Перейти до змісту

Ну шо - страх пройшов. Все повторюється, як в 2015. Торгівля з окупованою територією.


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid06FyquhF9GXFVA5GT51G2P2FPq2hX9nzHeg2zqAD9ohsskwwLFHaPD4kG6gVz6JXDl&id=100006924667430&__cft__[0]=AZXRKAE_3qprloRr-xAHecQPRfA7kO0EFHjL3gW_AlxOA37W_irUW_pk7KfMXDy_HZ53e93Ab5eIgagNTqeAEVvuzIMHydbiNWfOdBtQQ8bD7MuENEp-nIho38PvsjnRp6ESsa5K0jCBWmHMmR9sziEqi8SuC0VnTXq_3jSriFmQMpe0xiAAP88-e1qtDBAwZ4k&__tn__=%2CO%2CP-y-R

 

…Це відео я відзняв пару днів тому. Це колона із бажаючих виїхати на НЕПІДКОНТРОЛЬНУ територію із Запоріжжя. Поїхати до Мелітополя, Токмака, Бердянська. Можливо Маріуполя, але, то навряд. Уважно дивимося на чергу. Бусіки. Хто мені скаже, що у бусіках (усіх) гуманітарка – то страшений піздьож. Нема там такого. Якщо є – то один процент. Бо, хто возе гуманітарку (а не наповнення для власних комерційних магазинів), той в чергах не стоїть, здебільшого. Бо є інші варіанти. Фури. Усі ці фури їдуть за контрабасом. Інакше це назвати не можна. Я вже задовбався надавати приклад огірків: «ціна у Бердянську – 2 грн, ціна у ЗП – 99 грн». Але, от, знов навів. Далі буде помідорки, черешенка… Легкові авто. Тут, цікаво. От, саме під час цієї зйомки – я побачив ДВІ машини із причепами з гідроскутерами. Куди їдуть ці люди – здогадатися не важко. Але!!! Можливо!!! Це вони везуть викуп за когось от такою технікою…Давайте вірити в людяність… Я нарахував близька 200 автівок із написом «діти» на склах. Звісно, без дітей. То – або «фіксери», або, ті, хто займається вивозом людей на комерційній основі. Звинувачувати тут нікого не можна, бо для декого, такі «перевізники», як останній шанс покинути окуповану територію. АЛЕ є й 500 машин просто так. Одна моя нова знайома розповіла, я без її дозволу вам скажу. У Мелітополі залишився сепоро-свекр, який не хоче нікуди їхати, але потребує ліків, які русня не дає, бо Україна – гавнюки. Та син, із дівчиною (тобто, вже не 13 років), які кохаються, та не хочуть нікуди їхати. Єбля, то – святе. Зв’язку немає. Тільки російські сімки. Мама їде, просто як телефон. Спитати, як справи. Правда, заєбіс?
Два дні тому ЗОВА запровадила нові правила перетину лінії розмежування. Щоб із поліцією, (до сірої зони, та по запису). І «з» та «по» по часу…ТАК, бляха, довго, неприємно. Але, в умовах війни – чи не дохуя народу туди-сюди вештається? Або, може ніхто оркам не зливає інформацію про ті-ж блокпости, кількість людей, укріплення??? Я не здивуюся, якщо кожен третій зливає… І коли відповідні служби починають перевірки – «якого ви вештаєтеся», у Фейсбуці починає палати гівно – а-а-а-а-а-а, нам влаштовують фільтраційні перевірки-и-и-и-и!!!
Звісно, я утрирую. Але, за раз – можна зібрати свекру ліків на місяць, та не їздити кожен день. Можна й з дітьми домовитися спілкуватися через «віпіен». Міжна, навіть москальське робить. Фури й бусики не пропускати – теж можна. (Аа-а-а-а-аа, ви кидаєте наших виробникі-і-і-в…) Хто їх кидає? По 2 грн й там беруть. А стимулювати контрабас в умовах війни можуть тільки підораси. Майже вірш. Й так далі – по кожному пункту.
Доповідь закінчив.
P.S. Йопть, не дописав... Сьогодні усі всі в черзі обурені, що їх не випустили. ЗОВА написала, що йдуть обстріли, небезпека, тому, КП закрито. І шо - знов наші - підораси!!! Не випускають!!! А ми так хочемо, аж всираємося. А якщо вас - йобнуть в дорозі? Хто винен буде? Га??? "Чому ж ви нам не сказали-и-и???"!!!!
Висновок.
Нєхуй шастать!
P.P.S. Додам. Давайте не забувати. Цей ПОСТ був про ситуацію саме зараз під Запоріжжям. Не про моє ставлення до КПВВ на Донбасі та Луганщині до 2022 року. Там у мене окреме ставлення. Тим більше, що я спостерігав, як це робилося з 14-го...
І Пі-Сі-3. "...Якщо у вас вимагали гроші на українському блокпосту - ви завжди можете написати, або зателефонувати до СБУ. Або, напишіть тут. Я особисто передам ваше звернення до відповідних структур.
Мій номер - 099-557-43-14
 
Відео.
Link to comment
Share on other sites

Херсон - це с/г.

Фури з огірками купленими по 2 гр і проданими по 90 гр - теж добрий підйом дають.

Який нах рух на непідконтрольну в гарячій фазі війни.

Уявіть собі таку чергу в 1942 році.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...