Перейти до змісту

Коли в слуги немає мозку. (Кацапи б'ють по госпіталях)


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/nusspavlo/posts/pfbid02QqzfHBXpyHzFwPg8JTKPciMw7SwqNg9mkcCTXKiz2vkUaScikjbnBS1K215dEjzQl?__cft__[0]=AZWCz69_eB7zb75kc02Mg1qKvpFGQRnXJr6f2OV4mknP1lV3TEq0SLMq9U-2bsyDtggX2EGp-RjypWnNuuVT7sf1RcQAYs70vJ23-wYkx78PuZelSLTkCZb9eqZ7cT0l3Eh9U7Da7Xqns_X3BioD8sOu&__tn__=%2CO%2CP-R

 
Спеціально для Служба безпеки України!!!!
"Слуга" Ігор Негулевський видав розташування польового госпіталю!
3 червня народний депутат похвалився на своїй сторінці фейсбук тим, що в його окрузі за допомоги Нідерландів вдалося відкрити польовий госпіталь на базі Баштанської райлікарні.
Вночі 6 червня на по стадіону, де був розташований госпіталь, вдарили 3 ворожих ракети і ще одна прилетіла в районну адміністрацію. Багато загиблих та поранених. Повністю знищено унікальне устаткування госпіталя.
Нардеп намагається виправдовуватись, що не давав геолокації, але госпіталь добре видно з повітря і точна геолокація ворогу й не потрібна. Мера Баштанки, який також повторив за нардепом пост про госпіталь, вночі замало не вбили розлючені мешканці Баштанки.
Справа не в партійності Негулевського – справа в тому, що його необачний піар міг спровокувати ракетний удар, в результаті якого загинули люди і було знищене цінне обладнання.
Забороніть "слугам" ВЗАГАЛІ бути причетними до операцій оборонного характеру та коментувати їх.
 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...