Перейти до змісту

Як треба розмовляти з кацапами


Гість Хома

Recommended Posts

Може баян? Аффтора не знаю, поцупив з тирнету:

 

Классификация кацапiв

 

1. Страус. «А что я, а что я, я телевизор не смотрю, Путина не люблю, а кто такой Медведев, и вообще, что у вас там происходит? Так я тут не при чем вообще, я себе в старбаксе сижу, кофе пью, мечтаю свалить в Новую Зеландию. Я против войны, я за диалог. Ну, ты это, пиши, если чё». 

2. Сочувствующий родственник. «Мы за вас так переживаем, так переживаем! У вас ведь там так опасно сейчас, просто ужас, что в Киеве творится, днем на улицу нельзя выйти, вы лучше давайте к нам переезжайте, пока вас всех Ярош не изнасиловал!». 

3. Русский интеллигент. «Я, безусловно, демократ и против Путина, хоть и считаю, что без твердой руки невозможно удержать нашу великую державу. Вы, украинцы, пожалуй, имеете право на самоопределение - в рамках автономии, конечно». 

4. Бравый либерал. «Ой, я так люблю Украину, это ваше сало, смешной акцент и баррикады. Бля, не понял, чего это я рублями на Крещатике не могу рассчитаться?! Хохлы вообще оборзели». 

5. Недолюбленный. «Вот почему вы нас ненавидите? Мы же вас любим, вы же наши братья, мы одна семья! Мы будем вас, ущербных, спасать, лечить, помогать. Любите нас! Любите, я сказал! Где цветы у ног нашей освободительной армии на Донбассе?» 

6. Впавший в отрицание. «Украинской мовы не существует, ее поляки придумали. Украинской истории не существует, государства не существует, народа такого тоже нет! Немедленно прекратите делать вид, будто вы есть! Вы, укры недоделанные, вы просто русские, только бракованные». 

7. Православие головного мозга. «Вы ведете братоубийственную гражданскую войну, чтобы попасть в богомерзкую Гейропу, где вы все будете чистить унитазы у педофилов и предаваться инцесту в борделях». 

8. Няш-мяш. «Мы победили! Мы молодцы! Крым наш! Деды воевали! Домбас наш! Берлин взяли! Ура! Россия вперед! (речь сливается в неразборчивый поток визга)». 

9. Ватник. «Мы вас, хохлов, уничтожим, бендеровцы поганые, фашисты, хунта киевская, коричневая чума, нацики, салоеды тупые. Мы вас, жыдов проклятых, уничтожим, жить русским не даете, масоны хуевы, сионисты. Мы вас, пиндосов тупых, уничтожим, да кто вы вообще такие, шавки безмозглые. Мы вас…» 

10. Террорист. «За поребрик! За поребрик, я ска…». Ба-бах.

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

ВЕЛИКОДЕРЖАВНИЙ РОСІЙСЬКИЙ ЛІБЕРАЛІЗМ

 

Так звані російські ліберали в Україні - троянський кінь Кремля. Або ще одна чергова многоходовочка, яка привязує український соціум і політикум до орбіти «руського міра», в усій гібридній багатогранності його існування. 
Я бачив їх на власні очі, я чув їх на власні вуха — плоть від плоті, кров від крові російської прогресивної інтелігенції. Декого, хто відкрито виступали проти агерсії Кремля в Україні у 2014-15-му роках, ми рятували особисто, поручаючись за їхню лояльність перед прикордонниками і СБУ, коли вони «зависали» у аєропортах, не маючи необхідних документів. Селили їх, допомогали оформити посвідки на проживання, підшукували роботу. А потім мали численні статті у ЗМІ на кшталт «Язиковой вопрос ілі путь в нікуда», «За Украіну, но нє с Бандерой», «Хаос, управляємий Амєрікой» і.т.д. 

 

Ментально, метафізично, емоційно, практично, а головне - культурно та історично повязані з Ернстами, Міхалковими, Кісельовими, Глазєвими та іншими Пєсковими тисячами ниточок, мотузочок, мільйонами імпульсів і нейронів вони по факту все одно лишаються одним цілим з багатоголовою московітською гідрою, що оплітає нас липким павутинням нової епохи, яка невпинно наближається. Час Путіна злічено. Це розуміють всі, і навіть Максакова з Малаховим, який прямо з Києва подає усьому «прогресивному російству» однозначний сигнал — і в Києві можна непогано влаштуватися в разі, якщо конкретно почнуть закручувати гайки. А наші маролоси так взагалі пищать від щастя - «ну єсть жє нормальниє рускіє, ну всьо же ми братскій народ!» Дають ордени, купують телевізійні канали, аби вони «вєщалі», бо єто же Масква-а-а-а-а, уровє-є-є-нь. 

 

Безумовно, ще рік-два і православно-комуністичний маятник російського політикуму, не витримавши санкцій, надмірних навантажень на бюджет, постійного напруження еліт хитнеться в інший бік - і ми без сумніву ще побачимо і Ганапольського, і Кисельова на російських телеканалах, де вони будуть глузувати над потішними громадянами, в гостях у яких вони провели декілька років, наче Міклухо-Маклай в племенах папуасів, вивчаючи їхні дикі закони та звичаї. Тому панове-браття, не тіште себе ілюзіями, що бувають нормальні російські ліберали. Нема таких. Вірніше, я таких не зустрічав. Бо завжди мають дулю в кишені, троцкістську мислєформу про «врємєнних попутчіков» на путі к новой вєлікой росіє, шуточкі-прібауточкі в контекстє шаровари-сало-горілка. 

 

Але це півбіди. Всі, підкреслюю..., абсолютно всі — куруються ФСБ. Бо Росії Україну втрачати не можна в жодному разі, а для цього знадобляться і російські ліберали, і російські демократи, і російські українці, і україномовні росіянці. Словом, всі рускоговорящіє гібриди знадобляться (навіть якщо вони заговорять українською), щоб утримати Україну в полі руського міра. Приспати, замріяти, впокорити, обдурити, а потім спробувати тихенько придушити і сказати світові, що так і було одвіку. Не раз так було. Дуже не хочеться щоб іще так трапилося.

 

Тому, панове-браття, як зустрінете російського ліберала, питайте відразу і без преамбул — Бандера чий герой? Українська мова єдина в Україні? Голодомор — це геноцид? Комунізм — дорівнює фашизм? Крим - то Україна? Ну і сакраментальне — Путін х...ло? Якщо бачите або відчуваєте, якусь непевність, або намагання уникнути прямої відповіді на вищенаведені питання, заявляйте прямо і без вагань - «Чумодан- вокзал- Прага, Будапешт, Рим чи Лондон». Бо в новій модерній Україні з російським великодержавним лібералізмом не по дорозі.

 

Алілуйя!
Слава Україні!

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...