Перейти до змісту

Для чого насправді потрібен був флешмоб Овсяннікової на кацапоТБ


tom_cat

Recommended Posts

Думаю, то була спецоперація ФСБ разом з проросійськими ліберастами

 

Please wait.. Loading

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva
5 годин тому

Хочете цікаву історію на практиці, як вихід баби з плакатом на Пєрвом поміг рашистам лишитись із брендами Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Durex, Vanish, Air Wick, Finish, Calgon, Clearasil, Lysol, Dettol, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Mucinex, Woolite and French’s?

І як британська Imperial Tobacco саме після цього шапіто вирішила не йти з російського ринку змінила позицію: передає активи та операції в РФ місцевій юрособі.

Почну з Imperial Tobacco. Із офіційного релізу сьогодні: «У нас працює 1 тис людей у Росії, які займаються продажами та маркетингом, а також на нашому заводі у Волгограді, і їхня безпека та благополуччя є нашим ключовим пріоритетом у цьому процесі….». Далі блабла про підтримку українським колегам, яким допомогли з житлом і переселенням… Ну типу, ок у вас війна, але хорошим русскім треба помагать і давати заробіток.

А тепер про компанію Reckitt Benckiser — одного з лідерів галузі побутової хімії, товарів для здоров’я та особистої гігієни. Якому належать Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Durex, Vanish, Air Wick, Finish, Calgon, Clearasil, Lysol, Dettol, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Mucinex, Woolite and French’s. Інформація з перших рук від небайдужих українців з хед-офісу.

Отже, поява Овсянніковоі на рос-ТБ і поява її в твітер-трендах та західних ЗМІ — дозволила толерантним відповідальним менеджерам відстоювати право на поставку росіянам миючих і таблеток. Позиція «ми не можемо лишати опозиційних людей на території Росії без нашої підтримки та продукції». Типу без доступу до миючих рашистам буде дуже погано. Це трагедія цілого народу.

Тож, шановні наші кібервійська і колеги зі ЗМІ — треба помогти нашим українцям.

Link to comment
Share on other sites

Please wait.. Loading

 

Іван Черненко
21 годину тому

Понеслось.
Героїня з плакатом в прямому етері найбільшого каналу рф.
Я б хотів вірити, що це правда.
Але після псевдоактивістів і т.д., ставлю на те, що це добре спланована постановка, аби створити картинку "не всьо так однозначно/зменшіть санкції".
А що в рф новини в прямому етері йдуть? Дуже сумніваюсь.
З.І. відео не фейк, дійсно інцедент мав місце. Та чи був це прямий етер і чи це не просто картинка для заходу?

Не вірте тому, що вам будуть показувати у найближчі дні/тижні. Нам будуть намагатися згодувати псевдогероїв.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Створити...