Перейти до змісту

Кучно якось все пішло...


tom_cat

Recommended Posts

1. Маск

2. Меркель висралась, що мир в Європі неможливий без врахування Росії

3. Байден каже, що ризик атомної війни найбільший з часів карибської кризи

4. Стаття в НЙТ "New York Times: спецслужбы США считают, что к убийству Дарьи Дугиной причастна Украина"

5. Десь читала про статтю в західній пресі, де писали, що Україна має закінчити активні дії до листопада цього року (зараз не нагуглю)

6. Також десь попадалась інформація, що Білл Гейтс висрався, що голод в Африці через те, що Україна воює....

 

Коротше - щось буде. Йдуть якісь торги. До чогось нас можуть схиляти...

Самміт Г20 - 16 листопада.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, tom_cat said:

А якщо перестануть постачати зброю? І гроші?

От коли перестануть, то тоді і будемо волати про зраду. А поки що, допомога тільки росте, санкції посилюються. До гадалки не реба ходити, щоб зрозуміти, що шанс повернути кацапів у кам'яний вік чужими руками, Захід використає по-повній. 

Link to comment
Share on other sites

Турция планирует организовать переговоры России и Запада по Украине, предложение уже передано Вашингтону по дипломатическим каналам, пишет турецкая Milliyet. В частности, как пишет издание, Анкара намерена усадить за один стол с Россией четыре основные западные страны - США, Францию, Германию и Британию. План еще не был доведен до сведения всех западных столиц, но был передан США "по важным и частным каналам".

https://korrespondent.net/ukraine/politics/4449636-vtorzhenye-rossyy-v-ukraynu-onlain

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, tom_cat said:

Якби то їм не підходило, то вони б це озвучили. Мовчання - знак згоди.

Шо озвучувати? Коментувати на рівні Держдепу якісь неофіційні приватні тьорки невідомо кого з ким зі слів якоїсь турецької газетки? Та мбугага, яка зрада!

Link to comment
Share on other sites

On 09.10.2022 at 2:07 PM, tom_cat said:

Ну, пишуть - США цей план привітало.

"Пишуть" , шо США послали хуйла у пєшеє еротіческоє з його закидонами. Як я й вангував. 

--------------------

 Державному департаменті США вважають, що заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що Москва готова до переговорів із Заходом, є "позерством". Про це на брифінгу заявив речник Держдепу Нед Прайс.

За його словами, Лавров зробив таку заяву за кілька годин після масованого ракетного удару Росії по Україні.

"Були уражені дитячі майданчики та школи, багатоквартирні будинки, дороги, мости, теплова інфраструктура. Коли ви оцінюєте ці коментарі, ви повинні враховувати цей контекст. І я думаю, що коли ви берете до уваги цей контекст, він каже вам усе, що вам потрібно знати про російську позицію та позерство Росії. Ми розглядаємо це як позерство", — сказав Прайс.

Він зазначив, що США не розглядають слова Лаврова як конструктивну та легітимну пропозицію вести діалог.

Прайс підкреслив, що Вашингтон підтримуватиме Україну і нічого не обговорюватиме без неї.

"Ми підтримуватимемо Україну, коли виникне цей стіл переговорів. Поки цього не станеться, нашим першочерговим завданням є надання Україні тієї допомоги, якої вона потребує, і ми продовжуватимемо це робити", — резюмував він.

Link to comment
Share on other sites

Обама заявил, что США следует определить границы финансирования конфликта в Украине, чтобы избежать открытого противостояния с Россией.

"Мы должны честно сказать Украине, что мы можем сделать, а что нет. США, НАТО и остальные должны самостоятельно определить линии, исходя из расчета, что конфликт России и Украины может перерасти в эскалацию между Россией, США и НАТО", — сказал он.

Link to comment
Share on other sites

Нидерланды вернули лицензию оператору "Турецкого потока".

Пакистан выразил солидарность Саудовской Аравии по решению ОПЕК+.

Лидер Республиканской партии в Палате представителей США Кевин Маккарти выразил намерение сократить помощь Украине, если партия победит на промежуточных выборах в ноябре.

Эрдоган поговорил с Зеленским о необходимости "дипломатического урегулирования" войны в Украине.

Ну, про Ізраїль, думаю, всі вже в курсі...

Link to comment
Share on other sites

Чергова "зрада", пані tom-cat, як нас і попереджали Лєгітімний з Тьомним Рицарєм у ТГ. Алярм! Штати зливають Україну і домовляються з хуйлом!

------------------

У Конгресі США обговорюється можливість ухвалення законопроєкту, який гарантуватиме продовження підтримки України, навіть якщо за підсумками проміжних виборів посилиться вплив популістів, які виступають за зниження чи припинення такої підтримки. Про це йдеться у матеріалі NBC.

За словами одного з членів Конгресу, щоб забезпечити продовження підтримки України, планується ще до ухвалення присяги новими членами Конгресу провести законопроєкт, який гарантує для України фінансування розміром орієнтовно $50 млрд. Джерело журналістів вважає, що такої суми Україні вистачить, "щоб протриматися протягом року", навіть якщо ймовірна республіканська більшість у Конгресі вирішить блокувати продовження допомоги.

 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Citizen UA said:

Чергова "зрада", пані tom-cat, як нас і попереджали Лєгітімний з Тьомним Рицарєм у ТГ. Алярм! Штати зливають Україну і домовляються з хуйлом!

При чому тут Легітимний?

Кевін Маккарті не говорив цих слів?

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, tom_cat said:

Кевін Маккарті не говорив цих слів

Говорив, а інший сенатор-республіканець говорив ось таке.

Quote

Один з сенаторів-республіканців розповів виданню, що затвердженої суми має бути достатньо для того, щоб "переконатися, що Україна зможе прожити весь рік". За його словами, схвалений раніше пакет допомоги на суму 12,3 мільярда доларів буде здаватися "кишеньковими грошами" в порівнянні з новим.

Link to comment
Share on other sites

Республіканці зрадойоблять :gigi:

-----------------

Лідер республіканської меншості в американському Сенаті Мітч Макконнелл закликав США надати Україні "додаткову протиповітряну оборону, далекобійну артилерію, а також гуманітарну та економічну підтримку" після ракетних ударів Росії по об'єктах української енергетичної інфраструктури. Про це повідомляє Axios.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...