Перейти до змісту

Про Молдову


tom_cat

Recommended Posts

 
РОСІЯ ХОЧЕ ПІДПАЛИТИ МОЛДОВУ
Як повідомило Guildhall із посиланям на джерело в українській розвідці, Російська Федерація розпочала дестабілізацію Молдови, яка може завершитися військовою агресією проти цієї країни.

Агентура впливу РФ у Молдові має розпочати масові антиурядові протести, присвячені 9 травня. Формальним приводом має стати заборона російської символіки, зокрема георгіївських стрічок, а також букв Z та V. Окрім столиці Молдови міста Кишинева, особлива увага при організації протестів зосереджується на північних районах Молдови, зокрема місті Бельці та Гагаузії.

Безпосередньою координацією дестабілізації займаються заступник керівника Департаменту оперативної інформації 5 Служби ФСБ генерал-майор Дмитро Мілютін, начальник 11 відділу ДОІ ФСБ полковник Валерій Солоха та неофіційний кремлівський куратор Молдови Ігор Чайка (син екс-генпрокурора РФ). Також до безпосередніх заходів залучено співробітників 11 відділу ДОІ ФСБ Олексія Єфремова, Юрія Гуділіна та Максима Громова.

Певну роль в провокаціях в столиці РМ має відіграти мер Кишинева Іон Чебан, якого пов’язують з російськими спецслужбами.

Як пише Guildhall, військова операція РФ у Молдові може перебувати у безпосередньому захопленні столиці силами оперативної групи ЗС РФ у Придністров'ї та придістровськими формуваннями. В Молдову вже прибуло кілька груп російських диверсантів та спецназу ЗС РФ.
Link to comment
Share on other sites

Ну, так не потрібно повторювати помилки України, яка 25 років поспіль гралася у "багатовекторність", починаючи із старого мудака Кравчука. Ти паче, що зараз світ взагалі став біполярним, і всидіти на двох стільцях не вийде. Або ти на нашій сторінці граєш, або на стороні наших ворогів, кацапів і їх ляльководів з Китаю

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...