Перейти до змісту

Війна


Citizen UA

Recommended Posts

2 hours ago, Citizen UA said:

Ті міги 21 регулярно у румунів падають. У 21му році теж 1 розбився. Немає жодних офіційних підтверджень, що його кацапи приземлили. Те ж саме стосується і рятувального гвинтокрила

Понятно, сами упали или сбила Украина :fp1:

Очень удобное для всехъ объяснение, абы отморозится.

А так "будем защищать кажный дюйм 5 статьи".

А когда коцапский СУ 30 в прошлом году дважды сознательно вторгся в воздушное пространство Дании - максимум на что сподобилось НАТО сделать фотки коцапа в датском небе ну и дипконсьорн кончено тоже:weep: И таких примеров, приведших к сегодняшнему охуению кацапов хоть жопой ешь! Но главаное как и раньше "не допустить эскалации" :fp1:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Silentio said:

 

Переконаний точно таке саме буде і з Балтією і з Польщею як Хуйло спробує перевірити міць колективного Заходу на їх кордонах. Я вже писав, що він зробив величезну помилку почавши з України, а не з Естонії... Якби кацапи в лютому перейшли міст через Нарву, а не почали бомбувати Київ, ніхто б сьогодні про те вже й не згадував. А через років 5 НАТО просто саморозпустилася би від ганьби. Так що хай дякують Україні і героїчним ВСУ, що поки орки не виїбли їх в дупу разом з їх діпконсьорнами.

Я вже писав кілька років тому, що найбільші ризики саме в Латвії, оскільки окупувавши навіть пів-України кремль не вирішує жодної геополітичної задачі. А навіть злегка погібридивши в Латвії рашка фактично поховала б НАТО.

Але умом рассію нє ронять. Путін вибрав тупо напад на Україну в найдебільнішій його реалізації. 

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Silentio said:

А так "будем защищать кажный дюйм 5 статьи".

Безперечно. Вчора Бідон розвіяв твої сумніви

---------------

Пока Соединенные Штаты или наши союзники не будут атакованы, мы не будем напрямую участвовать в этом конфликте, отправляя американские войска воевать в Украину, или атакуя российские силы

Link to comment
Share on other sites

Третя світова | Небезпека для Польщі | Атомні електростанції - що з ними буде | Людмила Хомутовська

https://www.youtube.com/watch?v=lT0jieKSMwA

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

США не будут вмешиваться в выбор Украиной дальности стрельбы из РСЗО HIMARS, – посол Бриджит Бринк «Речь идёт о вчерашнем пакете помощи, которые подписал президент, в том числе с РСЗО. Регулировать дистанцию стрельбы будет украинская сторона».
 
 
Image
 
1
 
8
 
43
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wWS_PySB_bigger.jpg
 
Украина сейчас уже почти, как Израиль. В соседях мощный враг, особое партнёрство со США, мощная армия и президент еврей. На этом сходство пока, к сожалению, заканчивается.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

США: ось зброя, але по росії не стріляйте!

Україна: добре, а вона шо, прям дістане до росії?

США: дістане нєхуй дєлать, але стрілять нізя.

Україна: та ясно, шо нізя, але в теорії йобне порядочно?

США: та йобне піздєц, але...

Україна: *постріл*

США: це куда?

Україна: шо?

 

З твітора

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ave, Зелепень. Шо там балаболка Данілов пиздів приготування до війни з кацапами з листопада 2021 р ?

-------------------

Президент США Джо Байден заявил, что его украинский коллега Владимир Зеленский не обращал внимания на предупреждение о том, что Россия в феврале начнет полномасштабное вторжение в Украину. Слова американского лидера цитирует Bloomberg.

"Я знаю, что многие полагали, что я, возможно, преувеличиваю, но я знал, и у нас были данные для подтверждения, что Путин собирался пересекать границу. Не было никаких сомнений. И Зеленский не хотел этого слышать, как и многие другие", – отметил Байден

Link to comment
Share on other sites

На Сєвєродонецькому заводі Азот заблокована велика кількість бійців ЗСУ.

Правда цей раз це не відомий Азов, а звичайні військові. Ну і Старлінка в них нема, щоб в ефір виходити.

Так що кількість полонених українських бійців може різко збільшитися.

Link to comment
Share on other sites

Нате вам наостанок. Чітко і коротко викладено те, що я думаю.

https://www.facebook.com/antoninakumka/posts/pfbid0Pb3deS79Hhmrir8QyE1yHuYWn2eKsgh5mJYh5zHNWHTWNevNC1s9GDXjmM6eJ2Yfl

Давайте ще раз. Для тих, хто ще не зрозумів.
1. Україну хотіли злити. України мало вже не бути. Великих західних гравців це влаштовувало і вони Путіна ніяк не зупиняли (у грудні 2021 українські представники просили у США системи протиповітряної оборони - їм відмовили).
2. Україна була і є слабкою економічно та військово через тотальну корупцію і дерибан. Єдиною рушійною силою України є люди, які не хочуть жити під Росією і які не хочуть, щоб Україну окупувала Росія.
3. Декларації підтримки України політиків низки країн не збігаються з їхніми діями. Україна і надалі не отримує озброєння, яке б дозволило вибити Росію з України (бо логічно, навіщо комусь ще одна потужна країна, з якою треба рахуватися? краще мати буферну роздрібнену територію).
4. Україна стікає кров‘ю (100 смертей на день) і всі спокійненько це спостерігають. Сльозливі спектаклі голівудських акторів - фарс на замовлення відповідних політиків.
5. Економічні проблеми США та інших країн регулярно списуються на війну в Україні з 24-го лютого і з першого ж удару російських ракет (дивно що ще за тиждень до того не почали, я би не здивувалася).
6. Україна підсідає на гроші та милість міжнародних структур на їхніх умовах у різних сферах. Тобто якщо завтра МВФ, ООН чи інші дотичні офісики скажуть Україні «біжи» то Україна питатиме «як швидко» - це більш ніж небезпечно.
7. Керівництво України, місцеві царьки та усі їхні посіпаки мають дуже швидко і чітко зрозуміти одне - КРАСТИ ДОСИТЬ! Бо тікати теж особливо немає куди.
Link to comment
Share on other sites

За рахунок України Штати хочуть злити рфію. Крапка. Причому так, щоб хуйло у маразмі не почало грати на ядерних клавішах. А це довгий процес. Решта європідарської пиздоти, то лише статисти у цьому спектаклі. Вони ніц не вирішують. Україні не дають упасти, але й не дають перемогти, бо тоді рфія може жахнути бонбою з відчаю. Така собі проксі-війна Штатів з кацапами, про яку кацапи марили всі ці роки, і нарешті отримали. Почитайте такого собі Тома Купера, військового експерта.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Citizen UA said:

Така собі проксі-війна Штатів з кацапами, про яку кацапи марили всі ці роки, і нарешті отримали. Почитайте такого собі Тома Купера, військового експерта.

 

Link to comment
Share on other sites

ЗЕленський кастрував українську ПВО, а на весь світ верещав "НАТО, чому ви не закрили наше небо?"

Quote

Кляті "бариги" у 2014-2019 роках правдами й неправдами тягли через півсвіту клістрони для зміцнення нашої обороноздатності, власним коштом відновили систему ППО. (Клістрон — один з основних складових зенітно-ракетних комплексів ПВО. Клістрон – це елемент, без якого система протиповітряної оборони не працюватиме. Це основа, обчислювальні можливості ППО).
Але прийшли ЗЕлені "голуби миру". Все розісрали, розібрали, розмінували. Щоб орки за три дні відтяпали третину країни.
Люди, які дивляться Мосійчучку і вірять в солодкі байки - ВИ це вибрали під час війни.
Не маєте мізків - не ходіть на вибори!!
Краще сидіть біля тєліка й дивіться "Скотів" та "Розсміши гоміка". Ваші голоси тепер віддаються тисячами життів, плачем та руїнами.
Це ж скільки потрібно мати мізків, щоб на СОТИЙ день війни, повернути армії незаконно вилучене обладнання!

1816807_600.jpg

Увесь цей час, захистом наших міст був виступ хрипатого ЗЕбільного телепузика Вови.
І.Калина
_________________________________________________________


1816505_1000.jpg

1 июля 2020 года, Следователи Государственного бюро расследований (ГБР) пришли к военным ракетчикам с обысками, и изъяли семь клистронов - приборов, без которых не могут работать радары.
Воздушные силы ВСУ обвинили ГБР (ДБР) в подрыве обороноспособности страны и потребовали вернуть изъятое оборудование.


По данным журналиста Юрия Бутусова, ГБР в ракетных бригадах искало компромат на Порошенко и его команду по закупкам в оборонной сфере. Клистроны для С-300 можно приобрести только в России, и это старая проблема.
В 2014-м году бывший директор полтавского завода "Знамя" Юрий Солошенко был задержан в Москве при попытке нелегально закупить именно клистроны к С-300.


1816181_1000.jpg

Найганебніша справа в новітній історії України.
Справа "Свинарчуків", на якій Зеленський в'їхав у владу - брехлива від початку і до кінця.
При Порошенку, наші розвідники викрали клістрони для української ППО на оборонних заводах Росії. І це під час війни, на підприємствах нашого ворога.
Привезли в Україну і встановили на наших системах ППО, тому що у нас вони не вироблялися. Це була блискуча спецоперація, відчайдушна.
Після приходу до влади Зеленського, перше що зробили «нові обличчя» - здали росіянам канали поставки і людей, які добували життєво важливе обладнання для України.
На Росії тоді багатьох посадили по цій справі - як от Дениса Лобова (9 років і шість місяців) і Арарата Хачатряна (10 років і п'ять місяців).
І друге досягнення влади Зеленського і наших прокурорів - вони зняли клістрони із наших зенітно-ракетних комплексів.
Тому у нас діряве небо, і Харків, Чернігів, Житомир і Маріуполь лишилися без захисту.
А тепер вони з помпою повертають клістрони назад у ЗСУ.
А убитих нам хто тепер поверне?
@Тамара Горіха Зерня

 

Link to comment
Share on other sites

Наведу цей пост суто заради коментів.

https://www.facebook.com/diana.makarova.37/posts/pfbid02pSQBsFqcKU11G3HhtqD28yB4SHk4xpdNch3m4f8gdvyMAdPbgTjnFFyyjgeEbccyl

 

Цікава думка, погляд зсередини. Текст належить військовому, який воює з початку війни. Ні, не з лютого 2022. З САМОГО початку.
Я маю багато злості на тих, хто просрав початок вторгнення, але таку думку теж поважаю:
"Занятненько. Второй день все как с цепи сорвались - хейтят военно- политическое руководство за то, что не прислушалось к западной разведке, ничего не сделало, в отпуска уехало. Друзья, все кто должен был знать - знали. Знали и готовились. Вопрос стоял следующим образом - или 16е февраля, или 24е. Вечером 23 февраля я ехал из Новоайдара и наблюдал сонмы танков, которые выходили на рубежи. Вереницы БТР и грузовиков с пехотой. Развернутые комплексы ПВО там, где их отродясь не было. По данным, на которые мы ориентировались - противник должен был пытаться "срезать" зону ООС. К этому и готовились. Сейчас ясно, что планы врага были иными, а наше реагирование - неуместным. Но это война, тут враг нас переиграл. Потому вешать всех собак на военное руководство как минимум несвоевременно, впрочем, как и искать крайних. Особенно в Фейсбуке."
 
Denys Chervonyy
Підготовка це не тільки розгортання війська.
Пограбовано та спалено музеї та іншу культурну спадщину. Можна було якось це передбачено перевезти в інші місця, подалі від сходу. З зерном те саме.
За оборонпром мовчу.
 
Роман Сидорчук
грьобаний піздьож. Можете прикривати жопу Зе як хочете, виправдовувати розмінування Чонгару, аргументувати що дороги робились щоб приспати увагу,казати що воно говорило про шашлики щоб відвернути увагу, хтось там щось знав, хтось там блядь готувався ? ??!!!?.... Це все йобаний пиздьож і сором вам, автор, а ще й волонтер з апломбом, пробувати це вибілити. Заїбали легенди про якихось там воєнних які сиділи і тихо готувались. На 2й день вже не було нічого. От просто нічого. Де блядь броніки ??! Де блядь турнікети ?!!!? Де сраний целокс ?!!? Де нещасні розгрузки ?!?? Де це все ??!?? коли ви блчдь і якісь там примарні військові готувались. Якого хера срана Кордура 1000 якої було навалом за тиждень з Європи щезла на 1 місяць передзаказу, Як броніки з ресор, бо сраний хардокс500 з усіх гранітних карєрів пощезав і його не купиш взагалі ніде ? На кого, йобані генерали вішати стільки смертей? На який геніальний блядь по підготовці план вішати Марік і азовців ??? Соромно має бути вам. Йобані пиздуни.
 
Наталка Серегина
Да, а о Мариуполе даже не догадывались. Это ж не зона ООС, наверно.
Кстати, куда делась вторая линия обороны в Володарском районе, которую начали рыть ещё в 2015-м, неизвестно. Наверно, рассосалась. Вместе с ПВО и вооружением, которое изъяли у Азова накануне вторжения типа не ремонт и забыли вернуть - кавычки можно поставить самому
 
Валентина Афанасьєва
Ага, тіко укриття не готові цивільне населення не готове і т.д.
Толку з тих знань, що не було використано.
А, та тож просто не для "кто надо". Чого ж там.
А так і правда чого питати з відповідальних? Тре з собаки свого питати.
 
Larisa Prokopchyk
Маріуполь......не вивезли дітей, інвалідів....Той, хто готувався до шашликів, має довічно жерти їх в пеклі. Крапка
 
Евгений Карпенко
Larisa Prokopchyk сєвєр. Цивілтні, які не хоиіли їхати навіть через місяць після війни..к цьому теж винні шашлики
 
 
Larisa Prokopchyk
Евгений Карпенко діти в домах малютки......інваліди, психічно хворі, які не могли собі рали дати люди......там загинули десятки тисяч! Це пекло. Про що Ви?...
 
Sergey Egorov
Без особливих натяків..
на захід щось побудували?
Не в курсі, мабуть, так?
«Елена Арехова
Як написав мій друг три місяці тому : "Ціково було б накласти карту нових доріг на карту вторгнення "
Думская. Сергій Дібров
Рік 2021-й. «Велике будівництво» мостів та шляхів. Для чого саме?
Останнім часом дивуюсь, наскільки шляхи «Великого будівництва» співпадають зі шляхами наступу російської армії.
Ось, наприклад, карта початку масштабного вторгнення.
1 — дорога М-02 Бачівськ — Глухів — Копти. Її реконструювали в 2020-му році.
2 — дорога Н-07 Київ — Суми — Юнківка. Її реконструювали в 2021-му.
3 — дорога Н-24 Благовіщенське — Миколаїв. У 2021-му її капітально відремонтували на ділянці від Миколаїва до Вознесенська, новий міст збудували.
4 — дорога Н-26 Мілове — Старобільск, яку дуже активно ремонтували у 2021-му.
Або, наприклад, Чорнобаївка. Чому росіяни так вперто туди лізуть? Тому що там знаходиться міжнародний аеропорт «Херсон». Нещодавно його кардинально реконструювали, злітну смугу продовжили до 2600 метрів та розширили до 60 метрів. Саме тому вона тепер дуже зручна для ворожої авіації. Реконструювали аеропорт — так, звісно! — в 2021 році, і теж за кошти «великого будівництва».
Так, усьому цьому є розумне пояснення. Окупанти їхали ключовими, важливими шляхами. Важливі шляхи треба хоча б інколи ремонтувати. І міжнародний аеропорт Херсону, з його населенням 250 тисяч, теж конче потрібен. Тому дійсно — витратити кошти на його реконструкцію було важливіше, ніж на кисень для ковідних лікарень.
Але певні нехороші думки інколи виникають.
Подивіться на карту. Коли росіяни намагалися охопити Київ зі сходу, їм довелося їхати аж з самих Сум, шляхами 1 та 2. Це, на хвилиночку, 350 кілометрів. Чому вони не зайшли з півночі, з боку Білорусі? Що їм завадило?
Завадила їм сама природа, тому що це - Полісся.
Ліси та болота Полісся сторіччями були непридатними для проходу війська. Ані Наполеон, ані Гітлер не намагалися тут пройти — Наполеон обійшов Полісся з півночі, а Гітлер — двома шляхами, наступаючи на Київ і Мінськ.
Добре, припустимо. Але чому з протилежного, правого боку Дніпра, зі сторони Чорнобиля природа не завадила ворогам атакувати та хутко просунутися до Ірпеня, Бучі, Гостомеля?
Все просто — там було «Велике будівництво». Більш того, там був один з найбільш дивних проєктів «програми президента» — будівництво мережі автошляхів в зоні відчуження.
Ось, наприклад, новина квітня 2021 року: «У Чорнобильській зоні відремонтують 40 кілометрів дороги». Читаємо: «Укравтодор… за програмою президента «Велике будівництво» розпочало ремонтні роботи на ділянці 40 км дороги між КПП «Дитятки», КПП «Прип'ять» та під'їздом до Чорнобильської АЕС».
А тепер подивимося на карту. КПП «Прип'ять-1» — це у зоні відчуження, той самий «Рудий ліс», 10 кілометрів до білоруського кордону. КПП «Дитятки» — межа зони відчуження. А до КПП «Чорнобиль» веде ще одна дорога з Білорусі — Р-56.
Тобто виходить, що напередодні російської навали зробили новенький 40-кілометровий автобан — від білоруського кордону через поліські ліси чорнобильської зони в бік Києва. Для кого треба було це будувати в розпал пандемії? Для туристів-екстремалів?! Та невже?
Далі ця дорога веде через Прибірськ на Іванків. Завдяки «великому будівництву», в Іванкові російські танки були в перший день війни. І Чорнобильську АЕС захопили — теж завдяки йому.
В Іванкові дорога з Чорнобиля перетинається з трасою Р-02, яка через Димер та Вишгород йде на Київ. Пам'ятаєте, на початку березня в бік Києва стояла довжелезна колона російської бронетехніки? Вгадайте, яким шляхом вона рухалася. Так, звісно — через Прибірськ та Іванків.
Пам'ятаєте, як ворожа техніка не могла з'їхати з дороги, тому що одразу застрягала в болоті? Це було саме там, це Полісся. Тобто — твердий асфальт новеньких доріг став фактично плацдармом, навіть «плацом» для російської важкої техніки.
Так, я знаю, чия це була програма «Велике будівництво». Так, я знаю хто був координатором. Так, я розумію, що за бажанням можна знайти розумне пояснення ухвалених рішень.
Але — все одно.
Мені дуже цікаво дізнатися, хто саме, в межах яких саме своїх повноважень, за якою конкретно процедурою визначав перелік об'єктів для «програми президента «Велике будівництво».

 

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Soloviev said:

Пінкус і республіканці не формують зовнішню політику Штатів. А путінські холуї Керрі і Саліван мають вплив не Байдена. Плюс, треба робити висновки по справам, а не словам. Поставка 4 рсзо це ні про що взагалі. З хаймарсами теза, що проблема у навчанні українських військових не витримує ніякої критики. Наші екіпажі навчаються за кілька тижнів.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tom_cat said:

В ТГ брешуть, що США рекомендує Україні відновити перемовини з Росією.

Може з цим пов'язані затримки з постачанням зброї?

А нафіга воно Штатам? Який для них з того профіт? Це європідари з портків вистрибують, бо з бізнес хуйлом мутити дуже хочеться.

Затримки пов'язані з тим, що старе чмо Байден бздить "ескалації" і "ядрьоной бонби", якими його нашугали хуйловські агенти впливу, Керрі і Саліван. Плюс, він більше сподівається на санкції, аніж на військову компоненту "прінуждєнія хуйла к міру". Отже, по чайній ложці і дає, щоб ми не посипалися, але й не змогли швидко перетворити всіх орків на добрива, бо тоді у хуйла лишиться аргументом тільки ядрьона бонба, як йому начесали оті два поца.

Link to comment
Share on other sites

Я більш схиляюся до тези, що були якісь домовленості між Ба і По. А тими всіми попередженнями з відмовою надавати зброю нас підштовхували до потрібних їм дій. Коли ЗЕ вперся, сталося те, що сталося. А зараз те, що дають - це для збереження лиця Ба скоріше. Навить переламати хід війни тією кількістю неможливо.

А ВБ і Польща тут ведуть свою гру, яка не завжди співпадає з голю Штатів.

Але побачимо, що буде.

Link to comment
Share on other sites

Ну от... Тільки про Британію нічого нема.

https://t.me/u_now/53057

«Что дальше? Союзники Украины разделились по поводу эндшпиля с Россией»

В материале Reuters говорится, что среди стран НАТО существуют, как минимум, несколько позиции относительно того, как действовать дальше по поводу войны в Украине. В частности:

- Италия, Венгрия выступают за скорейшее прекращение огня, не взирая на условия.

- Польша, страны Балтии требуют добиться однозначного поражения России.

- Франция и Германия выступают за переговоры с Путиным при сохранении санкций.

- США стремятся «ослабить Россию, но не добиваться смены режима».
 

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, tom_cat said:

Про поділ зон впливу, про китай, та багато про що.

Мбугага! Прям за методичками хуйла хотєлкі. А чого ж раніше не домовилися, натомість уїпали санкціями по повній програмі? Рашку Штати мають на меті загнати під плінтус раз, і назавжди, але так, щоб хуйло не йопнув у відчаї ЯЗ. Біда у тому, що Україні і українцям у цьому сценарії відведена роль витратного матеріалу. Такий варіант ніяких договорняків і "сфер впливу" не передбачає. А там і до китайоз черга дійде. 

 

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Citizen UA said:

Мбугага! Прям за методичками хуйла хотєлкі. А чого ж раніше не домовилися, натомість уїпали санкціями по повній програмі? Рашку Штати мають на меті загнати під плінтус раз, і назавжди, але так, щоб хуйло не йопнув у відчаї ЯЗ. Біда у тому, що Україні і українцям у цьому сценарії відведена роль витратного матеріалу. Такий варіант ніяких договорняків і "сфер впливу" не передбачає. А там і до китайоз черга дійде. 

 

Та які там санкції по повній програмі....

Зараз від продажу енергоносіїв ЗВР кацапів збільшується. А то, шо будуть лопухами підтиратися - русо-манюпасу не звикати. Ну і що-до технологій - по-перше, китай багато накрав, ну і своє розвиває. Індія знову ж таки - раз бімбу свою зробила, значить мають якісь технології. Крім того, ми всі пам'ятаємо, як будучи під санкціями, росія спокійно отримувала від швабів і жабоїдів оптику і інші деталі для військової техніки і ін.

Ну і вишенька на тортик, ряд країн санкції не підтримали. Ті ж турки - їм нічого не мішає перепродувати кацапам все необхідне. А є ще індія, бразилія, країни африки, через які то все можна поставляти.

Захід вже сам каже - санкції ті що є - не дають належного ефекту. (була десь цитата з західної преси, зараз не знайду).

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Citizen UA said:

Мова про Штати, а не про європідарів і індусів з китайозами

І шо Штати? Країни, які не приєдналися до санкцій стануть країнами-прокладками. Будуть возити танкерами нафту, кацапи літають в європу через туреччину. куплять і перепродадуть високотехнологічні речі. так, сервісу еппл може і не буде. але пересічний манюпас то переживе.

Китай з електроніки їм багато що поставить. Ну, будуть не з айфонами, а з Ксяомі.

Так що санкції штатів вони компенсують за рахунок інших країн.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, tom_cat said:

Так що санкції штатів вони компенсують за рахунок інших країн.

Якби все було так райдужно, то не було б такого виття на мокшанських болотах. Хитрожопість може вилізти боком, і компанії "інших країн" так само можуть потрапити під вторинні санкції. Особливо ті, у продукції яких є американська інтелектуальна власність.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...