Перейти до змісту

З Сум хтось є?


tom_cat

Recommended Posts

https://suspilne.media/209870-u-centri-sum-suticka-miz-nackorpusom-ta-pravim-sektorom/

 

У центрі Сум — сутичка між "Нацкорпусом" та "Правим сектором"


В телеграмі пишуть? Гівно на форум?

Сраку підітри.

На суспільному пишуть.

Link to comment
Share on other sites


 

У центрі Сум — сутичка між "Нацкорпусом" та "Правим сектором"

 

23 лютого 2022

 

769d7e04b833d724.jpg

 

У центрі Сум біля будинку облдержадміністрації близько 14.00 сталася сутичка між представниками "Нацкорпусу" та "Правим сектором". Інформацію про це Суспільному у телефонній розмові повідомив речник поліції Сумської області — Володимир Крупецьких.

 

Чоловік зазначив, що на місце події направили слідчо-оперативну групу.

 

Олексій Пархомчук — сумчанин, став свідком того, що відбувалося поблизу головної площі міста, чоловік показав це на своїй сторінці у прямому ефірі.

 


 

Телефоном Суспільному Олексій Пархомчук повідомив, що бачив, як зібралося близько 30 молодиків, після чого він почув декілька звуків схожих на постріли. Біля скупчення молодиків стояла поліція, яка їх стримувала.

 

79e85552d2f8880e.jpg

 

Сергій Супрун — голова "Правого сектору" у Сумській області заявив: "У Сумах фактично почались бойові дії. Під керівництвом Денис Сокура було здійснено напад на мою машину та машину мого побратима. Це трапилося біля Воскресенського собору. Потім ми під'їхали сюди, спілкувалися із поліцією, тут на нас побігла толпа з балонами, ножами та ми вимушені були скористатися легальною зброєю для самозахисту, вистрілили в повітря".

 

30d8f309368a9cf9.jpg

 

Денис Сокур — голова партії "Нацкорпус" у Сумській області зазначив, що він зі своїми колегами йшов до будівлі міськради, почув постріли й побачили людей, які назвали себе "правим сектором", що стріляли: "Побачив як наші побратими відбігають, їх наздоганяє Супрун і його колеги. Я підбіг до Супруна, зброю забрати у нього не вийшло, нас почала оточувати поліція. Люди стріляли в нас, стріляли при поліції, почали переходити дорогу і йти звідси. З бойової зброї стріляти в центрі міста це і показує обличчя їх".

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...