного центра», — сказано в письме.


По мнению главы ЛОГА, с 2016 года Северодонецкий горсовет выполняет полномочия с грубым нарушением Законодательства Украины. В частности, указано, что депутаты горсовета семь раз досрочно прекращали полномочия мэра Валентина Казакова, который, в свою очередь, через суд шесть раз восстанавливался в должности.
Из-за этого, отмечают в ЛОГА, неэффективно используются средства местного бюджета, не осваиваются должным образом средства ГФРР, не решаются вопросы жизнедеятельности города.
Глава ЛОГА считает, что Лисичанский и Северодонецкий городские советы должным образом не выполняют возложенные на них полномочия и просит СНБО способствовать немедленному решению вопроса о создании ВГА Северодонецка и Лисичанска до проведения очередных местных выборов.
Как стало известно, 21 января СНБО отправило в Офис президента Украины обращение руководителя Луганской области о создании военно-гражданской администрации в городах Лисичанск и Северодонецк.

vca-pismo-1-polosa_5e32da69b6307.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Про нові КПВВ на Луганщині.
Якщо з запропонованих зон розведення наче поки що виключили Трьохізбенку...

Лютий капець - це була пропозиція розведення в Трьохізбенці. Тобто, наші мусили покинути цей населений пункт на нашому березі Сіверського Донця і оголити туди шлях оркам через ріку. Наче така пропозиція знята тепер.
https://www.google.com.ua/maps/place/Трехизбенка,+Луганская+область,+93710/@48.7897008,38.6860796,41991m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x411fefcb481c76a5:0x16a08ed4284367d1!8m2!3d48.756914!4d38.9618232?hl=ru

...то тепер здаються перед вимогами хуйла відкрити КПВВ в стратегічному Щасті!  :X Це вихід орків до ТЕС - єдиного джерела електропостачання в області, і прямий шлях на Сєвєродонецьк.  

https://www.google.com.ua/maps/place/Счастье,+Луганская+область,+91480/@48.8196987,38.9183951,74775m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x411fea604565bef5:0x6320669e189697f2!8m2!3d48.7371726!4d39.2311478?hl=ru
 

Четвер, 13 лютого 2020, 01:59 • Ілля Нежигай • 13305
У Кучми заявили, що до наступної зустрічі ТКГ у Мінську буде розроблено проєкт відкриття КПВВ у Золотому та Щасті


КИЇВ. 13 лютого. УНН. Проєкт дорожньої карти з відкриття контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування біля міст Золоте і Щастя в Луганській області має бути розроблений до наступного засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську. Про це повідомила речниця представника України в ТКГ, експрезидента Леоніда Кучми Дарка Оліфер у своєму Facebook, передає УНН.
“До наступного засідання ТКГ в Мінську має бути розроблено проект дорожньої карти з відкриття КПВВ у Золотому та Щасті”, — написала Оліфер.
На Луганщині діє тільки один пункт перетину через лінію розмежування — у КПВВ “Станиця Луганська”. Він пішохідний.
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Тварюка Шахов підім'яв нового губернатора Гайдая і чинить розподіл державних благ на користь округів, де перемогли члени його цукрової команди. 
 

Ни один проект Лисичанска и Северодонецка не получит финансирования

 

15:11, 12 февраля

Общество
Мария Ширшикова

В конкурсе на финансирование Государственным фондом регионального развития в Луганской области победили 14 проектов, но среди них нет ни одного проекта от Лисичанска и Северодонецка.

 

Из крупных городов  финансирование от ГФРР получит только один проект от Рубежного (64,6 млн гривен на завершение реконструкции городского парка).

 

Лисичанск подавал на конкурс 14 проектов, Северодонецк – 8, но ни один из них финансирования не получил. От Рубежного подавалось 3 проекта, среди которых капремонт школ №1 и №4 и обновление спецтехники коммунальных предприятий.
Среди проектов, которые подавал Лисичанск – капитальный ремонт дороги по пр. Победы, капремонт светофоров, реконструкция городских очистных сооружений, канализационной насосной станции, реконструкция канализационного коллектора Д300 по ул. Сосюры, строительство спортплощадки в Приволье, приобретение экскаватора для ремонта водопроводных и канализационных сетей, покупка автомобиля МДКЗ на базе МАЗ для содержания городских дорог и др.

 

Северодонецк подавал проекты на реконструкцию сквера по пр. Космонавтов, капитальные ремонты музыкальной школы, теннисных кортов, Северодонецкого дворца культуры, детской библиотеки и т.п.

 

Всего по Луганской области финансирование от ГФРР получат 4 проекта от Старобельского района, 3 – от Кременной, 2- Станично-Луганского района, по одному от Рубежного, Золотого, Попасной, Новопскова и Беловодского района.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Триває "збір підписів" шахівцями за відкликання непідконтрольних їм депутатів міських рад в Сєвєродонецьку і Лисичанську. 

Как «шаховцы» фальсифицируют отзыв депутатов в Лисичанске
 
Лисичанск Февраль 16, 2020  Репортер


В Лисичанске страсти по отзыву депутатов городских советов обостряются. Шаховцы, используя алчность и желание удержаться в своих креслах мэра Шилина и кучку депутатов-«патриотов», заставляют их идти на нарушения закона и подводить под уголовные статьи людей, которые работают на коммунальных предприятиях города.
Так, городской голова Шилин в устном порядке дал указание директорам ЖЭКов привлечь к сбору подписей за отзыв депутатов наиболее беззащитную категорию работников коммунальной сферы – дворников. Очень предусмотрительный и подлый ход. Ведь дворник знает все и вся о жильцах тех домов, во дворах которых он наводит порядок.

Но это с одной стороны. С другой, все это замечательно, пока человек не попадается, так сказать, на горячем…
Знакомимся, дворник ЖЭК №3 Вера Алексеевна Мисик.

Она называет себя «активисткой» и прекрасно осведомлена, в какую квартиру стоит заходить, а на какие не нужно тратить своего времени. Так, во время разговора со своими «кураторами», она утверждала, что в дом напротив (пятиэтажка с магазином «Престиж») заходить не стоит. Там, по ее словам, и так живут одни пенсионеры, которые регулярно берут у шаховцев «дармовой» сахар. Поэтому терять на них свое время смысла нет, — они и так за сахар уже давно отдали в «контору» все сведения о себе – копии паспорта, идентификационного кода и номера телефонов.
В тоже время, обходя квартиры жильцов, Вера Алексеевна дает подписные листы, которые даже близко не соответствуют процедуре, выписанной в законе. Однако ее это мало смущает. Мало того, ей и паспорта людей не нужны. Просто ставьте подпись и чешите себе… По всей видимости, копий паспортов на офисе «сахарных» предостаточно.
Аналогичный «сбор» подписей происходит и на территории подведомственной ЖЭК №6. Там директорствует некий Дмитрий Працюк. Сей индивид постоянно находился в подчинении у Шилина. И во время работы на шахте им. Капустина, и вот, теперь по работе в органах местного самоуправления.
Самое печальное то,  что та же

Вера Алексеевна, даже не знает, за чей отзыв она ходит и собирает подписи. Ей глубоко все равно. Для нее главное – быть на хорошем счету у руководства, получать бесплатно сахар и, конечно же, зарплату.
По всем таким выявленным фактам были поданы заявления в полицию. Осталось только посмотреть, насколько быстро и качественно сработают наши органы охраны правопорядка.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

З одного боку область захоплює банда Шахова за підтримки і сприяння влади Зеленського, а з іншого дестабілізує хуйло. Сьогодні бухало, аж вікна трусилися.

Вівторок, 18 лютого 2020, 08:56 • Юлія Шрамко • 36525
ООС: бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського, триває бій


КИЇВ. 18 лютого. УНН. Бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі, триває бій, є втрати серед українських захисників. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресцентру ООС.
"Сьогодні, зранку 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний", - йдеться у повідомленні.
Додамо, Новотошківське розташоване неподалік від Золотого у Луганській області. У районі Золотого Луганської області розташована одна з ділянок розведення сил та засобів.
Як зазначається, окупанти ведуть обстріли по нашим захисникам із забороненого Мінськими угодами озброєння. "Ворог застосовує міномети калібру 120 мм. Також противник веде вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування", - вказали у штабі.
"Станом на зараз триває бій. Нажаль, внаслідок ворожих обстрілів українські захисники понесли втрати. Підрозділи Об’єднаних сил, які обороняються, дають адекватну відповідь збройним формуванням Російської Федерації, окупантам наноситься вогневе ураження з метою придушення їхньої збройної активності. Втрати противника уточнюються", - додали у штабі.

Вівторок, 18 лютого 2020, 10:20 • Саша Картер • 391230Версія для друку
ООС: бій у районі Новотошківського завершився, є загиблий та четверо поранених


КИЇВ. 18 лютого. УНН. Бій поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний на Донбасі закінчився - серед українських захисників є один загиблий, четверо отримали легкі поранення. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресцентру ООС.
"Наразі бій поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний закінчився", - повідомили в пресцентрі.
Додамо, Новотошківське розташоване неподалік від Золотого у Луганській області. У районі Золотого Луганської області розташована одна з ділянок розведення сил та засобів.
Зазначається, що підрозділи Об’єднаних сил надали адекватну вогневу відповідь противнику та утримали повний контроль над ситуацією.
"Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо отримали легкі поранення, їм надається медична допомога. У ворога один загиблий, п’ять – важко поранених. Противник запросив режим тиші. Позиції українських захисників не втрачені", - йдеться в повідомленні.

Кажуть, загиблих наразі двоє :( 
 

Вівторок, 18 лютого 2020, 10:51 • Саша Картер • 25875
З’явилося відео бою у районі Новотошківського


КИЇВ. 18 лютого. УНН. Зранку у вівторок відбувся запеклий бій поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний, внаслідок якого загинув щонайменше один український військовий. Відео бойових дій оприлюднив колишній заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, передає УНН.
Так, зі слів Стокоза, у бою загинув не один, а двоє військових. У Штабі ООС цю інформацію не підтвердили.
"Відео з тієї сторони, на ньому видно, як окупанти стріляють через житлові будинки", - написав він.

Зняте сепарами в Голубівці (Кіровськ).  Це набагато південніше вглиб окупованої території.

Please wait.. Loading

 
Дуже широкий фронт для одного "бою"  :X  https://www.google.com.ua/maps/@48.8129847,38.4212396,31443m/data=!3m1!1e3?hl=ru
200b3ca8d3886c4eaf3c2c0dbc270d87.jpg
 
Вранці сьогодні від Бутусова і Шведова
 

18.02.20 08:27 Від ранку в районі Золотого триває інтенсивний бій із застосуванням усіх видів зброї, включно з артилерією калібру 152 мм, мінометів - 120 мм (оновлено) 

У районі Золотого із самого ранку триває запеклий бій. Найманці РФ застосовують заборонене Мінськими угодами важке озброєння.
 
Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав депутат Лисичанської міськради Віталій Шведов, передає Цензор.НЕТ.
"Десь з 5:00 ранку йде інтенсивний бій, район Золотого (ш-та Родіна), Оріхового та Новотошківки. Обстріли чути і в Лисичанську. Накривають квадрати, так, як у 2015 році, калібр 120 і вище. Кулі долітають до Золотого, у Новотошківці влучання у житловий масив, зруйновано житло. Ось таке розведення і режим тиші, і для ЗСУ миротворча команда "наблюдать, не отвечать". Де ОБСЄ, де всі інші, де "доблесні полководці" від миру?" - розповів він.
 
"Сьогодні о 5 ранку російські війська атакували українські опорні пункти в районі Золотого, нині з 5 години триває безперервний важкий бій із застосуванням усіх видів зброї, включно з артилерією калібру 152 мм, мінометів - 120 мм. Противник на широкому фронті накриває бойові розташування 72-ї та 93-ї механізованих бригад у районі ділянки розведення Золоте-Оріхове-Новотошківка. На одному з опорних пунктів був ближній бій з російською штурмовою групою. Наша артилерія відкрила вогонь у відповідь, підтягуються резерви. Таких широкомасштабних бойових дій на фронті не було з 2018 року", - повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.
501x221.jpg

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Уп'ятеро(!) більше загиблих в січні-лютому ц.р. проти минулого на передовій у Луганській обл.  :X

Понеділок, 2 березня 2020, 22:30 • Анна Мурашко • 2415
З початку року на Луганщині загинули 30 військовослужбовців


КИЇВ. 2 березня. УНН. З початку цього року внаслідок збройного конфлікту на території Луганської області загинуло 30 військовослужбовців. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Луганської області.
"З початку поточного року внаслідок збройного конфлікту на території Луганської області загинуло 30 військовослужбовців, 63 особи отримали поранення, за аналогічний період 2019 року – 6 загиблих та 45 поранених", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 1 березня, поблизу населеного пункту Нижньотепле внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження.

 

Бутусов відреагував на результати "просування до миру".

02.03.20 10:58 Зеленський не може ховатися від війни і жертв: реакція на втрати ОС на Донбасі мусить бути негайною, - Бутусов

Мовчання президента означає, що Головнокомандувач взагалі відсутній на робочому місці.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.
"Я розумію, що в ОП дуже зайняті люди, але російські солдати зайшли всередину наших позицій, атакували на тиловій дорозі машину постачання 46-ї бригади, загинув наш Воїн - противник скористався зменшенням активності наших розвідгруп. Атака сталася там, де нібито припинили стріляти, поблизу Станиці Луганської. Головнокомандувач зобов'язаний реагувати і робити висновки з таких трагедій, реакція мусить бути негайною, президент зобов'язаний висловити співчуття загиблому за Україну. Це не коронавірус, це реальна загроза. Тому що лише завдяки цій боротьбі і цим жертвам українська політика і свобода нашої країни ще існують. Президент не може ховатися від війни і жертв, бо це його відповідальність. Або безвідповідальність. Але мовчання означає, що Головнокомандувач взагалі відсутній на робочому місці"
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

бутусов это тот аваковский прихвостеь, рвавший задницу на наркомана?

 

Ну так "ви зробили це разом", вас долбо..ов предупреждали

Дохтур, а хто Аваква міністром на МВС вперше призначив? :gigi:

Link to comment
Share on other sites

бутусов это тот аваковский прихвостеь, рвавший задницу на наркомана?

 

Ну так "ви зробили це разом", вас долбо..ов предупреждали

Ми в курсі, окрім святого Петра усі решта прихвостні та зрадники. По-друге, зайди на Цензор Бутусова - саме там в нас розсадник тобі подібних в коментах! І ніхто їх чомусь не чіпає на відміну від інших  :D

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Домовились відкрити обидва шляхи з лугандону до Сєвєродонецька з Лисичанськом. Мавпи отримують також доступ до ТЕС у Щасті. На додачу цьогоріч передбачено повне відновлення автошляхів з Щастя і Золотого. Крім того, планується відремонтувати автошляхи до північних кордонів Луганщини з хуйлостаном.  :X
 

23:45 На засіданні ТКГ у Мінську домовились про відкриття КПВВ у Золотому і Щасті

Link to comment
Share on other sites

Біда не приходить одна. І ще невідомо, що між пандемією з дебільними заходами нашої військово-цивільної обладміністрації та черговим переворотом коронавірусного Шахова у Сєвєродонецьку матиме гірші наслідки.  :X

Рік з моменту видалення шахівської пухлини з міста воно нарешті зажило нормально - поремонтували міські автошляхи, роками до того неремонтовані через протистояння у міській владі і неможливість поділити потоки, припинилися негаразди з тролейбусами і т.д. І тут цукрова мафія бере реванш в притаманний їй спосіб. Куплений нею Опоблок Колесникова відкликав своїх депутатів в міськрадах Сєвєродонецька і Лисичанська, яких там була більшість. Ну і знов пхає нам на мера злодія і повністю контрольовану ним нікчему Козакова!  :fp1: https://uapolitics.com/index.php?/topic/4008-c%D1%94v%D1%94podonetck-lisichansk-rub%D1%96zhne-ato-oos/page-55&do=findComment&comment=736294

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Мізки там вимиті вчисту за 6 років. Але проти нас вони живуть не так вже і погано. Якщо раніше в орділо ціни на їжу були у рази вищі, то зараз вони майже однакові. А комуналка там тепер у рази дешевша. Так що окрім пенсій вони від нас нічого не хочуть. ОЧЕВИДНИМ рішенням по лугандону є повна ізоляція до тих пір, поки самі з якихось причин не приповзуть на колінах з вибаченнями і контрибуціями.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Вaжкий бiй в Зoлoтoму: Нa цю гoдину мaємo 5 пopaнeниx вoїнiв, двoє з ниx вaжкиx. Щe нe вiдoмa кiлькicть кoнтужeниx.

 

https://www.diamantova-ledi.top/?p=26402&fbclid=IwAR2bpFEfK-678P0uzReAARr9ZHYdihhqunNT4D4A2xOCzRhNuP87y_GQixQ

Link to comment
Share on other sites

Вaжкий бiй в Зoлoтoму: Нa цю гoдину мaємo 5 пopaнeниx вoїнiв, двoє з ниx вaжкиx. Щe нe вiдoмa кiлькicть кoнтужeниx.

 

https://www.diamantova-ledi.top/?p=26402&fbclid=IwAR2bpFEfK-678P0uzReAARr9ZHYdihhqunNT4D4A2xOCzRhNuP87y_GQixQ

Це було 18 лютого  https://uapolitics.com/index.php?/topic/4008-c%D1%94v%D1%94podonetck-lisichansk-rub%D1%96zhne-ato-oos/page-79&do=findComment&comment=1159511

Link to comment
Share on other sites

Нас повністю ізолювали на в'їзд/виїзд.  :(

сегодня в 15:37
Луганская область
В штабе ООС рассказали о новом ограничении на Донбассе


c6ea5a8ec4e81ed903c5ebe412a68dd0_23629.j
С завтрашнего дня, 28 марта, с 08:00 вводится ограничение относительно пересечения линии проведения операции Объединенных сил.
Об этом сообщает пресс-центр штаба ООС.
Так, с целью противодействия распространению коронавирусной инфекции вводится ограничение относительно пересечения линии проведения операции Объединенных сил из стороны Харьковской, Запорожской и Днепропетровской областей.
Отмечается, что разрешение на выезд и въезд в район проведения ООС будет предоставляться гражданам и транспортным средствам, которые осуществляют логистическое обеспечение жизнедеятельности региона.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Будемо гарно поводитись, до кінця травня нас можуть нарешті під'єднати до об'єднаних електромереж України.
Правда підвищена надійність, про яку тут пишуть, так і залишиться на папері, оскільки після під'єднання Луганської обл. до ОЕСУ одразу має зупинитися шалено збиткова (на газу) Луганська ТЕС у Щасті. Так і залишиться в нас одне джерело живлення, тільки з іншого кінця.

ПІДСТАНЦІЯ 500 КВ «КРЕМІНСЬКА» ПРИЄДНАНА ДО ЛІНІЇ 500 КВ ДОНБАСЬКА-ДОНСЬКА
17 КВІТНЯ 2020

 
Завершено будівництво заходів лінії електропередачі 500 кВ Донбаська-Донська на нову підстанцію (ПС) 500 кВ «Кремінська».
Це означає, що підстанція тепер може отримувати живлення від ПС 750 «Донбаська» та передавати електроенергію по ЛЕП 220 кВ на ПС «Ювілейна», і далі по мережі. Таким чином буде забезпечена передача додаткової потужності з основної частини об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України до Лисичанського та Луганського енерговузлів, а з них – у розподільчі мережі на півночі Луганської області.

D5221C.jpg

Фактично існуюча лінія 500 кВ Донбаська – Донська була розділена (в географічній точці найближчого приєднання до підстанції) і до неї приєднані дві новозбудовані ділянки лінії електропередачі (заходи), які безпосередньо заведені на комплектний розподільчий пристрій з елегазовою ізоляцією (КРПЕ) 500 кВ підстанції «Кремінська».
Загальна довжина заходів цих ліній – 0,3 км. Роботи з будівництва заходів ЛЕП йшли за графіком і тривали місяць: з 15 березня до 15 квітня 2020 року. За цей час було відключено ПЛ 500 кВ Донбаська – Донська і демонтовано дві проміжні опори, проводи та грозозахисні троси у місці приєднання заходів. Натомість встановлено фундаменти та зібрано і встановлено чотири нових анкерно-проміжні опори, змонтовано фазні проводи та грозозахисні троси.
Нагадаємо, що у березні були успішно проведені випробування напругою обладнання кабельно-повітряних ліній 220 кВ Кремінська-Ювілена №1 та №2, КРПЕ 220 кВ та інших елементів обладнання підстанції.
«Наразі продовжуються роботи з монтажу систем релейного захисту та протиаварійної автоматики, а також автоматизованої системи керування технологічними процесами, яка дозволить повністю контролювати роботу та керувати обладнанням підстанції диспетчером регіональної енергосистеми у віддаленому режимі, без необхідності присутності персоналу на об’єкті. Всі роботи ведуться відповідно до графіка, і з дотриманням вимог індивідуального захисту в умовах карантину. Очікуємо у кінці травня повністю завершити будівництво підстанції та відповідної інфраструктури», – зазначив директор з експлуатації та розвитку мережі НЕК «Укренерго» Олексій Брехт.
Також зараз на підстанції тривають роботи з налагодження систем зв’язку, протипожежного захисту, комплексної системи безпеки, вентиляції та кондиціонування.
Нагадаємо, що будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» розпочалося у 2017 р. загальною вартістю 1,3 млрд грн. Роботи виконує ТОВ «Київська енергетична будівельна компанія», що перемогла за результатами тендера. ПС «Кремінська» значно підвищить надійність енергопостачання побутових та промислових споживачів півночі Луганської області, а також дозволить синхронізувати систему електропостачання півночі Донбасу, яка нині працює в режимі «острова», з ОЕС України.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Сюрпрайз. Оскільки про джерела і шляхи постачання антрациту мовчать, а взяти його наразі більше нема де, то вугілля Ахметці дозволив возити хуйло.

С 6 апреля Луганская ТЭС снова перешла на использование основного вида топлива - уголь марки антрацит. Об этом сообщило Министерство энергетики и защиты окружающей среды Украины в ответе Федерации профсоюзов Луганской области.
28.04.2020, 15:36

 
В Минэнерго уточнили, что по состоянию на 14 апреля на складе Луганской ТЭС даже накоплено 80 тыс тонн угля.
 
Напомним, что с июля 2019 года из-за прекращения поставок угля со стороны РФ Луганская ТЭС была вынуждена перейти на газ от "Нефтегаза" для производства электроэнергии, что позволяло избежать остановки работы ТЭС и предотвратить возникновение чрезвычайной ситуации в Луганской области. При этом ТЭС начала накапливать многомиллионные долги за голубое топливо из-за высокой себестоимость генерации на газу
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Існує ймовірність введення ВЦА в Сєвєродонецьку і Лисичанську. В такому випадку Сєвєру буде жопа. 

сегодня в 10:30
Луганская область
 
Зеленский прибыл в Луганскую область


Сегодня, 8 мая, в Луганскую область прилетел президент Украины Владимир Зеленский. 
Об этом сообщает Telegram-канал "proЛУГАНЩИНУ" (Орфография и стиль авторов сохранены).
"Как анонсировали наши коллеги из департамента телеграмм-каналов, сегодня в область с рабочим визитом прибудет Президент Украины Владимир Зеленский!
P.S. друзья,  сегодня очень важный день! Сегодня уйдет с повестки дня вопрос отставки Гайдая.  Сегодня уйдет почва из под ног, у разганяющих зраду Пшиков, Виталиков, Яриков и их покровителей.
В ближайшее время анонсируем расклады перед выборами. Кто чем будет заниматься, а кто будет стоять в сторонке и нервно курить !!!", - говорится в сообщении. 
По нашей информации, поездка несет протокольный характер и связана с праздничными мероприятиям, приуроченными ко Дню памяти и примирения и 75-й годовщине победы над нацизмом во Второй мировой войне. 
Link to comment
Share on other sites

Автошляхи на лугандон від Сєвєродонецька будують, аж гай гуде.

На додачу до траси на Луганськ (до Щастя і Станиці) запускають дорогу на Золоте. Іншим кінцем ця траса впирається у Білгородську волость. Третя автодорога від Воронезької обл. в Міловому, днями її інспектував Зе.

Таким чином водночас не зважаючи на карантин і скруту в економіці, в області капітально відновлюють одразу сотні км до ворожої сторони.

І залізницю від Рубіжного до Старобільська планують за 100 лямів євро.

сегодня в 09:31
Луганская область
В Луганской области отремонтируют еще одну дорогу


Сейчас разрабатывается проектно-сметная документация на ремонт дороги «Северодонецк – Золотое».
Об этом сообщает пресс-центр Службы автомобильных дорог в Луганской области.
Так, по словам главы Службы Павла Цубера, на данный момент происходит проектирование маршрута «Северодонецк - Золотое». Общая протяженность дороги - почти 44 километра.
Эта дорога состоит из двух участков:

  • автомобильная дорога Р-66 «КПП «Демино-Александровка» - Сватово - Лисичанск – Луганск» км 158 + 850 - 194 + 500, протяженность участка ремонта - 35,7 км.
  • автомобильная дорога Т-13-16 - подъезд к городу Первомайск км 0 +000 - км 8 200, протяженность участка ремонта - 8,2 км.

Цубер отметил, что средства на проведение текущего среднего ремонта уже частично выделены. Сейчас специалисты готовят проектно-сметную документацию. После этого будет проведена подготовка тендерной процедуры, сам тендер. А уже после этого произойдет процесс подписания договоров с победителями и начало работ.

Отмечается, что на ремонт дороги Р-66 «КПП «Демино-Александровка» - Сватово - Лисичанск – Луганск» предназначено 580,0 млн грн.

Link to comment
Share on other sites

Потвора Шахов отримує підтримку на окупацію Луганської області.

Резидент
#Инсайд
Пётр Порошенко решил разложить яйца в разные корзины и будет финансировать/поддерживать политическую партию Наш Край, которую создавали при помощи его администрации.
20.7Kviews
13:4

Please wait.. Loading

Питання - як армовіра в'яжеться з цією потворою?!

Ще раз про Шахова. Охороною його командибанди опікувався Бес - Безлер!! Він корєш Артема Пшонкі і Саші стоматолога, він аферист й корупціонер, на якому клейма нема де ставити.

http://skelet-info.org/wp-content/uploads/2015/12/shahovrozissk.jpg

http://kompromat1.in...nogo_predatelja

http://kompromat1.in...aziderzhavu_lnr

http://kompromat1.in...hova_v_gorlovke

http://kompromat1.in...ja_novoj_vlasti

http://kompromat1.in...shu_stomatologa

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...