Перейти до змісту

Відкривають справи на військових і волонтерів. Прямо як в 2015 році...


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0GVs8AZrTuFCdzfUHgdiGEwRNcgbbwmKbRssFwVSymN4taFawsmcPyiisZWsAmrn6l&id=100006700849337&__cft__[0]=AZXKxxQ_Dt5Tg_Hh7B74h_tMlJuPXtwIXvMhoKNDKI3RXkXP0e5HFKvLMZBjsHvFkoqBRKKCcaSGQmDNsKgBGnTyT8kbpeOLmU3xonYNYSzpNcDCzpwYwJ0MTqQY7zisrbVeTsBWt4DLhOpUf3zC7dfIe3tHi7MiAi6jlPXeotjjOAw6jOoFiB3Gqumohye_7Ms&__tn__=%2CO%2CP-R

 

Маріуполь.....
Це наша біль.....
І зрада ......
І зрада тих , хто сьогодні в Київі .....
Це Донецька обласна прокуратура , чому Офіс Генерального прокурора не запитає у тих зрадників, що перші поїхали з міста і залишили всі документи , на радість оркам ?
Це Служба безпеки України в Донецькій області , які перші поїхали з міста і також залишили усі документи !!!
"Русские освободители " звільнили маріупольців від усього .
Сьогодні відомий всім "Петруха " Петя Іванов, який ще в 2014 році організував у Маріуполі так звану "днр " сидить зі своїми "подельниками " на Білосорайськой косе , бо у місті їм "смердить трупами " і та ж його посібница , усім відома "волонтерка Анжела Тимченко " сидить у Криму, бо Україна її "обидела " .
Це саме вона разом зі своїм зятем фінансувала Петю Иванова , які тримали всі нелегальні "ганделики " в місті !
Неодноразово казала про це робітникам СБУ , але в них за 8 років "не знайшлося доказів " .
Так само і сьогодні не буде знайдено доказів, хто зрадив державу і допоміг рашистським окупантам вільно за дві доби пройти 400 км і взяти в оточення Маріуполь !
Вже май же усі забули за наше місто , за більше 2000 полонених захисників Маріуполя !
Це вже нікому не цікаво .
А ще сьогодні ДБР відкриває кримінальні провадження проти тих військових, які самі вийшли з оточення , без команди, бо були відрізані від інших у квітні-травні , бо в них не було БК і не було чим захищатися . Так от проти них сьогодні повідкривали ЕРДРи і заочно розірвали контракти !
Тож у нашій державі "винних знайдуть " , і це будуть не ті , хто дійсно зрадив місто і першими втекли , а ті , хто захищав більше місяця своє місто зі зброєю , але змушені були виходити , бо іншого виходу не було, або смерть , або полон.
То вони сьогодні "винні " у тому , що залишилися живі і змогли потрапити на підконтрольні Україні території самостійно !
От така вона "правда " сьогодні .
І не буде цього посту багато перепостів і багато лайків , бо "не на часі "
А ми і надалі продовжуємо нищити ворога зовнішнього і допомогати залишатися при владі ворогам внутрішнім .
І багато хто "перевдягає вишиванки " на бігу, але нам все "не на часі ' ..........
Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Навіть війна та кров не змиють оту всю ґидоту у каналізацію. Надто баґато їх. Українська нація інфікована цією заразою дуже сер'йозно і дуже важко. Вже скільки сотен тисяч українців заґинули, а ця падаль не перемелюється і не зменшується...

Link to comment
Share on other sites

Тепер масований наїзд СБУ на волонтерів. При чому великі офіційні волонтерські фонди.

Цікаво, Чмута і Притулу теж шманають?

https://www.facebook.com/katherine.nozhevnikova/posts/pfbid033LGRXYE9ZCB7vfgKqCbQxqMymG2DqdvPkm7KF5ETfwSRg5ugKawB14GWeYTKyMDTl?__cft__[0]=AZVhqFX-gSw3THiNMZMSJIouIZsgf67D7jrJFt0j0Ygfjf50niQcbAyo-dC-uInkZiYo2N2JI_N5xWfJn_7ettyj-P-3aqFCmkTP8mJwXxH-7hVf6fIbsaHl4q67YWDMVDk&__tn__=%2CO%2CP-R

Сто дней войны. Хотела написать пост о том, сколько было сделано благодаря всем вам. Выложить видео ребят с фронта с такими тёплыми словами в наш адрес, что мы реально плачем. Рассказать о том как фонд растёт: о четырёх наших складах, о сотне волонтёров, которые каждый день (На протяжении сотни дней) войны, приходят, и совершенно бесплатно отдают свое время, чтобы помогать стране.
Я хотела выложить цифры о потраченных десятках миллионов гривен, о преданных тысячах аптечек, сотнях машин, спецаппаратуры, бытовой и офисной техники, о защите для парней, о лодках для раненых,о спецодежде для разведчиков, о биноклях для пво, о костюмах для танкистов- о том, что мы решали такие задачи, что с улыбкой все говорили «ничего себе детский фонд перестроился»
Наконец то рассказать и о нескольких тысячах переселенцев, которых тянут девочки с офиса и о том, как мы не бросаем и поддерживаем тех, кого лечили до войны- больных детях, гражданских Больницах и одиноких стариках. Но вечером опять прозвучал звонок.
На фонд «Корпорация Монстров» открыто дело в СБУ. Я услышала это ещё недели две назад и подумала «да ну бред»
А сегодня получила информацию ещё из одного источника. Не налоговая к нам претензии какие то имеет, не аудит какой то-
Служба безопасности Украины! Как будто мы предатели какие то..
И это при том, что Две недели у нас работает аудит МО (по моему приглашению) и я дала доступ ко всем документам кому и что мы передавали. И предложила этот доступ также ОК Пивдень и ВМС.
Фонд работал в регионе с 10 июня 2014 года по сей день. Ни единого раза мы не дали повода сомневаться в нашей работе и в нашей преданности этой стране. Но кто то решил иначе.
Знаю, что также штормят и ребят военных- вызывая на допросы, разговоры и определяя кто и как работает с волонтёрами и фондами.
При чем что штормят совсем не тех, кого нужно.. и проверять идут не тех, кого давно бы следовало повесить за ногу на площади.
Грустно, и немного стыдно за происходящее.
И засуньте себе в глотку все ваши награды и регалии, которыми вы награждаете тех, кто делает за вас вашу работу и кого вы теперь пытаетесь назвать предателем страны.
Почетный гражданин одесской области.
Носитель ордена княгини Ольги
Обладатель тысячи грамот, наград и отличительных знаков, которые я всегда отказалась брать, а вы несли их с милыми улыбками.
Официально приглашаю все заинтересованные службы - двери открыты.
Приходите. И Приводите хоть все Отделение (с) готова проходить любые проверки, внутренние, встречные и так далее (даже считаю это нужным делом) но просто так марать своё имя и имя фонда не дам.
Ножевникова Екатерина
Основатель и директор фонда
Корпорация Монстров
Война с Россией
День 100
Link to comment
Share on other sites

З коментів:

 

Ирина Лосева
Елена Лосева это по всей Украине, не только Одесса
 
Это у них откуда-то сверху разнарядка по ходу. С кем не общаемся - у одних сбу, у других прокуратура. При чем некоторые прямым текстом говорят - делитесь. Некоторые девочки говорят-да без проблем! Вон берите подгузники, прокладки, влажные салфетки и уееее отсюда.
Нет слов приличных, да и неприличные уже закончились
 
Алена Соломонова в Ужгороді пишуть теж є перевірка. Тому це скоріше системне
 
Такое ощущение, что страну хотят слить изнутри. Поломать потоки волонтёрской помощи армии. Что бы захлебнулись поставки экипировки и вооружения. Вы дескридитируете государственные службы, которые должны выполнять и не выполняют эти функции. Функции обеспечения фронта.
Интересно, куда ведут ниточки?
 
Рух підтримки закарпатських військових те саме відбувається...В Ужгороді винесли все без пояснень... В Черкасах двох волонтерів під домашній арешт закрили, до вияснення походження деяких речей у них складі... 
 
Кать, у ужгородских волонтеров тоже сбу..
 
Katherine Nozhevnikova в СБУ зараз реально керує малюк - людина татарова.
 
 
Link to comment
Share on other sites

  • tom_cat changed the title to Відкривають справи на військових і волонтерів. Прямо як в 2015 році...
22 minutes ago, tom_cat said:

Їй поки що не повідомили.

Таке саме по всій країні. Я вище коментів накидала.

Волонтери теж не святі, і багато хто з них свій відсоток має некуйовий. 

Link to comment
Share on other sites

Ну, то не про корпорацію Монстрів. Їхніми кисневими концентраторами пів України дихало.

Крім того - два моменти. СБУ риє на ВСІХ волонтерів. Ну або більшість не прикоритнихю

І відколи СБУ гуманітаркою зацмається?

 

Думаю, тут два моменти.

1. В силу специфіки роботи волонтери добре знають реальний стан з забезпеченням на фронті і наскільки він відрізняється від рожевої картини, намальованої владою. І доносить цей стан до іноземних донорів.

Там в коментах є: самі сбушники просили аптечки, але офіційний запит на папері давати відмовлялися. Бо ймовірно аптечки на них виділені були і були спижжені наближеними до матеріального забезпечення сбушниками. Якби був запит - це б вилізло.

Ну і в цілому про обстановку на фронті волонтери знають іншу інфу, ніж подає Люся. І це інколи проривається на загал.

2. Логістичні центри гуманітарки на заході країни - то породження д₴Єрмака і іже з ним. З посадкою на потоки. Волонтери цьому заважають, бо в донорів знову ж таки виникають запитання.

Link to comment
Share on other sites

Приблизно так це буде фабрикуватися.

Скажете, диму без вогню не буває? То згадайте Ріфмастера і справу Шеремета наприклад.

https://frankivchany.if.ua/120998-na-zakarpatti-ochilnyczyu-gromadskoyi-organizacziyi-pidozryuyut-u-prodazhi-gumdopomogy-foto

На Закарпатті очільницю громадської організації підозрюють у продажі гумдопомоги.

 

Очільниці громадської організації на Закарпатті повідомили про підозру у продажі гуманітарної допомоги. Її звинувачують у незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку під час воєнного стану.

Суспільний мовник повідомляє, що йдеться про керівницю ГО “Рух підтримки закарпатських військових” Галину Ярцеву. Жінка підтвердила кореспонденту Суспільного під час телефонної розмови, що отримала повідомлення про підозру від працівників Нацполіції та СБУ вдень 3 червня.

Матеріали слідства

За даними слідства, підозрювана продала військове спорядження, яке її громадська організація отримала безкоштовно від іноземних партнерів, як гуманітарну допомогу. В Офісі генпрокурора повідомили, що зафіксовано випадки передачі необхідного для потреб Збройних Сил України екіпірування, за яке жінка просила заплатити відповідно до наданого переліку цін.

Зазначається, що окрім цього, представники організації отримували гроші на особисті банківські рахунки, реквізити яких розміщені на офіційному сайті згаданої ГО та сторінках у соціальних мережах. Слідчі підтвердили, що з 24 лютого на ці рахунки надійшло понад 3 мільйони гривень. Частину цих коштів, йдеться у повідомленні, було спрямовано не на першочергові потреби ЗСУ, а на одержання прибутку.

Так, протягом місяця підозрювана витратила 584 909 гривень на закупівлю різнокольорових футболок і нанесення на них принтів із патріотичними гаслами. Подальша реалізація цих речей давала змогу одержати прибуток – готівкові кошти, які ніяк не обліковувались,– заявили в Офісі генпрокурора.

 

Реакція підозрюваної

У коментарі Суспільному Галина Ярцева повідомила, що підозру їй вручили працівники поліції. На місці також були присутні представники Служби безпеки України. Жінка зазначила, що зміст документа вона не може розголошувати, адже підписала відповідний протокол.

Згодом інцидент прокоментували також на сторінці громадської організації. Представники руху назвали вручення підозри Галині Ярцевій “маски-шоу”. Вони зазначили, що перед тим у квартирах волонтерів провели обшуки.

Коментар від представництва СБУ в області

Речниця СБУ у Закарпатській області Ванда Мільо розповіла, що підозрювана волонтерка маскувала продаж гуманітарної допомоги під виглядом “благодійного внеску” й пропонувала громадянам придбати спорядження за “спеціальною ціною” – 50% від повної вартості. При цьому жінка давала покупцям підписувати відповідні акти, у яких зазначалося, що сплачені гроші – це благодійний внесок.

Слідство має обґрунтовані підстави вважати, що ці гроші фігурантка зберігала для себе. Наразі вже зібрано достатньо доказів, які підтверджують, що у такий спосіб було виведено майже 600 тисяч гривень, які надійшли, як благодійні пожертви,– додала Мільо.

Link to comment
Share on other sites

Це часом не оті волонтьори, "Корпорація монстров"?

-----------------

СБУ затримала керівника одного з великих благодійних фондів на Одещині під час спроби продажу гуманітарної допомоги, призначеної українським захисникам. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники СБУ затримали керівника фонду разом із його підлеглим – керівником логістичного центру "на гарячому" під час реалізації партії міжнародної гуманітарної допомоги на суму понад 500 000 грн. Наразі керівнику благодійного фонду повідомлено про підозру.

Фонд налагодив постачання товарів військового та гуманітарного призначення від іноземних благодійних організацій на територію Одеської області.

У постачаннях були пристрої нічного бачення, каски, бронежилети, медичні аптечки та інші необхідні для військовослужбовців товари.

Всупереч обіцянкам закордонним благодійникам передавати гуманітарний вантаж за призначенням, керівник фонду його продавав, уточнюють у Нацполіції.

Link to comment
Share on other sites

я не розумію логіки Том Кет.

може бути правдою обидва твердження, і що ДЕЯКІ зловживають і крадуть, і що волонтери працюють ближче до потреб і знають реальний стан забезпечення і нестачі дечого на фронті.

це може бути два паралельних факти.

Ви якось усе до купи зібрали, що ті, що знають про реальний стан і є тими, кого сбу пресує за крадіжки.

чи Ви вважаєте, що всі волонтери святі і не крадуть? 

поясніть будь ласка Вашу логіку

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Dilbert said:

я не розумію логіки Том Кет.

може бути правдою обидва твердження, і що ДЕЯКІ зловживають і крадуть, і що волонтери працюють ближче до потреб і знають реальний стан забезпечення і нестачі дечого на фронті.

це може бути два паралельних факти.

Ви якось усе до купи зібрали, що ті, що знають про реальний стан і є тими, кого сбу пресує за крадіжки.

чи Ви вважаєте, що всі волонтери святі і не крадуть? 

поясніть будь ласка Вашу логіку

Якщо б питання було в протидії зловживанням - то займалися б конкретними волонтерами.

Зараз пішов наїзд на всіх.

Тому ніт.

А про реальний стан знають всі волонтери. Тільки одні мовчать, а інші - не дуже.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Citizen UA said:

Це часом не оті волонтьори, "Корпорація монстров"?

-----------------

СБУ затримала керівника одного з великих благодійних фондів на Одещині під час спроби продажу гуманітарної допомоги, призначеної українським захисникам. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники СБУ затримали керівника фонду разом із його підлеглим – керівником логістичного центру "на гарячому" під час реалізації партії міжнародної гуманітарної допомоги на суму понад 500 000 грн. Наразі керівнику благодійного фонду повідомлено про підозру.

Фонд налагодив постачання товарів військового та гуманітарного призначення від іноземних благодійних організацій на територію Одеської області.

У постачаннях були пристрої нічного бачення, каски, бронежилети, медичні аптечки та інші необхідні для військовослужбовців товари.

Всупереч обіцянкам закордонним благодійникам передавати гуманітарний вантаж за призначенням, керівник фонду його продавав, уточнюють у Нацполіції.

Мабудь не ці. Ножевнікова сьогодні коментувала в себе на стрінці.

Але поза тим - згадайте, які аргументи приводили в підтвердження вини "вбивць Шеремета" і як потім то все розсипалося, коли не було політичної волі то все покривати.

Я не вірю СБУ. І мєнтам. І прокуратурі. Вони всі замазані.

Link to comment
Share on other sites

Ltcm ghb,kbpyj nfrt z s gthtl,fxfkf/

 

Alexey Popov

Похоже на правду, с телеги только что:
Наш источник в ОП рассказал, что
Кирилл Тимошенко поставил задачу СБУ взять под контроль все благотворительные фонды и НКО в Украине, которые занимаются гуманитарным грузом для ВСУ. Против организаций возбуждаются уголовные дела, а СБУ проводит следственные действия, в такой способ на Банковой решили сформировать пул НКО/Фондов, которые будут подконтрольны Офису Президента. В любой момент за критику власти дела пустят в ход, а фигурантов привлекут к ответственности.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...