Перейти до змісту

Зелепень висновків не зробив


Citizen UA

Recommended Posts

Після закінчнкння війн - гнати ссаними  ганчірками. Бо замість відбідови країни отримаємо черговий мегадерибан західної допомоги. Або гроші під зелепнів тупо не дадуть

--------------------

Как мы можем в стране смотреть в будущее, если наш министр образования подозревается в коррупции, плагиате и еще многих вещах?». Такой вопрос услышал президент Зеленский во время онлайн-встречи со студентами. Возможно, вы думаете, что в ответ он осудил недобропорядочность и призвал студентов к тому же? Нет. Как следует из ответа президента, проблему плагиата он не считает неотложной. «Большие ошибки стали мелкими, потому что ценности другие», — сказал он.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ну так а з якого дива?!!!

Вся та зелена пиздота з його оточення, яка сиділа на потоках і викликала огиду до війни, нікуди не поділася.

 

Оно Коля-котлєта ввійшов в комісію по дерибану реформі фінансового сектору. Ті ж гетьманцев, мілованов, юзіки, трухіни і інша срань зайняли позу старту і чекають початку дерибану.

Link to comment
Share on other sites

Зєбіли заповннили анкету для вступу до ЄС. Ок.

Збрехали про свободу слова - канали вимкнені, крім зєбільських.

Якщо брехня відкриється, то те. що гундосить вєрховний 4-разовий уклоніст - прийняти Україну до ЄС буде відкладено надовго.

Можливо, це зроблено спеціально.

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, ЦеDzip said:

прийняти Україну до ЄС буде відкладено надовго

Україну й так туди приймати ніхто не збирається. Як і до НАТО. Жабоїди, йоббіки, німчура зроду не дадуть своєї згоди на те. Бовтають тим членством, як морквиною перед віслюком -  лохторат досі ведеться.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Dilbert said:

і медведчука витягли, щоб шо? 

про кацапів розказувати?

ні про порошенка зараз 

Медведчуком і Порохом гасять провал з Азовом.

До народу почало доходити, що ніяка то не евакуація, а здача в полон. І Далеко не факт, що їх будуть міняти.

Link to comment
Share on other sites

Недоумок наговорив зайвого в останньому інтерв'ю . Тепер йому починають ставити незручні питання.

Quote

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю нідерландському Nieuwsuur, що вийшло 28 травня. “Наша країна готувалася, ми знали, що це (російське вторгнення) може бути будь-коли. Нам пропонували бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це треба було робити за рік до вторгнення”, — сказав Зеленський. Президент зазначив, що був не згодний із таким рішенням, оскільки це вплинуло б на українську економіку. “Я з цим не погоджуюся, тому що не варто створювати непотрібну паніку. Це вплинуло б на нашу фінансову ситуацію, бюджет та економіку. Тепер ми це чудово розуміємо. Тільки коли вторгнення почалося, ми зробили ці кроки”, — сказав президент.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...