Перейти до змісту

У Конгресі США нарешті дійшли руки до оточення Зелепня


Recommended Posts

Переклад статті Лозинського українською

Для початку слід зауважити, що Вікторія Спартц, хоча й народилась в Україні, у Конгресі аж ніяк не представляє інтереси України і української діаспори в США. На превеликий жаль, саме в надскладний для України час, коли Білий Дім і вся Америка є її головним союзником, вона вирішила стати таким собі “корисним ідіотом” для Путіна і його брутальної агресії. Її “наїзд” на Офіс Президента України ганебно принизив і Президента України, і Президента США.

Її біографія, освіта і той факт, що вона ніколи не мала справу з українським громадянським суспільством, не дають її права робити гучні і суперечливі заяви стосовно України. Для цього стражденного народу вона ніколи нічого не робила. Направду, її обрання стало цілковитою несподіванкою для всіх, пов’язаних з Україною і українською діаспорою в Америці.

Ворожі агенти – радянські, російські та їм подібні – вже давно були інфільтровані в американське суспільство, і саме в цьому контексті слід розглядати останній скандал, особливо зважаючи на те, що він виник на тлі постачання Україні потужного американського озброєння – такого, як системи HIMARS, якими вона завдає високоточних і нищівних ударів по російській армії. Від цих систем у росіян немає захисту, а американці надаватимуть Україні ще більше такої зброї і допомоги.

Президент Байден і Держсекретар Блінкен мають проводити політику, спрямовану на порятунок від злочинної російської агресії не тільки України, а й усієї Європи. Немає сумніву в тому, що перешкоджання цій політиці і підрив довіри американців до Києва є однією з головних цілей ворога.

Україна, для якої Росія становить екзистенційну загрозу, глибоко вдячна за американську і світову підтримку, завдячуючи підтримку всього світу саме колишньому і нинішньому керівництву США. Президент Байден виступив на підтримку України сильніше за будь-якого свого попередника. Можемо тільки сподіватися, що заяви пані Спартц не відмовлять його від такої підтримки.

Слід розуміти, що конгресмени – це просто ті, кого обрав народ, і вони аж ніяк не розумніші й відданіші за тих, хто їх обрав. Спартц обрали виборці 5-го округу штату Індіана, щоб вона представляла їхні інтереси в Конгресі, а внутрішні питання уряду іншої держави – не в її компетенції.

Оскільки в коло її обов’язків входить перевірка і узгодження діяльності виконавчої гілки влади США, її виборці мають враховувати не тільки її партійну приналежність, а й минулі зв’язки й погляди. Наприклад, їхньої уваги варта її передвиборча кампанія, під час якої вона принижувала країну, в якій народилася. Вона емігрувала з незалежної України, і я сподіваюсь, що на наступних виборах її відправлять назад.

Набагато важливішими для електорату Республіканців є слова таких поважних конгресменів, як Мітт Ромні, який ще в 2012 році, коли балотувався на пост президента, заявив, що “сьогодні найбільшою загрозою для світу є Росія”. Ці слова виявились пророчими, а пані Спартц дисонує з ними, підриваючи цю позицію і заохочуючи найбільшого й найнебезпечнішого агресора.

Річ тут не в Республіканцях і Демократах, а в добрі і злі. Можливо, Пані Спартц не мала злого умислу, проте особисто я вважаю, що мала, оскільки вона не зарекомендувала себе як сумлінний політик, а тим більше як законодавець, що виступає проти тиранії, воєнних злочинів і геноциду.

Український народ, який героїчно захищає свою свободу і свободу народів щонайменше Східної Європи, разом із українцями Америки просить Америку підтримати Україну і зупинити російську агресію, який би бруд не лився з вуст пані Спартц.

Аскольд Лозинський, колишній президент Українського конгресового комітету Америки в 1992-2000рр., президент Світового конгресу українців в 1998-2008рр.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Остання відповідь
22 minutes ago, Silentio said:
23 minutes ago, Silentio said:

До речі, для тих у кого коротка пам"ять...

 було вирішено, загрози витоків в зеліному оточенні в стан ворога менші, ніж загроза непоставок зброї для України на тлі рашстського нападу.

З пам'яттю якраз все ок. Витоки то не найбільше зло. Єрмачок і його кодло системно шкодили Україні від самого початку, коли той очолив Охвіс Зелепня. Призначення дебіла Тарана на МО, саботаж оборонзамовленя і прогам по розробці ракетних озброєнь, шашлики замість ретельної підготовки до війни у 21 році, вагнергейт, саботаж антикорупційної діяльності, та ще багато чого - це все справа рук Єрмачка со товаріщі татарови-портнови.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Silentio said:

Пані Томкет, ви краще скажіть ви теж мріяли як Вітка в срередині 80х про пляшку Кока-коли (хоча с Совку краще підсуєтився їх конкурет Пепсі) і кольоровий телевізор :shuffle:

Ніколи не споживала і не споживаю ані кока-колу, ані пепсі-колу, ані всякі інші газовані хімпрозчини.

Так що мимо.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Silentio said:

А от мені цікаво від кого тікала у 2000 році, коли в Україні, яка нарешті позбулася "клятого соціалізму", і в якій тоді реально було більш-менш непогано жити, можна було  робити кар"єру і держава ще не встромила скрізь свої пазури, як це є з початку 10-х років, справжня патріотка Ураїни Вітка Кулкейко, яка тепер так радіє за гроші американстьких платників податків? І головне ЯК їй цк вдалося у 22 роки? - простій дівці с ніжинського села ... Історія про це мовчить B-) Думаю, мовчить допоки.;)

"Амерікан бой ..... хачу бить стабой......." :weep:

 

якраз ті часи вроді, так?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Uki said:

Вона у мене огиду трохи виклика.... Шо там в двох словах......

Не вистачило терпіння додивитися той словесний пронос. Те,  що подивився - ніякої конкретики на конкретні питання Бутусова, наїзди на Байдена і його адміністрацію. 

Link to comment
Share on other sites

Що сі трапило? Ну, з Бакановим більш-менш все ясно. Завалив роботу. А курка Вєнєдіктова чим не вгодила?

-------------------

Quote

Президент України Володимир Зеленський підписав укази пїро відсторонення генпрокурори Ірини Венедіктової та голови СБУ Івана Баканова. Новим в. о. генерального прокурора призначено заступника Венедіктової Олексія Симоненка.

 

Link to comment
Share on other sites

Мбггг. Вєнєдіктову призначили цапом-відбувайлом за 2 роки цирку з призначенням голови САП післі пиздюлин животворящих від західних партнерів

----------------

Президент України Володимир Зеленський прокоментував рішення відсторонити від роботи генпрокурорку Ірину Венедіктову та голову Служби безпеки Івана Баканова.

Усунення Баканова президент пов’язав із затриманням напередодні колишнього керівника СБУ у АР Крим Олега Кулініча.

«Такий масив злочинів проти основ національної безпеки держави та звʼязки, які зафіксовані між працівниками силових структур України та спецслужбами Росії, ставлять дуже серйозні запитання до відповідних керівників. Кожне з таких питань отримає належну відповідь», - сказав він.

Відсторонення від роботи Венедіктової голова держави пов’язав із конкурсом з обрання керівника САП.

«Хочу, щоб мене сьогодні почули й усі, від кого залежить надзвичайно чутливе питання призначення нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Моя позиція як президента України – конкурс, який відбувся, має привести до цілком логічного рішення про призначення нового керівника. Відповідна людина обрана, і від конкурсної комісії залежить фіналізація цього рішення», - зазначив він.

Зазначимо, конкурс, який триває вже два роки і зараз знаходиться на стадії затвердження результатів, загальмував за вказівкою Банкової.

Link to comment
Share on other sites

Рокіровочка д'Єрмака. Та навряд чи воно допоможе зелепням утриматися при владі після війни

---------------

star_filled_24_fds-gray-70.pngВибране  · 8 год  · 
Єрмак звільнив Баканова та Венедіктову та отримав контроль за всією правоохоронною системою. Зеленський віддав Єрмаку усю владу та своє переобрання
 
Звільнення з посади голови СБУ Івана Баканова та відсторонення від посади генерального прокурора Ірини Венедиктової означає початок виборчої кампанії Володимира Зеленського. Виконуючим обов'язки генерального прокурора призначено заступника генпрокурора Олексія Симоненка - одного за найзаможніших по декларації силовиків, чиї статки багатократно перевищують його зарплату за усі роки знаходження на держслужбі, а виконуючим обов'язки голови СБУ - Василя Малюка. Прибирати і Баканова і Венедіктову, звичайно, було за що.
 
Але Лі Куан Ю казав, що для боротьби з корупцією президент має саджати своїх друзів у тюрму, а не тихенько міняти одних керованих на інших ще більш ручних.
Які перші висновки від кадрових змін Володимира Зеленського:
 
1. Люди Єрмака-Татарова з цього вечора контролюють Генпрокуратуру (Симоненко), Службу безпеки (Малюк), Державне бюро розслідувань (Сухачьов), Бюро економічної безпеки (Мельник), Головне слідче управління Нацполіції (Цуцкірідзе). Тобто фактично майже все повністю слідство та увесь контроль за слідством у вигляді процесуального керівництва у державі, а також контроль судів та усіх державних установ зосереджені відтепер в одному кабінеті в руках однієї людини - Олега Татарова, який виконує вказівки Єрмака та Зеленського. А в руках Єрмака тепер і силовики, і Верховна Рада, і уряд, і контроль за судовою владою, і всюди він тепер ключовий комунікатор, який готує для президента основний зміст та основний текст.
 
2. Єрмак та Татаров усунули усіх конкурентів у боротьбі за дахування олігархів, судових справ, контрабанди, обналу та усієї іншої тіньової економіки. Тепер не треба домовлятись та ділитись. Одна каса.
 
3. Поки генпрокурором була Венедиктова, Єрмак та Татаров не хотіли призначати керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури переможця конкурсу Олександра Клименка. Бо для контроля Клименка, який по корупційній справі розкрадання квартир Нацгвардії напрацював матеріали проти Татарова, потрібен повністю свій генпрокурор, який має права втручатись у деяких випадках у роботу керівника САП. Як відомо, саме Олексій Симоненко, був єдиним з прокурорів запрошений у вузьке коло друзів на день народження Олега Татарова у ресторані, яке відзняли журналісти у 2021-му році. Тепер Симоненко починає офіційно здійснювати процесуальне керівництво у справі свого друга, і учасник розкрадання квартир Нацгвардії України Татаров отримав від Зеленського персонального адвоката у вигляді кишенькового в.о.генпрокурора. Тепер усі справи по Слугах народу та по офісу президента, як це сталось по Татарову, будуть докладатись Татарову миттєво, і будь-які питання треба буде вирішувати саме з ним.
 
4. Очевидно, концентрація влади потрібна Володимиру Зеленського для контролю суспільства та фінансових потоків, та для того, щоб переобрати таку саму єрмаково-татарівську владу на наступних парламентських та президентських виборах. Причому Татаров сьогодні отримав більше повноважень, ніж мав при Януковичі його шеф Захарченко. Огидно, що Татаров, незаконно призначений в офіс президента в порушення закону про люстрацію, зараз має владу, про яку навіть не міг мріяти, коли разом з Захарченком розганяв Майдан.
 
5. Ми не знаємо зараз весь комплекс питань, яким Зеленський пов'язаний з Єрмаком, але очевидно, що серед причин і таємні перемовини з представниками РФ в Омані, "всеосяжне перемр'я", і Вагнергейт, і захист Абрамовіча від санкцій Заходу, і захист Коломойського та списання його боргів, та інші спільні рішення. Тому така монополізація влади в руках угруповання Єрмака-Татарова не має нічого спільного з державними інтересами.
 
6. Володимир Зеленський усю владу у державі замкнув на одну кнопку - кнопку виклику Єрмака. Це дозволяє економити час для доповідей, спокійно приймати голівудських акторів та робити ранкову зарядку, але це велика небезпека для держави. Великий потік війни, економіки, політики, державотворення заганяється у вузьку щілину у дверях та у кишенях Єрмака і Татарова, та їхнього оточення. І не Єрмак тут проблема. Небезпечною проблемою стає відсутність розуміння у президента Зеленського, що він делегував повноваження, які йому надали виборці, людині, повноваження якої не прописані у Конституції, і яка не має права усім цим одноосібно займатись.
Сьогодні Володимир Зеленський розпочав виборчу кампанію по переобранню не себе, а по переобранню Єрмака, Татарова та усіх їхніх клієнтів.
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Elguider said:

Йопт, бутусов каже що Єрмак та Зеленський працюють на Захід.

Це добре

Опісля підсрачників животворящих від партньорів. Та й то - здебільшого імітація. Єрмачок з Татаровими собі зле не зроблять, а роль Зелепеня - пиляти відосики і озвучувати тексти, на більше він не здатний

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...