Перейти до змісту

Правда про галичан. Епічний пост в ФБ


tom_cat

Recommended Posts

  • Христина Ільків
    це правда, таке відбувається по всьому місту
  • Мар'яна Дранчук
    Також спостерігали за даною ситуацією
    • Так має бути... А ви як хотіли ми тут на війні а другі мають сидіти дома як усі так усі 
      Diana Velykochyj
      • Автор
        Василь Гречанюк хотіла щоб роздавали повістки і тим хто приіхав зі Сх областей, і ні в чому собі не відмовляє в нашому місті
        А те що ви на війні-вам честь і шана
        • Василь Гречанюк
          Diana Velykochyj  Я теж з Франківська і не скиглю...як мобілізація то для всіх і всі мають захищати нашу Україну наших дітей...
          Diana Velykochyj
        • Автор
          Василь Гречанюк власне що для всіх! Ви тримайтеся і нехай вас Бог береже!
        • Василь Гречанюк правильно. Всі. Не всі з західної України,,а всі з України. Хоча....ви знаєте, знаю з перших вуст пару таких випадків,,яких так би мовити загребли по повістці,,краще б вони сиділи в хаті. Чесне слово
        • Diana Velykochyj Щиро дякую перемога буде за нами разом ми сила ми Українці і ми одна родина Слава Україні 
          Diana Velykochyj
        • Автор
          Василь Гречанюк Героям Слава! Все буде Україна!
        • Василь Гречанюк
          Натка Лопушинська як усі будуть сидіти в хатах то скільки ще наших діток загине
  • Володимир Вістовський
    Відправти на зачистку по буковелі , по селах і знайти наших переселенців на джипах . Буде дуже багато в воєнкоматах вояків.
  • Цікаво що у Буковель боїться заїхати може хтось чув чи бачив щоб там повістки роздавали
  • А яким боком до мобілізації мер міста? Чи ви по принципу, кого знаю, того і тегаю?
    • Руслан Трелевський
      Мария Ловикова так так і жінок агітувати йти добровольцями теж не про нього.
      • Марія Ловікова
        Руслан Трелевський агітація і фактична мобілізація- це різні речі, мали б розуміти...
      • Руслан Трелевський
        Мария Ловикова не дурні, все ми розумієм
      • Руслан Марцінків
         
        Руслан Трелевський до 30000 жінок сьогодні в ЗСУ! Місто має добровольчі формування для громадського порядку! Можуть бути також жінки! Що в цьому поганого! Це добровільно
  • Руслан Марцінків
     
    Напишу ще раз воєнкомат мені не підпорядковується! Мер і мерія не керує воєнкоматом, військовими і ТРО! Напевно йде відпрацювання по вказівці Києва! ВЦА напевно знає!
    Diana Velykochyj
    • Автор
      Руслан Марцінків до Вас звернення як до очільника міста, який справді контролює порядок в нашому місті і справді і щиро дуже багато чого зробив і вірю-ще зробить. Якщо це не в Вашій компитенції, то прохання до Вас хоча б звернути на це увагу чи якось посприяти тому, щоб це не було так дико і масово. Як ви правильно раніше зазначали, економіка має працювати, то як вона буде працювати без чоловіків, які тут зареєстровані пп, ведуть свою діяльність, виплачують заробітні плати, податки до бюджету. Звернення до Вас, як людини яка справді щось робить і має вплив.
    • Руслан Марцінків наші воєнкомати просто дуже вислужитись хочуть, і нема на них ніякої управи. І як хлопців відправляти на схід без нічого, без засобів захисту то це так і має бути.
  • П. Мер пише ,що він за призив не відповідає ,добре що їх кагалом тут прихистив.
  • Оксана Долішна
    Так має бути.
    Знехтували ВІРА , АРМІЯ ,МОВА.І це в Івано Франківську .
    А тепер , який вихід із ситуації ?
  • не пускати наших,поки не підуть всі мажори
    Тетяна Сєдова
  • Не кажіть того чого не знаєте. В Дніпрі також роздають повістки, зупиняють авто і віддають. Досить казати що тількі з заходу України воюють чоловіки, вони воюють зі всіх областей.
  • Те,що вам війську
  • Правільно роблять що роздають повістки - нагадуємо для тих забув що в країні воєннийчас та зараз наші військові щодня гинуть на війні - тому чоловіки призовного віку повинні бути на фронті!!!
  • Немає чого боятися і заїхати в Буковель, і хоч де.
    Порядок повинен бути для всіх одинаковий, ми всі одинакові ,маємо права в Україні теж одинакові.
    Лиш просто треба захотіти, і зайнятись цим порядком.
    І тоді буде все добре, і небуде нарікань, і будуть всі одинакові.
  • так не чекайте щоб відловлювали у місті, а сходіть у військкомати і зареєструйтеся. Про це говорив президент, що всі повинні зареєструватися. Це не значить, що всіх зразу заберуть і відправлять на фронт. Всі чоловіки від 18 до 60 років повинні зареєструватися.
  • Звідки ви взяли що тільки чоловікам з заходу ? Звідки ви знаєте кому дали, а кому ні. Повістка не означах що одразу на фронт. Це як мінімум на облік стати , якщо не стоять. Ви бачите тільки те що хочете бачити . Чи за свого переживаєте? Купа чоловіків воює з всієї України і стоїть на обліку. Для чого ці тупі пости . Краще донатьте ЗСУ і не розносьте срач.
  • Юра Юра
    Не чіпайте мера,він багато робить!
    Віталій Цінурчин
  • Як що видають повістки значить є потреба,а як що боїшся її отримати,сиди в хаті,жінка їсти тобі принесе...)
  • А кому підпорядковуються кафе, ресторани? П’яна вишня, що на сотці, черга після 20.00год за напитками.
    Liudmyla Dmytrenko
  • Мда… патріоти.
  • А скільки нині по ресторанах сидять і п'ють і ніхто нікого не чіпає
Link to comment
Share on other sites

https://goloskarpat.info/society/626ce487ebdaa/

У Хусті невдоволені жінки узялись "штурмувати" Центр комплектування військовозобов’язаних (ВІДЕО)

30.04.2022 10:35

Напередодні, 29 квітня, близько обіду у місті Хуст Закарпатської області близько 50 жінок зібралися на акцію протесту під стінами місцевого Центру комплектування військовозобов’язаних.

 

Вони вимагали пояснень від військкома, чому їхніх чоловіків з територіальної оборони відправили у зону бойових дій, - пише groza-news

Мітинг швидко переріс у пікет “військомату”. Відтак жінки почали вибивати вікна та прориватися всередину будівлі.

Як стало відомо з відео та власних джерел, місцевих жінок обурює й, що у той час, коли їхні чоловіки без екіпірування і їжі пішли воювати, у Хусті спокійно гуляє чимало здорових чоловіків, що переїхали із зони бойових дій. Військкомат у ході мітингу також звинувачували у хабарництві, мовляв, він продавав довідки про військову непридатність приїжджим “мажорам”. Щоправда, конкретні випадки з прізвищами й сумами цих хабарів ніхто не називає…

Зрештою, військком В.Зубатов вийшов до людей і пояснив, що тероборона, це — військова частина і вона може бути відправлена у будь-яку мить на військове завданн

У свою чергу речник обласного Центру комплектування військовозобов’язаних Андрій Акімов так прокоментував ситуацію:

” Якщо коротко то основними завданнями ТЦК є ведення військового обліку та залучення до військової служби чи то строкової чи то за контрактом чи то під час мобілізації, громадн України як в мирний так і у військовий час чи під час особливого періоду. ТЦК та СП не здійснюють відправок людей в зону бойових дій на пряму, а лише укомплектовують військові частини, підрозділи чи установи людським чи транспортним ресурсом. Залучення до виконань завдань будь-якого роду передбачених обов‘язками військовослужбовців, здійснюється за командою з вищестоящих штабів та за керівництвом безпосередніх командирів/навчальників військових частин, підрозділів та установ. Це все було доведено до громадян, які почали мітинг, а також було роз‘яснено, що такого роду мітинги є недоцільними а також неправомірними в умовах воєнного часу та не ведуть до вирішення жодного роду питань”.

Разом з тим, скандали навколо Хустського Центру комплектування почалися значно раніше. Так у середині березня керівник місцевого підприємства заявила публічно, що з цеху забрали всіх працівників, серед яких були і троє інвалідів. згодом, під тиском громадськості інвалідів таки відпустили додому.

“Вчора 14.03.2022 військовим комісаріатом м. Хуст, який очолює Зубатов В.С. (виходець із Луганська та людина, яка має неоднозначну репутацію) мобілізовано ВСІХ працівників виробничого цеху. При чому без огляду на інвалідність, наявність 3-х дітей, чи повну відсутність військового досвіду, це в той час, коли лави ТРО та навчальні бази переповнені. Виробниче підприємство не може існувати без “робочих рук”. Та це не все: всім мобілізованим ми зобов‘язані зберегти робочі місця та виплачувати заробітну плату. Звільнити чи скоротити нікого ми не маємо права. Тобто ми ЗОБОВ‘ЯЗАНІ утримувати близько 30 людей при паралізованому бізнесі. Не працюючи та не заробляючи грошей виплачувати щомісяця близько 1 500 000 грн”, – повідомила Вікторія Алексович.

 

Містяни, які сьогодні мітингували, припускають, що таким чином військові могли шантажувати керівника, мовляв, якщо не піде з ними на угоду, то заберуть усіх працівників…

Разом з тим, до чоловіків, чиї дружини влаштували мітинг, звернувся боєць ЗСУ Максим Андрійчук:

Почувши, що наші мужики повідправляли своїх жінок і дітей “плакати” під воєнкомат у Хусті, мовляв ми такі бідненькі, нас відправляють з ТРО на війну. (Вони думали дома відсидітися і героями ходити, як всякі депутатики)… Звертаюсь до вас сикунів сраних! Ми маємо ваших дітей і жінок тут захищати самі? Ми маємо помирати за ваші сім’ї і благополуччя нашої країни? Ви говорите своїм жінкам які ви нещасні? Якщо ми тепер не вистоїмо, то “завтра” вже не буде кого захищати. Таке ваше відношення (чоловіки), показує як ви любите свої сім’ї, якщо ви не здатні збагнути, що в першу чергу ви захищаєте свої сім’ї.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Тут ще епічна гілка.

https://www.facebook.com/groups/typicalfrankivsk/posts/5147865035304863/

ОТГ Івано-Франківщини відмовляються надавати землю для побудови житла для біженців.

Коменти - вогонь!

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Uki said:

Жінки дуже хотять бути згвалтованими кацапами?

Та не говоріть.

Саме відношення до мобілізації і до евакуйованих мене в наших людях (Галичина, Львівщина) і вибішує.

На словах всі такі патріоти, вишиванки, мова, щонеділі до церкви, але як до діла - то хай донецькі воюють.

В родині теж таке маю....

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Dilbert said:

tom_cat питаю з цікавості, а шось позитивне Ви у соцмережах бачите чи тільки негатив?

Та бачу звичайно. Але позитив і без мене репостять. Оно ФУП уже скоро Москву візьме під чуйним керівництвом рагуля.

Link to comment
Share on other sites

Ой які галичани погані!!!

А галичани з Карпатської Січі поряд з моїм сином під Ізюмом, а дівчинка медик в 93 бригаді з Тернополя, а 128, 10, 34 та інші підрозділи?

Галичани вам не такі?!

Блядво ви, це як дніпрянин кажу.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...