Перейти до змісту

Мінськ 3 наближається....


tom_cat

Recommended Posts

Почали відключати канали, які мають на переговори іншу точку зору....

 

Прямий і 5 - ну таке. Тепер відключили Еспресс, де до речі ВВС виходило.

 

ІМНО - здадуть Донецьку і Луганську в межах адмінграниць. Азов в Маріку "денацифікують" (тому навить мова про якусь допомогу захисникам Маріуполя не йде, хоча після падіння міста їх буду славити, як кіборгів. Дуже нагадує перебіг подій з ДАПом). Від НАТо відмовляться ( не заперечую - імпотентна організація), ЄС нам дозволять (не згідна йти туди під йобаних підхуйловців швабів). Гарантами будуть кацапи і європейські підхуйлятники - німці, італійці і т д. 

 

Військова допомога зразу висохне, як роса на сонці. Санкції поступово знімуть (як і після Мінськ 1 і 2). ЄС піде взасос до кацапів. Імхую полекзіт і створення союзу поляків і бритів.

На відбудову з барського плеча скинуть пару мільярдів та й усе.

Промисловості не буде в принципі. Трохи с/г на не окупованих землях.

Молодь і адекватні старші поїдуть геть від йобнутого сусіда. Польща радо прийме чоловіків, які після зняття заборони виїзду приїдуть до сімей.

 

Ну і ще - думаю в договорі буде стаття, де буде прописано які озброєння і скільи ми можемо мати. Тобто армії, здатної дати відсіч, вже не буде. Пам'ятаєте, як в кінці Янука відмінили призов, ліквідували списки в воєнкоматах, радикально зменьшили чисельність військ? Ну от шось приблизно таке нам в договорі і пропишуть. Зроблять з нас Молодову (в неї армії практично нема). Така собі демілітаризація.

 

Сумно... Стільки жертв і знову впусту. Чергова руїна.

 

 

Єдине не зрозуміло. Що з коридором на Крим. Про Херсон поки тиша.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

"ЄС нам дозволять" - не ЄС а кандидат в ЄС. таке - морквина перед носом ішака.

 

Якшо таке буде я буду закликати всіх нахєр валити. Як казав Тор - Асгарот це люди, а не земля. Там де люди там і Україна. тільки після себе палити та ядом просякати землю. щоб нічого не дісталося.

 

ну і по доброму їбонути атомні реактори.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...