Перейти до змісту

Британія не рекомендує їхати в Україну


Ho ma

Recommended Posts

The FCDO advise against all travel to Donetsk oblast, Luhansk oblast and Crimea. The FCDO advises against all but essential travel to the rest of Ukraine. British Nationals are advised to register their presence in Ukraine.(’Summary’ page)

 

Time updated:

1:32am, 22 January 2022

 

Ось такі новини прилетіли.

Link to comment
Share on other sites

ну правильно! такий план завжди має бути

раніше на кожному заводі було, і збори і навчання постійне

 

тим більше зараз, коли під боком агресивна свинособака

 

у мене друг американець у Києві зараз дослідження робить, так його батьки теж переляк

українці в Україні менш перелякані, ніж ті, хто за кордоном

Link to comment
Share on other sites

 

 


BREAKING: State Department orders families of U.S. embassy personnel in Ukraine to begin evacuating the country as soon as Monday: U.S. officials

 

угу,кацапські фейки, ось:

 
У Держдепі США спростовують плани евакуації дипломатів з України, - ЗМІ
Наказ про евакуацію співробітників посольства США в Україні не надходив.
Link to comment
Share on other sites

 

угу,кацапські фейки, ось:

 
У Держдепі США спростовують плани евакуації дипломатів з України, - ЗМІ
Наказ про евакуацію співробітників посольства США в Україні не надходив.

 

США почали добровільну евакуацію дипломатів з України та обов'язкову - їхніх родин

https://www.eurointegration.com.ua/news/2022/01/24/7132966/

Держдеп США оприлюднив заяву про наказ евакуюватися з України родичам своїх дипломатів та про дозвіл на виїзд частини своїх чинних співробітників.

"24 січня Державний департамент дав дозвіл на добровільний від’їзд державних службовців США та наказав виїхати членам родин державних службовців США з посольства у Києві", - йдеться у повідомленні

Санкціонований від’їзд дає цим працівникам можливість поїхати, якщо вони бажають; їх виїзд не є обов'язковим. Обов'язковий від'їзд для членів родин вимагає, щоб родини американських дипломатів безальтернативно залишили країну, пояснили у Держдепі.

У США не виключили можливості евакуації також з інших дипмісій західних держав.

"Держдепартамент ухвалив це рішення через постійні зусилля Росії з дестабілізації країни та підриву безпеки... Ми проводили консультації з українським урядом щодо цього кроку і координуємо свої дії з посольствами країн Альянсу та країн-партнерів у Києві, а вони визначають свою позицію", - йдеться у заяві.

"Ми робимо нинішній крок, бо віддані одному з найвищих пріоритетів Держдепартаменту – безпеці наших дипломатів та американського народу", - пояснили в США. "Як сказав президент Байден, військові дії Росії можуть початися в будь-який момент, і уряд Сполучених Штатів не зможе евакуювати американських громадян у такій непередбачуваній ситуації. Тому громадяни США, якщо вони вирішили залишити країну, повинні планувати (свій від’їзд) відповідним чином, в тому числі покладаючись на власні сили та комерційні варіанти виїзду", - йдеться у поясненні Держдепу.

Дипвідомство додало, що повноцінна робота посольства у Києві продовжиться, в Сполучені Штати лишається відданими підтримці суверенітету й територіальної цілісності України, у тому числі через постачання озброєння.

QIP_Shot_-_Screen_9183.png

Link to comment
Share on other sites

Британія евакуює співробітників посольства у Києві – BBC
«Близько половини персоналу, що працює в Києві, повернеться до Великої Британії», - йдеться в матеріалі. Конкретних погроз дипломатам не надходило, у своєму рішенні Лондон орієнтувався на Вашингтон.
https://www.bbc.com/news/world-europe-60106416

Link to comment
Share on other sites

Швейцарська авіакомпанія Swiss, австрійська Austrian Airlines та нідерландська KLM відмовилися від нічної стоянки у Києві на тлі повідомлень про можливий напад Росії на Україну.
За даними онлайн-радару flightradar24.com, ці авіакомпанії 23 січня змінили свій графік польотів до української столиці так, щоб їхні літаки та екіпажі не залишалися на ніч в Україні, повідомляє галузеве видання avianews.com.
Зокрема, 23 січня Austrian Airlines виконала за розкладом вечірній рейс OS 667 Відень-Київ. Проте замість нічної стоянки в аеропорту "Бориспіль" літак одразу повернувся назад до Австрії спеціальним рейсом OS 1402, хоча вранці авіалайнер мав доставити пасажирів з Києва до Відня регулярним рейсом OS 668. Натомість авіакомпанія скасувала цей переліт.
Swiss 23 січня відмовилася від вечірнього вильоту рейсу LX 2290 із Цюріха до Києва. Натомість авіакомпанія відправила літак до Києва спеціальним рейсом LX7390 вранці, 24 січня, щоб забрати пасажирів і відразу повернутися назад.
Рейси KLM з номером KL 1387 з Амстердама до Києва, за даними онлайн-радару, скасовуються з 22 січня. Вони передбачали нічну стоянку в Україні із ранковим вильотом назад.
В авіакомпанії Swiss, яка входить до Lufthansa Group, агентству Інтерфакс-Україна повідомили, що відмова від нічної стоянки в Києві обумовлена операційними причинами.
"Lufthansa Group і, відповідно, Swiss змінили час деяких польотів з операційних причин, і, як наслідок, поки в Києві не буде в екіпажів зупинок. З пасажирами, що постраждали, зв'яжуться відповідним чином", – повідомили в авіакомпанії.
Як повідомлялося, раніше стало відомо, що від нічних стоянок у Києві відмовилася німецька авіакомпанія Lufthansa, якій належать перевізник Swiss та Austrian Airlines. Пасажирам причину переносу рейсу пояснили "політичною ситуацією", через яку екіпаж Lufthansa не може залишатись в Україні на ніч.
Водночас офіційно в Lufthansa пояснюють перенесення нічних рейсів до Києва операційними причинами.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Україна, Великобританія та Польща створили новий формат співпраці. Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив на брифінгу з британською колегою Ліз Трасс з нагоди її візиту в Київ.
Голова МЗС Польщі Збігнєв Рау не зміг прибути до України з логістичних причин.
"Дистанційно він з нами і ми оголошуємо про започаткування цього тристороннього українсько-польсько-британського формату. Невдовзі на офіційних сайтах наших зовнішньополітичних відомств зʼявиться відповідна заява", – повідоми Кулеба.
В цій заяві йдеться про те, що Британія та Польща стоятимуть пліч о пліч з українцями у зусиллях із захисту суверенітету та територіальної цілісності України.
"Польща та Великобританія допомогатимуть нам обороняти нашу державу. Також ми зосередимо свої зусилля на економічній, торговельній, енергетичній співпраці та боротьбі з дезінформацієї", – додав міністр.
Окрему увагу приділятимуть "Кримській платформі".
Перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко підкреслив, що альянс України, Британії та Польщі не буде альтернативою іншим співдружностям.

https://news.obozrevatel.com/ukr/politics/ukraina-britaniya-ta-polscha-domovilisya-pro-spivpratsyu-u-novomu-tristoronnomu-formati-kuleba.htm

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Великобритания отказалась от программы выдачи «золотых виз», благодаря которой иностранные инвесторы могли получить гражданство страны в обмен на ввозимые капиталы. Об этом сообщила министр внутренних дел Прити Пател, пишет standard.co.uk.
«У меня нулевая терпимость к злоупотреблениям нашей иммиграционной системой», – сказала Пател, добавив, что хочет «остановить коррумпированную элиту, которая угрожает национальной безопасности и распространяет грязные деньги».
При этом она подчеркнула, что отмена «золотых виз» – это только «начало новой борьбы с мошенничеством и незаконными финансами».

Link to comment
Share on other sites

В британському парламенті звучать заклики до допомоги Україні з безполітною зоною. Побачимо чи діло піде далі закликів.

 

Якщо брити прикриють з повітря, то кацапам не буде чого тут ловити 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...