Перейти до змісту

Готувались до війни, кажете?...


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/diana.makarova.37/posts/pfbid02LHNsseXhrMfXrfygHRuY2iDhjDoyeogumxhn4pQ49Qq67iHrxUqspzdYsMDMpEFHl?__cft__[0]=AZVVgnWVsr1ZlXsKGmNyZlBQ238o8ip11HXeVscrjmg0S0diDmbFwdgayktCstCbwgwCQaAGPpKnR-T4wgizNLsTbeXPDJa-Fwehsndk-GCptIqV65559g_29APdtKNM_oIuW49ACtkQ-jSJ7BAoJMVoEu8UDNZW0SWggYrXc-sy6A&__tn__=%2CO%2CP-R

Це відео я покладу для пам'яті і для історії. Ми чули відголоски цих боїв, ці вертоліти ми бачили, ракети йшли над нашою хатою.
У цьому відео, мабуть, все правда. Так, дійсно, якби не була б такою героїчною оборона Гостомелю, Київ могли б захопити, і досить швидко. Принаймні його північні околиці.
Але у цьому відео немає того, що розказували нам оборонці Гостомелю. Хоча між рядків звучить. Тому цитати не з відео, а суто з боїв я покладу тут теж. Для пам'яті і для історії, звичайно.
Ох і багато питань буде в нас всіх після перемоги.
"Мобіки. Пацани. Діловоди, жінки. Коли відступали, ці дівчатка кидали навіть автомати. Ну, як вони могли втримати аеродром?"
"В нас не було потужностей. Ми стріляли з автоматів по вертолітах, стоячи на даху. Нам і відстрілюватись особливо не було чим"
"Як можна було лишити такий аеродром без серйозних стволів?"
якось так, малята, любі хлопчики й дівчата. Але повторюю - ще й в цьому героїчна оборона Гостомелю, ще й в цьому. Росіяни планувати захопити його миттєво. Отже, опирались на якісь дані. Розуміли, що захищати аеродром та містечко особливо не було кому та й не було чим.
А вже чому так сталось, а вже хто виносив саме такі рішення по обороні Гостомелю - теж питання.
 
Відео
 
Link to comment
Share on other sites

Святополк Рванегорло
Nataliya Sotnikova Сюсі-пусі бувають далеко не тільки у дівчаток.
Наприклад той самий гостомельський аеродром не лишався без серйозних стволів. Цілі гори цих стволів в нерозпакованих ящиках через кілька днів виклалали на відео окупанти на базі НГУ при Гостомельському аеродромі - і гранатомети, і ПТРК, і бронемашини, і чого там тільки не було. Але діловодам на початку довелось відстрілюватися зі старих автоматів, таки так. Буллпапи берегли, в результаті вони дістались окупантам.
Тож кілька неприємних питань справді висять в повітрі.
 
Немає опису світлини.
Link to comment
Share on other sites

І знову наші будуть не готові

 

https://www.facebook.com/ksenia.bykova.39/posts/pfbid0JZLtzw1cR7WLqULxDvy248bN36M5vHkM2BZGjXkXN9T4RqvLWnX8mhdB8rqUkiNol?__cft__[0]=AZWnfSwEG1wKeYrKggHSsT9zRgYdkYXLIgj6G4UmS6xkUQcQ7UJz0LsCCK7kHyrpalkJduMzv_Zb_cS-Mf_w7r-VEVBJbpp_nrmIMIZg8SzwzzM9W6y5Fk0lGxVbCXxA4fvYcoyCsJ1xTV9l7RsYd9CX&__tn__=%2CO%2CP-R

 
А я казала--повертатись рано. Не ставте гнівні смайли
Беларусь завершает формирование у украинских границ ударной группировки, сообщает Генштаб.
Командование получило приказ закончить процесс к 11 июня. Также на границе с Украиной Беларусь выстроила российские ракеты "Искандер".
 
Boris Kaplan
Ксюша, я же оттуда. Короче в городке вот недалеко от границы и на трассе мозырь-Житомир в ТРО просились люди, записывали только тех, кто сканадалил, остальных отправляли домой сказали ждать.
Оружия не выдавали никому, на перекрёстке положили блоки, танк их легко сдвинет...
Думаю так везде...
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...