Горлівська міліція готова звільнити захоплені сепаратистами будівлі, але відповідний наказ їм не надходив.
Про це заявив заступник начальника міліції Горлівки Герман Приступа в інтверв'ю сайту gorlovka.ua.
За його словами, Горлівський гарнізон міліції - це понад 800 осіб, більшість з яких не мають наміру зраджувати присязі на вірність Україні.
"Мені дзвонять знайомі працівники міліції у відставці. Вони кажуть, що готові звільнити будівлі від загарбників, що з'явилися з прапорами чужої держави. Був би лиш наказ", - сказав він.
Приступа повідомив, що в понеділок серед тих, хто прийшов захоплювати будівлю управління МВС, він впізнав раніше судимих.
"Серед тих, хто прийшов нас захоплювати, я упізнав раніше судимих. Багато було п'яних. Ми забарикадували ворота двома автозаками, але натовп їх змела", - сказав він.
Приступа повідомив, що всі міліціонери були озброєні.
"Тільки з автомата я розстріляв вісім магазинів. Чотири у мене ще залишилося. Хотів би вбити когось, міг би. Особливо в той момент, коли натовп заполонив хол. Але не зробив цього", - зазначив Приступа.
Він додав, що всього серед загарбників було двоє поранених у ноги, обох поранив він.