Перейти до змісту

Лейтенанта Баканова і його ляльковода генерала Наумова (затриманого в Сербії з баблом) всі пам'ятають?


tom_cat

Recommended Posts

https://www.facebook.com/seyar.kurshutov/posts/pfbid0TFcZGqquFTFjC5AU1873D9jXvxgm7VfEt5Jfn2pywNn6hTjPBpHwYxTiS2eTz3aCl?__cft__[0]=AZV16sNMC8DDzYOhKQZdScSVEAUzelwW11AvKQEp9Ec8Ww94oJtzUFEmfqrZ_ZJKR-7wEvCswYipK_a6JOigLlXQbfH5_cFjTfMVEAWyirej__15v7JpMUPU125yUVqMxiU&__tn__=%2CO%2CP-R

Не могу промолчать.
Пока Иван Баканов рассказывает собственному недалекому окружению о том, что ждёт назначение 1-м замом секретаря СНБО, его задержанный в Сербии подельник по фальсификации санкционных списков и сбору коррупционного «общака» сбу Наумов собирается получить убежище в России и свидетельствовать против руководства Украины.
Подозрения в государственной измене и запроса экстрадиции со стороны украинских органов до сих пор нет.
Интересно, временный государственный клерк просидевший с 24 февраля по апрель в прекрасном львовском отеле «Эмили» и пытавшийся в марте угрозами и настоятельными просьбами заставить меня «не писать про друга Наумова», до сих пор считает его другом?
Вопрос риторический.
image.thumb.png.06ce4958f30215cb9bf45f5a2befccc4.png
Link to comment
Share on other sites

для тих, хто не в темі. Його затримали в Сербії разом з крупним контрабандистом Акстом. 

Наумов при Баканові фактично керував СБУ.

Він володіє секретною інформацією, в т ч про агентурну мережу СБУ. Була інформація, що йому запропонують "співпрацю" зі слідством Сербії ФСБ. Судяи з статті в старттопіку - співпраця була плідною.

https://zaxid.net/u_serbiyi_zatrimali_kolishnogo_generala_sbu_andriya_naumova_n1544354

У Сербії затримали колишнього генерала СБУ Андрія Наумова

Наумов втік з України за лічені години до початку повномасштабної війни

Суспільство— Юрій Братюк, 13:27, 11 червня 2022

Колишнього генерала Служби безпеки України Андрія Наумова затримали в Сербії при спробі незаконно провезти велику кількість готівки через пункт пропуску Прешево на кордоні з Північною Македонією. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Прикордонники зупинили автівку BMW у прикордонному пункті «Прешево», за кермом якої сидів 36-річний громадянин Німеччини Олександр Акст. Із ним у машині був Наумов. Чоловіки планували виїхати до Північної Македонії.

Після обшуку в автомобілі поліцейські виявили незадекларованими біля 600 тис. євро, майже 125 тис. доларів і два смарагди.Обох чоловіків затримала поліція міста Ніш за підозрою у відмиванні коштів.

Наумов очолював Головне управління внутрішньої безпеки СБУ з літа 2019 року до липня 2021 року. 2020 року президент Зеленський присвоїв йому звання бригадного генерала.

Раніше Наумов працював у Генпрокуратурі та Державному агентстві з управління Чорнобильською зоною відчуження. На своїй посаді начальник управління внутрішньої безпеки СБУ відповідав за контроль самих спецслужбовців, щоб ті не йшли на корупцію. Інформація про роботу цього підрозділу – секретна.

Наумов виїхав з України за кілька годин до початку широкомасштабного вторгнення російських військ у ніч проти 24 лютого. Свою родину він евакуював з країни кількома тижнями раніше. Українські правоохоронці порушили проти нього кримінальне провадження за підозрою в держзраді, а також провели обшуки наприкінці березня в його квартирах в елітних житлових комплексах Києва. 1 квітня президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що позбавив Наумова звання генерала.

 

Link to comment
Share on other sites

Дивно тільки, чому до Баканова питань не виникло. По-тихому звільнили, і кінці у воду. У наступної влади буде багато роботи, коли почнуть чистити оті авгієві конюшні зелепнів

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Citizen UA said:

У наступної влади буде багато роботи, коли почнуть чистити оті авгієві конюшні зелепнів

Ой, не смішіть. Це вже казали і після хряка, і після кнуря. Всі наступники прекрасно домовляються з "попередниками".

Так і цього разу буде.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...