Перейти до змісту

Війна


Citizen UA

Recommended Posts

Ну дядька просто теоретик медицины. Он и о других аспектак в других своих видео говорит, но больше с философской точки  зрения,. Главное, что очень многие видят угрозу от ермачка и своры его советничков, но имхо адекватных действий пока нет. Сегодня оно в очередной раз нагло перебрало на себя функции Кулебы - дорикнув нам, шо Штаты мало дают тяжелого оружия. Решил показать свой патриотизм за счет других ведомств. Бля, хто ты вообще такой, чтобы выходть с такими заявлениями??? Твоя работа - cледить, чтобы выполнялся порядок денный президента, проветривать помещения, чтобы Зе вовремя кушал и чтобы у него всегда была тулетная бумага :fp1:

Link to comment
Share on other sites

Віталій Трубников
54 хв  ·
Інформації про успішну атаку на російський ракетний крейсер "Москва" я не повірю поки не побачу візуальне підтвердження. Але, якщо всі про це пишуть, то викладу інформацію для ознайомлення, що воно власне таке цей русскій воєнний корабль.
Цей крейсер є флагманом Чорноморського флоту РФ. Він був побудований в Миколаєві і спущений на воду у 1979 році, а у 1983 році увійшов до складу ЧФ СРСР.
Корабель є одним з чотирьох побудованих ракетних крейсерів проекту 1164 "Атлант", або "Slava" за класифікацією НАТО. Крейсери цього проекту позиціонували, як "вбивці авіаносців", тому їх озброєння головним чином призначене для боротьби з групами кораблів і повітряними цілями.
При довжині 186,4 метра, ширині 20,8 метра і осадці 8,4 метра він має водотоннажність 11,5 тисячі тонн. Корабель здатний розвивати швидкість до 32 вузлів, а запас його ходу становить до восьми тисяч миль. До складу екіпажу «Москви» входять 510 чоловік.
Крейсер озброєний артилерійською установкою АК-130, шістьма зенітними артилерійськими установками АК-630, вісьмома пусковими установками протикорабельних крилатих ракет П-1000 «Вулкан», вісьмома зенітними ракетними комплексами С-300Ф і двома ЗРК Оса-МА, а також двома торпедними апаратами калібру 533 міліметри. На палубі «Москви» базується вертоліт Ка-27.
Головна його зброя виставлена напоказ - це 16 протикорабельних крилатих ракет П-1000 "Граніт", що розміщуються у восьми спарених неповоротних пускових установках на верхній палубі праворуч і ліворуч від головної надбудови. Проте, не дуже зрозуміло проти кого їх застосовувати у Чорному морі де немає авіаносних груп.
Тому в поточних умовах на крейсер покладається завдання забезпечення колективної протиповітряної оборони оперативного з'єднання кораблів. Отже на перший план виходять його засоби ППО, якими він може прикривати себе, а також великі десантні кораблі і носії крилатих ракет "Калібр" морського базування.
На кораблі встановлений ЗРК колективної (зональної) оборони — багатоканальний комплекс С-300Ф «Форт» в конфігурації 8×8 ВПУ. Установки вертикального пуску зенітних ракет комплексу «Форт» являють собою вертикальні барабани обертового «револьверного» виконання, розміщені під верхньою палубою в кормовій частині корабля. Загалом в складі комплексу 64 ракети.
Всесвітню славу крейсер "Москва" проекту Slava здобув після спроби захоплення острова "Зміїний" і фрази українського морпіха Романа Грибова — «Русский военный корабль, иди на..й!»

278531010_10228578872922888_279882525260

Link to comment
Share on other sites

"
«Москву» спалив ... «Нептун»! Це 100%. І додам, це було чудо!!!! Чому? А тому, що вся спецура і агентура Кремля роками працювала над однією задачею – зупинити виробництво «Нептунів» Україною.
Бо Україна плюс «Нептун» дорівнює РФ мінус Чорноморський флот.

«Нептун» - ракета з дальністю 300 км, випускається з пускової на колесах, з будь-якого місця узбережжя (ворог не здатний відслідкувати пуск), ракета летить низько, збити її важко, одну можна на підльоті до корабля загороджувальним вогнем, дві поспіль - неймовірно. Тобто кораблі ЧФ РФ на воді видима, легка, доступна ціль (не будуть же вони ховатися під турецьким берегом) .
Саме тому проти «Нептуна» Кремлем була проведена така шалена робота, що результат - спалення «Москви» це Рука Бога, не інакше…
А тепер розкажу в подробицях. Не буду називати людей та посадовців, які свідомо чи не свідомо блокували «Нептун», а назву тих, які стали Рукою Бога… Навіть не тому, що не хочу розганяти зраду, а тому що перших неймовірно багато ( місця не вистачить), а других неймовірно мало.
Головний герой – єдиний в Україні ГОЛОВНИЙ КОНСТРУКТОР КБ «Луч» - Користильов. «Нептун» це його геній, його дітище.
В квітні 2019 року «Нептун» був повністю готовий. Пройшов всі випробування. Був прийнятий на озброєння. Проблема була тільки в тому, що він був в єдиному екземплярі і без ракет, бо всі вистріляв під час випробувань. Щоб з’явилися нові пускові і ракети потрібно було це замовлення МО і фінансування. Замовлення не було наступні два роки ВЗАГАЛІ!!!
Уточню, що і до зміни влади у «Нептуна» були проблеми. Блокування було шалене. Проте в майданівській владі у «Нептуна» були хоч такі вагомі лобісти, як верховний головнокомандувач Порошенко, секретар РНБО Турчинов, голова комітету Нацбезпеки та оборони Пашинський, секретар комітету Вінник, тому то справа рухалася... І хочете люди ви цього чи ні, але час дізнатися правду: головним локомотивом ракетної програми в Україні був Пашинський (саме тому я публічно захищала його ЗАВЖДИ, навіть тоді, коли це було рівнозначно політичному самогубству, і дискредитація його також була наслідком роботи агентури, що блокували ракетну програму України)
А ще додам, що стада моїх близьких колег (навіть з провладної коаліції), більше того навіть друзів, фронтових друзів лили брехливий бруд на Нептун, бігали по ефірах та владних кабінетах і репетували, що «Нептун» це афера, що треба зупинити фінансування проекту… Сподіваюся, що їм зараз, як мінімум, соромно…
Однак не зважаючи на протидію, як я вже казала, в квітні 2019 року КБ Луч на випробовуваннях показало всій країні, як Нептун вразив морську ціль. Москалі возбуділісь ненажарт. Мабуть саме це стало головною причиною, що після зміни влади проект був наглухо зупинений.
Ніхто у владі не лобіював не захистив «Нептун». Ніхто!!! Однак, дякуючи опозиційним каналам «Прямому», «Еспресо» та «5 каналу» вся Україна дізналася, як нам потрібен «Нептун». В кожному ефірі на військову тематику спікери опозиції, і я в тому числі повторювали одне й теж саме: «Влада профінансуй проект Нептун». Для оборони узбережжя нам треба було лише два дивізіони!!! Нептунів, які коштували лише, як 10 км дороги Дніпро-Решетилівка. Публічністю стіну вдалося проламати, в кінці 2021 року проект Нептунів був профінансований. Однак агентура Кремля знайшла зупинити проект іншим інструментом - КОРУПЦІЄЮ….
Замість того, щоб фінансувати виробництво ракет всі гроші з проекту пішли на закупівлю корупційних (по завищеній ціні) шасі машини Татра, хоча раніше в проекті було закладене шасі значно дешевшого Кразу.
Тому весь 2021 рік виробництво ракет так і не було профінансоване. Зате піар профінансували. Нова пускова на Татрі, а також машини заряджання та обслуговування гарно проїхалися парадом на День Незалежності. Ракет так і не було.
Перші гроші на ракети прийшли в кінці 2021 року і виробництво нарешті почалося, до війни залишалося менше двох місяців…
В лютому 3 ракети «Нептуна» були готові, і ще велика купа була на різних стадіях збірки.
Пашинський (той хто по-суті був гірше ніж «ніхто», постійно під загрозою аашинський (той хто по-суті був гірше ніж «ніхто», постійно під загрозою арешту, з ненавистю суспільства), вмовляв Користильова поставити 3 готові ракети в Одесу на бойове чергування. Пашинський був переконаний, що Путін нападе 22 лютого. Він свого добився день-в-день: 22 лютого 3 ракети були відвантажені в Одесу і випущені, нажаль, без враження цілі (чому розкажу згодом), але навіть такий пуск перелякав москалів і зупинив висадку десанту…
А далі втрутився БОГ!
Адже склади КБ «Луч» в Житомирській області були розрощенні авіа ударами. І хоча більшість ракет вже на той момент була вивезена мером Житомира Сухомлином, Пашинським - міністром нападу (таке у нього прізвисько) та йог сином Антоном… «Нептунам» не пощастило бути вивезеним першими, бо вони не були повністю готові. До них дійшла черга вже після двох авіа ударів. Ракет «Нептуна» була велика купа, але всі в різній стадії збірки. І тільки чудом, коли до них дійшла черга, всі збірки Нептунів чудом знайшли неушкодженими, під час розбору завалів. І повірте врятувалася велика купа… Вивезли, організували доробку і зробили!!!! Ось відео житомирських волонтерів, що особисто вивозили ракети…для тих, хто продовжує розганяти зраду, що не має у нас Нептунів.
З пусковими Нептуна теж були чудеса, вони дороблювалися в одному місті на Сході… Хлопці з ВСП їх забрали під обстрілами і провели до моря…

А далі командування чекало жирну ціль…Хочу ввдзначити роль Залужного - у ракетноі програми Украіни нарешті зявився найпотужніший лобіст...
Однак була, ще одна пригода про яку не можу не згадати. Є на КБ «Луч» останній з могікан радянського оборонпрому, який відповідав за тестування ракет і все нудив, що ракети не пройшли тестування. «Військові умови все горить, яке тестування!!!», -всі шикали на дідка. Але курпульозний вїдливий профі свого добився вирушив в Одесу і….виявилося, що у всі-всіх ракет один маленький блочок був з маленькою хибою...яка робив ракету не боєздатною. Причому ця хиба була штучного походження – не інакше, як диверсія на стадії збірки.Ось так російські агенти тримали під контролем «Нептуни»….
Виправити ушкодження було дрібницею. Далі протестовані, боєздатні «Нептуни» чекали «Москву»...Флагман російського флоту був вражений двома ракетами!!!!!

Крейсер "Москва" был заложен на стапеле Николаевскогого завода1 коммунара в 1976 году как ракетный крейсер "Слава", является головным в серии ракетных крейсеров. Спущен на воду 27 июля 1979 г., введен в строй в 1983 году. Водоизмещение – 11380 тонн. Оснащен 16 пусковыми установками ракет "Вулкан", артиллерией, средствами ПВО, торпедными аппаратами и установками для ведения огня глубинными бомбами.

Чорновол"

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Танюха Чорновол - то ще тее джерело інформації. Хотілось би вірити, що отих нептунів у нас купа.

Зі

До зелепнів багато питань, і не останнє з них це те, хто гальмував 2 роки виробництво і поставку у війська цієї надважливої зброї. Дебіл Таран, протеже Єрмачка, доречі.

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Soloviev said:

Першая хвіліна роліка - пра перамяшчэнні расейскай авіяцыі на тэрыторыі Беларусі:

Якась брехня

зі

Як там житуха у вас, санкції вже відчуваються населенням?

 

Quote

16 апреля. Подразделения зенитных ракетных войск воздушного командование "Запад" ВС ВСУ сбили четыре крылатые ракеты россиян, которые выпустили по по Львовской области с самолетов Су-35. Они взлетали с аэродрома Барановичи в стране-пособнице РФ Беларуси.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Citizen UA said:

Як там житуха у вас, санкції вже відчуваються населенням?

Санкцыі адчуваюцца. Цэны павялічваюцца. На некаторыя тавары яны ўзраслі ў разы. Напрыклад, капуста раней каштавала 1.60, а цяпер каля 5 нашых рублёў (прыкладна $1,6) за кілаграм. Днямі цукар падаражэў з 1.80 да 2.50р. Хлеб-мяса-малако падаражэлі, але не нашмат. Камуналка таксама падрасла. Дэфіцыту якіхсьці тавараў пакуль не відаць, усё ёсць. Пра бытавую тэхніку нічога не скажу, бо не цікавіўся.
Практычна няма магчымасці адпраўляць і прымаць грошы з іншых краін. Нават аперацыі ў расейскіх рублях практычна спыненыя. Хаця пры велькім жаданні можна знайсці абыходныя шляхі.

Змінено користувачем Soloviev
Link to comment
Share on other sites

Красиво потоп. Достижение, которое может стать поворотом к быстрой и окончатальной победе Украины, если сейчас нанести массовый ракетный удар по скопившемуся в Севастополе ЧФ.

После утраты флагмана, который обеспечивал какое-никакое прикрытие воздуха над всей рашисткой группировкой в Черном море, она сгрудилась против всех правил в бухте под защитой наземных копмлексов ПРО в Крыму. Другими словами рашисткие корабли теперь сильно ограничены в своих оперативных действиях на море. 

Конечно, у Украины нет на данный момент необходимого количества противокорабельных ракет: ни нептунов, ни гарпунов, а для успешного залпа необходима хотя бы сотня штук, но такой сладкий момент...одна совместная ракетная атака  американского флота из Средиземного моря плюс залп украинских наличных ракет и...война выиграна. Жаль у нынешней Америки по-прежнему вместо яиц что-то другое....

Link to comment
Share on other sites

Не було щастя та несчастья помогло

 На мою думку.  Україна почала бійну із залушками радянськой зброї і завершенням з НАТО озброєнням.  За кiлька мiсячiв зробити стрiбок на якiй у
 мирний час потрино кілька років.

 Але й плата за це дуже висока, вибору не було. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Citizen UA said:

Пишуть,що вже у Новоросійськ злиняли

Тем более... Уничтожение Мацквы сереьзно ограничило оперативные возможности РФии на Черном море. Грех, не воспользоваться таким.

Хотя... Опять в Киев приехал Рома Абрамович с шелестом купюр и Зе снова шо-то там о мирном договоре заблеял. Сюр какой-то...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Silentio said:

Зе снова шо-то там о мирном договоре заблеял. Сюр какой-то

Що йому останнє надули у вуха, то те він і ретранслює. Люди не міняються. Наявність яєць нічого не вирішує,  без мізків.

Link to comment
Share on other sites

Як ілюстрація - Вова досі сподівається, що Україні хтось надасть залізобетонні гарантії і буде за неї воювати з кацапами, які носяться з ядрьоною бонбою, як курка з яйцем.

Готовность стать гарантами безопасности Украины демонстрируют Великобритания, США, Италия и Турция, однако ни одна страна еще не дала окончательного ответа. Об этом заявил президент Украины Владимир Зеленский в интервью украинским онлайн-медиа, пишет Украинская правда.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Citizen UA said:

Що йому останнє надули у вуха, то те він і ретранслює. Люди не міняються. Наявність яєць нічого не вирішує,  без мізків.

Угу... Но, думается, тут теперь решать не ему...

1. нестроения большинства украинцев

2. настроения наконец раздуплившегося колелктивного Запада - решить вопрос военным путем.

3. ну и Хуйло будет бесчинствовать до конца...

А все эмиссары от третьей силы, от которых заслали рому абрамовича пусть легко могут угодить в Лефортово.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Citizen UA said:

Як ілюстрація - Вова досі сподівається, що Україні хтось надасть залізобетонні гарантії і буде за неї воювати з кацапами, які носяться з ядрьоною бонбою, як курка з яйцем.

Гарантии, да и то такие себе могут быть только в рамках НАТО. А чтобы говорить о какой-то новой системе безопасности - нужна сущая мелочь - полная и безоговорочная капитуляция агрессора и консенсус стран победителей ;)

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Silentio said:

настроения наконец раздуплившегося колелктивного Запада - решить вопрос военным путем.

Я раніше тут писав, що такий унікальний шанс для Штатів остаточно опустити рашку руками України до рівня Північної Кореї навряд чи ще раз випаде. І вони ним скористаються, незважаючи ні на що. А потім вже черга дійде до Китая. Інакше, тоді Штати опустять до рівня плінтуса

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Citizen UA said:

Я раніше тут писав, що такий унікальний шанс для Штатів остаточно опустити рашку руками України до рівня Північної Кореї навряд чи ще раз випаде. І вони ним скористаються, незважаючи ні на що. А потім вже черга дійде до Китая. Інакше, тоді Штати опустять до рівня плінтуса

Та уже не тлько Штаты... даже бздливый ЕС так испугался, что дико возрадовался тому, что хоть кто-то теперь есть в Ивропе, способный ВОЕВАТЬ и защищать "ценности" :fp1:

ТАк что на все эти рефлексии Зе о мире нужно смотреть спокойно, хотя, не скрою - дико раздражает...

Меня вчера поздравил с "выдающейся"  победой на море сын одного великого американского сенатора. В US NAVY реально восхищены и одновременно обескуражены слабостью картонной армии мародеров и насильников.

Флагманы идут на дно не просто так... Нужно просто добить.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Silentio said:

Та уже не тлько Штаты... даже бздливый ЕС так испугался, что дико возрадовался тому, что хоть кто-то теперь есть в Ивропе, способный ВОЕВАТЬ и защищать "ценности" :fp1:

ТАк что на все эти рефлексии Зе о мире нужно смотреть спокойно, хотя, не скрою - дико раздражает...

Меня вчера поздравил с "выдающейся"  победой на море сын одного великого американского сенатора. В US NAVY реально восхищены и одновременно обескуражены слабостью картонной армии мародеров и насильников.

Флагманы идут на дно не просто так... Нужно просто добить остальное.

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Silentio said:

Ukraine can win this war

50 days on and Ukraine is still standing strong.

https://www.spiked-online.com/2022/04/14/ukraine-can-win-this-war/

 

Автор считается одним из сильшнейших колумнистов.

Хотя тут, не анализ скорее, а беллетристика.

Тем не меннее в спосбность Украины выиграть войну Пентагон окончательно поверил после двух недель боев. и сегодня эта уверенность только укрепилась. о чем свидетельствуют беспрецедентые решения по поставкам вооружений.

Змінено користувачем Silentio
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Дійшло, нарешті. Чи надовго?

"Шанси [на успіх переговорів] щодня зменшуються. Згадайте Бучу, Волноваху, Бородянку, Маріуполь. Настає час, коли ніхто не хоче розмовляти. Наше суспільство не хоче, щоб ми продовжували переговори", – сказав глава держави.

"Ми можемо битися з Російською Федерацією і 10 років", – додав він, говорячи про альтернативу переговорам."

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...