Перейти до змісту

Зелепні завели у СБУ справу на генерала Кривоноса через його в'юху ЗМІ


Citizen UA

Recommended Posts

Зелепні "образилися" на в'юху генерала Кривоноса, де він сказав, що вони прос...ли Південь, і замість підготовки до війни, маючи достовірну інформацію, що війна неминуча, займалися бозна чим увесь 2021 рік. І поховали на три роки під сукно проекти перспективних розробок ракетної техніки "Грім", "Вільха", тощо

Відео1

https://www.youtube.com/watch?v=199AVgXyTUM&feature=youtu.be

Відео2

-----------------------

СБУ веде слідство проти високопоставленого військового – він озвучив в інтерв'ю інформацію, яка розкриває стратегічні плани ЗСУ. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Ганна Маляр.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Elguider said:

Кривоніс це шістка петі-брехла

По суті він правий. Пох чия шістка Кривоніс. Після війни питань до зелепнів буде дуже багато, і вони не вічні при владі

Link to comment
Share on other sites

депутат, професійний гєнєрал телеефірів "замість свинарчука". Ще є один професійний палковнік фейсбуку

Прафєсійні ваєнні,  ні  вони ЗСУ  не потрібні,  ні  ЗСУ   їм не потрібно - хіба попіаритись та попиздіти 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Elguider said:

депутат, професійний гєнєрал телеефірів "замість свинарчука". Ще є один професійний палковнік фейсбуку

Прафєсійні ваєнні,  ні  вони ЗСУ  не потрібні,  ні  ЗСУ   їм не потрібно - хіба попіаритись та попиздіти 

Не ЗСУ не потрібний, а зелепням, на чолі з Єрмачком і його аватаром Зе. Різницю січеш?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Десь обговорювала, зараз не знайду.

Типу за озвучення в інтервью секретної інфрпмації.

По-перше, в ФБ пишуть, що Марченку заборонили взагалі інтервью давати, бо він занадто популярний.

По-друге після інтервю Кривоноса маємо розслідування ДБР.

 

Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl

"За рішенням президента Зеленського проти мене порушена справа ДБР - мене звинувачують у незаконному захисті аеропорта Жуляни від російських окупантів" - генерал-майор Сергій Кривонос
Сьогодні по військових штабах ЗСУ на фронті було розіслано телеграму про порушення кримінальної справи проти генерал-майора Сергія Кривоноса Державним бюро розслідувань. Слідчі досліджують можливі протиправні дії Кривоноса та запитують військових, чи є свідки цих протиправних дій під час оборони Києва. Розсилка цієї телеграми, текст якої я публікую, викликала великий резонанс в армії. Тому я звернувся за коментарем до Сергія Кривоноса:
"Так, дійсно, проти мене 2 серпня порушена кримінальна справа ДБР. Слідчі ДБР отримали вказівку визнати незаконним наказ підписаний особисто головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним про призначення мене командиром оборони аеропорту Жуляни, і про зарахування мене на військову службу. Тому порушена замовна справа що я ніби-то видавав незаконні накази при організації оборони аеропорту Жуляни у лютому-березні. У вищому керівництві ЗСУ меня сказали відверто, що Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський видав незаконний наказ відмінити моє зарахування на військову службу, щоб не дозволити Валерію Залужному призначати мене на керівні посади, бо Зеленьский вважає мене політичним опонентом.
Справа у тому, що перед війною я був звільнений із армії через критику бездіяльності В.Зеленського у сфері оборони та провалу офісом президента та міністерством оборони підготовки України до російської агресії. 25 лютого, одразу після нападу, я зробив висновок, що противник після Гостомеля може викинути десант безпосередньо у Київ, у аеропорт Жуляни, і виіхав туди онайомитись з обстановкою. Я побачив, що у Жулянах на той момент були відсутні будь-які керівники, які б відповідали за оборону стратегічного об'єкта, і засоби оборони були відсутні. Я зателефонував звідти головнокомандувачу ЗСУ В.Залужному, повідомив обстановку, і отримав усний наказ взяти під командування оборону аеропорту. За наказом Залужного мені направили партію кулеметів 12,7 мм та 7,62 мм, а також зенітні установки 23 мм. Але це було вже на початку березня. Я об'єднав усі підрозділи, у більшості з необстріляних людей - прикордонників, срочників з президентського полку, нацгвардійців добровольців, ветеранів морської піхоти , побратимів з ДУК, та курсантів Військового інституту університету Шевченка, і вжив заходів по обстановці, які вважав за необхідне зробити терміново. Злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесатної оборони, налагодив підготовку особового складу та проводив учбові стрільби, щоб зустріти російський наступ. Там був на початку повний хаос, але ми швидко створили органзацію. Усі мої дії були підтверджені керівництвом ЗСУ, а 13 березня В.Залужний підтвердив мої повноваження особистим наказом. 13 березня мене знов зарахували на військову службу.
Але 29 березня я прибув до Валерія Федоровича та дізнався, що наказ про зачислення мене на службу відмінено. Я дізнався у керівництві ЗСУ, що зроблено це за наказом Верховного Головнокомандувача В.Зеленського. Мені сказали прямо мої джерела: "Наверху вважають, що скоро буде перемога, і після війни має бути тільки один головний герой - Верховний, він вважає, що ти будеш заважати йому".
Ми бачимо, яка йде жорстока та тривала війна. І я обурився, що Зеленського не турбує, що на фронт кидають десятки тисяч непідготовлених людей, які губляться без досвідчених командирів, що війна буде довгою, яка тут може бути політика, треба згуртуватись та разом бити ворога. Для Зеленського проблема - це я, і щоб змусити мене припинити вимагати відновлення законного наказу про зачислення на військову службу, Верховний Головнокомандувач знаходить час давати незаконні вказівки слідчим ДБР.
Це великий сором, що тепер ДБР вигадало проти мене штучну справу, мене звинувачують, що я робив все належне для захисту України, в той час як Верховний Головнокомандувач, який провалив організацію оборони країни, тільки давав інтервью з підвалу. Це великий сором для держави, це образа.
Вони хочуть показати армії, якій я віддав усе с воє життя, щоб мої побратими почали давати проти мене покази. Я думаю, наскільки ж низькою є мораль у наших керівників. Вони думають, що армія буде зраджувати своїх товаришів. Мабуть, так прийнято у "Кварталі", але в армії такі ганебні речі не пройдуть. Кожен військовий розуміє, що нам потрібна єдність, і що війна для нас не завершилась, що це тільки політики готуються до виборів, а ми будемо захищати Україну. Я чесно та законно виконував свій військовий обов’язок по захисту Києва, на тому місці де мене впровадили. Тому ця справа ДБР - це пляма ганьби не на мені - а на самому Зеленському".
Сергій Кривонос надав Цензор.Нет наявні у нього документи, що підтверджують законність його повноважень щодо оборони аеропорту та його зарахування на військову службу. Наказу про визнання цих документів не чинними у нього нема, але йому про відміну повідомлено усно керівництвом ЗСУ, сказав Кривонос. Кривонос збирається продовжувати спроби повернутись на військову службу згідно з наказом від 13 березня.
Якщо буде треба піддтримати на суді Сергія Григоровича - я прийду. Бо в Офісі президента почалось звичайне політиканське божевілля, яке прямо шкодить обороні країни. Президент Зеленський має думати разом з А.Єрмаком про свою власну відповідальність, бо це через їхню бездіяльність оборону довелось організовувати з непідготовлених людей, армія не була розгорнута, запаси зброї не створені. Так що для початку ви самі в ОП маєте сходити на допити в ДБР, бо до вас питань більше, ніж до будь-кого, хто став до лав захисників України. Ви там нічим не ризикуєте у підвалі, і не видно чим займаєтесь крім інтервью, бо снарядів та мін як не вистачало так і не вистачає, і вам треба не замовні справи видумувати, а виконувати ваші службові обов'язки. Бо ви такими справами Банкову та свої кабінети обороняєте, а не Україну.
Немає опису світлини.
 
На зображенні може бути: текст «3 метою реагування на змни в обстановц, що склалася наказую: командувачу сухопутних вi̇йськ 3C укратни 3 отриманням цього розпорядження призначити кервником оборони аеропорту киi̇в жуляни) iM. скорського генерал генерал-майора кривоноса сергія ригоровича. головнокомандувач збройних сил укратни валерй залужний генерал "13" березня 2022 року головнокомандувач taauporcuy Traxy збройних сил укратни валерий залу залужни генерал»
Немає опису світлини.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Всі прекрасно розуміють, що це політичні переслідування: або сфабрикована справа, або (якщо справді була мародерка) - вибіркове правосуддя.

On 30.08.2022 at 7:05 AM, Citizen UA said:

"Ми вистояли, бо в Чернігові та Харкові військові не чекали команд з Києва боронити свій дім"-Кривонос

https://youtu.be/nvFxp_2vnbk

По Чернігівщині підтверджую на 100%, як очевидець з 25 лютого.

Злагоджено працювала лише авіація, всі решта війська - на місцевій ініціативі командирів різного рівня.

 

У мене склалось суб'єктивне враження, що верхівка було зайнята захистом Києва і пустила регіони на самоплив. Якась загальна стратегія була, але конкретні кроки по реалізації брали (або не брали) на себе локальне командування, влада і самоорганізованих народ.

Link to comment
Share on other sites

On 30.08.2022 at 7:05 AM, Citizen UA said:

"Ми вистояли, бо в Чернігові та Харкові військові не чекали команд з Києва боронити свій дім"-Кривонос

https://youtu.be/nvFxp_2vnbk

 пойняв зелебобік, пойняв залужний, та х ми на вас цейво отодійво.

 

Сука, яке воно гавно

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Elguider said:

 пойняв зелебобік, пойняв залужний, та х ми на вас цейво отодійво.

 

Сука, яке воно гавно

Гавно є Зелепень-недоумок із своєю шблою єрмачків-татарових. А Кривонос є бойовим генералом, який на ділі довів свій патріотизм і компетенцію, безвідносно до його політичних поглядів

Новий відос з Кривоносом. Нехай зелепнів ще трохи поплющить :D

https://youtu.be/xql-zHmo4ukОпис

Державна зрада, яка змінила все. Інтерв’ю з генералом Кривоносом

1:14 Контрнаступ на Харківщи

4:23 ризик окупації Дніпра, Запоріжжя та Одеси

7:45 про спецоперації в Енергодарі та на острові Зміїний

13:05 як продали прикордонні з росією област

17:05 як у Сумах за день до наступу заарештували українських патріотів з бойовим досвідо

20:10 про обшуки волонтерів та крадіжку владою гуманітарки

22:30 чому Зеленський злив АЗОВ та відправляє націоналістичні добробати в самі «пекельні» точки

25:25 чому не евакуйовали АЗОВ та морпіхів з Азовстал

27:53 ризик повторного наступу на Киї

33:35 чому влада займається тотальною цензурою та переслідує політичних опоненті

36:48 як посилити обороноздатность Україн

39:37 під час війни влада закуповує радіостанції російського виробництв

43:00 для чого влада створює нові агентства по закупівлі збро

44:25 скандали з корупційними оборудками влади у сфері зброї та гуманітарки. Чи можуть західні країни зупинити допомогу, через тотальну корупцію.

49:45 як би змінився хід війни, якби влада не крала гроші на збройних контракта

50:45 з корупційною метою для засекречення вартості зброї, закупівлі передали ГУР М

53:32 чому Зеленський проштовхує наратив про необхідність «міцної руки» та нищить демократичні інституції

56:09 про критику влади, яка «не на часі»

59:48 про список нагороджених Зеленським

1:05:22 переслідування волонтерів і військових – підготовка Зеленського до наступних виборів

1:10:42 звернення до українців генерала Кривоноса

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Citizen UA said:

Секта. Голосувати за зелепнів будеш на наступних виборах? :gigi:

мені паху..ю ваша секта.

Хз, не  за петю і фб ваєннава толю чи зрадо-баївова хєнєрала  точно

Змінено користувачем Elguider
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Citizen UA said:

Тобто за Зелепня будеш. Ну не за Юлю ж :gigi:

 тобто за юлю теж не голосую. Ти можеш, пан палковнік Толя вже тойво.

Хоча,  ти вже за петю-мудачука проголосуєш?

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Elguider said:

 тобто за юлю теж не голосую. Ти можеш, пан палковнік Толя вже тойво.

Хоча,  ти вже за петю-мудачука проголосуєш?

 

Може трапитися, що взагалі не піду на вибори, якщо нам організують вибір серед сортів лайна. Притулу со товаріщі, у якості альтернативи, не пропонувати. Існує велика імовірність, що проїбемо свій шанс знову, як у 2014 му

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Спартак said:

А якщо буде балотуватись Залужний вбо Марченко, теж проголосуєш за Зелю? ))

То жарт? Марченко досі під кримінальною справою. А проти Залужного вже пішло мочилово (див тематичну гілку).

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Спартак said:

А якщо буде балотуватись Залужний вбо Марченко, теж проголосуєш за Зелю? ))

Історією доведено, що треба у першу чергу дивитися на оточення кандидата, і його закулісних спонсорів, а потім вже на програму і красиві обіцянки. Свита грає короля

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Спартак said:

Точно, він недостатньо патріотичний:всього лиш відкинув ворога від Миколаєва і жодного тобі відосика.

Скучний тип.

Він на своєму місті, і це ВСЕ для ВАС.

ЗІ. Піночєта знаєте де поховали і як?

Link to comment
Share on other sites

Це нові темники від ОП? Типу будь який військовий обов'язково буде диктатором типу Піночета, а Найвеличніший стоїть на захисті демократії (ну крім всяких там ЗМІ, волонтерів та інших бутусових)))

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...