Перейти до змісту

Історична промова Президента Зеленського


Silentio

Recommended Posts

Очень немногие сейчас осознают, что этой речи Президента суждено стать исторической...

И дело даже не в том, получит или нет Украина бесполетную зону от импотентного НАТО, возглавляемого импонетным лидером свободного мира, в столице которого восседает

выживший из ума, но тем не менее цинично омерзительный импотент Спящий Джо...

 

Суть в другом. В этой речи Зеленский наконец-то показал, что героически борющаяся с Мордором

Украина больше не объект чьей-то шкурной политики, прикрываемой пустой терскотней о правах человека, свободе и демократии...Украина в жестоких боях, в лужах пролитой в том числе и невинными детьми крови проявляет свою новую СУБЪЕКТНОСТЬ.

 

Надеюсь, верю, молюсь, чтобы у нее и ее Президента все получилось. Слава Украине!

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Президент Володимир Зеленський жорстко розкритикував відмову країн-членів НАТО запровадити безпольотну зону в небі над Україною, покепкувавши над наданням НАТО кілька десятків тон дизпалива в обмін за гибель сотень українців.

Джерело: вечірнє звернення Зеленського

Пряма мова Зеленського: "Всі розвідки країн НАТО чудово знають плани ворога. Вони також підтвердили, що Росія хоче продовжувати наступ. Як можна?! Знаючи, що нові удари і жертви неминучі, НАТО свідомо ухвалило рішення не закривати небо над Україною!

Ми вважаємо, що країни НАТО самі створили наратив, що начебто закриття неба над Україною спровокує пряму агресію Росії проти НАТО. Це самогіпноз тих, хто слабкий, невпевнений, внутрішньо, хоча може володіти зброєю в рази сильнішою, ніж у нас.

Ви повинні були думати про людей, про людяність. А про що ви думали на тому засіданні?

Усі люди, які загинуть з цього дня – загинуть також і через вас! Через вашу слабкість, через вашу роз’єднаність.

Усе, на що спромігся Альянс на сьогодні – це провести через систему своїх закупок 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, для того, щоби ми могли спалити Будапештський меморандум? Щоб краще горіло? Але він для нас уже згорів у вогні російських військ.

 

Хіба такого НАТО ми хотіли?! Хіба такий Альянс ви будували?!

 

Сьогодні керівництво НАТО дало "зелене світло" для подальшого бомбардування українських міст та сіл, відмовившись зробити "безпольотну зону".

 

Ви могли "закрити небо", але… Але… 

 

Я не знаю, кого ви можете захистити і чи здатні захистити свої країни – країни Альянсу. Від нас ви не зможете відкупитися літрами палива за літри нашої крові, пролитої за нашу спільну Європу, за нашу спільну свободу, за наше спільне майбутнє!".

 

Деталі: Президент розкритикував проведення саміту міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі в цілому, назвавши його "слабким".

 

Проте він подякував друзям України серед країн-членів НАТО, які, попри загалом слабку позицію Альянсу, продовжують стояти пліч-о-пліч з Україною та допомогати у відсічі ворога.


 

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Молодець Зеленський! молюсь за нього і Україну!

 

 

ПС ось кому Нобеля миру треба давати, а не обамі авансом, за те що він чорний, яких дронами вбивав цивільне населення іраку

 

КОНЧЕНІ МРАЗІ

 

І у США ЖОДНОГО президента єврея за всю історію! А у нас свій Український

 

Слава Україні!

Героям Слава!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Моє імхо, що штатівські геополітєгі-мудригелі, попри всі свої мантри про підтримку України і всьо такоє, мали на меті лише одне - втягнути рашку у другий Афган, що у свою чергу приведе до її розвалу, як раніше це сталося з совком. Тобто, за наш рахунок розібратися з рашкою, порішати свої геополітичні проблеми, щоб потім вже присвятити всю увагу Китаю.
Link to comment
Share on other sites

Как вам? Помощь  от  "партнеров"? :X

 

Официальные лица в Вашингтоне и столицах ЕС допускают, что российская армия после яростного сопротивления Украины предпримет попытку компенсировать свои потери, понесенные во время неудавшегося блицкрига. Запад рассматривает также и худший вариант – захват оккупантами Киева или даже всей страны, на этот случай готовится план поддержки "выездного" украинского правительства.

 

Источник: The Washington Post со ссылкой на собеседников среди высокопоставленных чиновников в США и в ЕС

 

Детали: Американское издание пишет, что украинские военные "организовали неожиданно ожесточенную оборону" при вторжении РФ и создали оккупантам проблемы с логистикой. Как следствие, это негативно повлияло на боевой дух российских солдат.

 

По данным WP, Вашингтон и европейские столицы рассматривают разные варианты развития событий, поэтому "ожидают, что российские военные компенсируют свои ранние потери". При этом издание называет армию России "могущественной и хорошо оснащенной".

 

Страны Запада якобы имеют план поддержки украинского повстанческого движения и президента вне Украины, если России удастся захватить Киев и пойти дальше.

 

Дословно WP: "Возможный захват Киева Россией вызвал шквал планирования в Госдепартаменте, Пентагоне и других ведомствах США на случай, если правительству Владимира Зеленского придется бежать из столицы или из самой страны".

 

Прямая речь представителя администрации США: "Сейчас мы готовим планы на случай непредвиденных обстоятельств для каждого варианта развития событий, включая сценарий, в котором Владимир Зеленский возглавит правительство в изгнании в Польше".

Link to comment
Share on other sites

У меня стойкое ощущение, что "партнеры" не сильно хотят, чтобы Украина победила.
Особенно это касается администрации Бидона, пидаров Макрона и Трюдо...

10 дней, а Украина стоит!!! Борется! Хоронит своих детей, пока эти твари рассуждают о планах
партизанской борьбы :X :X :X

 

Впрочем, о них они рассуждали еще задолго до начала войны...

 

Тем не менее выход у нас один - стоять до ПОБЕДЫ. А там посмотрим кто по - настоящему станет лидером нового мирового порядка. Уверен, что и союзников мы найдем быстро. Они уже есть и готовы встать рядом с нами. Пока два старых подонка в Москве и Вашингтоне будут играть в свои

геополитические многоходовочки...

 

В отличие от американцев, которые драпая с посольством из Киева побросали тут весь украинский обслуживающий персонал, часто даже без средств к существованию.... УКРАИНЦЫ СВОИХ НЕ БРОСАЮТ!

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


У меня стойкое ощущение, что "партнеры" не сильно хотят, чтобы Украина победила. Особенно это касается администрации Бидона, пидаров Макрона и Трюдо.

ви не праві, за океаном завжди дивились і дивляться на європейські події як спостерігачі, а ось західна Європа не хоче мати на сході сильну країну, їм краще і вони вже звикли, що на сході великі країни поставляють їм сировину та бодаються зі штатами - хто крутіший

і газ у європах не вигідно купувати в штатах і в арабів, тому що кацапи продавали газ за Євро, і всі ці Євро осідали в європейських банках, а продавці зі штатів будуть зразу переводити Євро в долари

Link to comment
Share on other sites

Сильная Украина, сильная не только экономически и в военном плане не нужна никому, кроме ее ближайших соседей - Польши, Балтии,Молдовы, возможно нескольких стран Девятки еще. Нужна она ессно и кацапам, но только полностью подчиненная. Ситуативно она нужна и Британии сегодня и это нужно использовать по максимуму. 

 

Америка продолжает стремительно деградировать прежде всего как носитель и реализатор передовой идеологии, целеуказания общемирового развития. Многолетние политические дрязги, дегенеративное руководство причем от обеих партий, неспособность к быстрым назревшим решениям что во внешей, что во внутренней политике ведут к реальной утрате мирового лидерства и дальнейшей дестабилизации мирового порядка. Сегодня Украина выполняет эту роль Америки! 12 дней в Европе идет фактически третья мировая война, а эти олухи все обсуждают поддержать ли главный форпост на сегодня западной цивилизации или пусть орда еще расхерачит пару ее городов и ослабит пожалуй единственную боеспособную армию в Европе. Сейчас не 1914 и не 1939 год. Ракета летит до Вашингтона 20 минут, а с полодки и того быстрее. Отсиживаться по пару лет в тягостных раздумьях не получится.

 

Доллары, евро...Какая херня... После этой войны все это будет уже по-другому. Если вообще будет в обозримом будущем.

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 


Ракета летит до Вашингтона 20 минут, а с полодки и того быстрее. Отсиживаться по пару лет в тягостных раздумьях не получится.

не полетить, тому що це договорняк, коли називали дати нападу це було як залякування, мабуть і фоток зебілу багато показували, де багато техніки, але вони не врахували ефект аборигена, це коли ви направите на аборигена рушницю, він прийме її за палку, тобто артист не зрозумів військової могутності рашки

Link to comment
Share on other sites

Все позитивные новости из США...

Президент Володимир Зеленський отримав медаль Свободи Рональда Рейгана.

Джерело: сайт президента

Деталі: Посол України у США Оксана Маркарова одержала для Зеленського медаль Свободи Рональда Рейгана, яку передав керівник
президентської фундації Рональда Рейгана Фредерік Раян.

Раян наголосив, що ця висока нагорода відзначає лідерство президента України та незламність духу мільйонів українців,
які відстоюють своє право обирати власне майбутнє та надихають
увесь цивілізований світ боротися за цінності свободи й демократії, яким Рейган присвятив своє життя.

Керівник фундації зазначив, що сьогодні кремлівський режим намагається відновити уламки радянської імперії,
розпочавши жорстоку та криваву війну в центрі Європи. Як і понад три десятиліття тому, "імперія зла" не має шансів на існування.

Раян навів відомі слова Рейгана: "Передусім ми маємо усвідомлювати, що жоден арсенал, жодна зброя у світових арсеналах не є такою могутньою,
як воля та моральна мужність вільних чоловіків і жінок. Це та зброя, якої наші супротивники в сучасному світі не мають".

Довідка. Нагороду медаль Свободи заснувала Фундація президента Рональда Рейгана у 1992 році. Її вручають видатним світовим діячам
за "здійснення значного та тривкого внеску у розвиток свободи у світі".

За весь час існування нагороди її лауреатами стали лише 10 осіб, зокрема Лех Валенса, Михайло Горбачов, Колін Павелл, Маргарет Тетчер,
Джордж Буш, Іцхак Рабин, Натан Щаранський.

Що передувало: До обрання на президентську посаду Володимир Зеленський озвучував Рональда Рейгана у документальному фільмі "Рейган".



Медаль, конечно, редкая, весьма почетная, но я уверен, что он как и все мы предпочел ей бесполетную зону...

 

А Бидон все никак замену полякам не согласует...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

червоний хрест нах

оон нах

нато нах

 

ще шось додати? 

 

ЄС під управлінням швабів - нах

 

Потрібні нові міжнародні конструкції. Ну або децимація в керівництві зажратих і куплених кацапами старих, хоча навряд чи допоможе.

 

Я за міжмор'я: брити, поляки, балтійці, Україна.

Якби не військова, політична і дипломатична допомога бритів, ми могли б і не встояти.

Link to comment
Share on other sites

а з США що робити? 

 

В постах вище ми обговорюємо міжнародні організації, членом яких є і Україна, яка платить внески на їх утримання і, відповідно, може давати пропозиції що до доцільності їх подальшого існування в теперішньому вигляді.

 

США - суверенна держава. Питання її політичного устрою у подальшого існування - питання виключно громадян США. Україна тут ні до чого.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...