Перейти до змісту

АТО. НЕПРИЄМНЕ


Theorist

Recommended Posts

яються від Війна?
 

Поранених різали, як худобу на забитті. У путінському коридорі...
 
Дата 01 сентября 2014 г. Комментарии: 0
 
Страхітливі подробиці іловайського пекла з коридором смерті повідомив активіст Правого сектора Андрій Денисенко: 
 
— Сьогодні вночі я ледь стримував сльози, а переді мною на сходах Дніпропетровської ОДА плакав бойовий полковник, заступник комбата "Дніпра" В’ячеслав Печененко.
 
Він розповідав, як російські інтервенти розстрілювали колону наших військ і добровольців у путінському "гуманітарному коридорі", через який паркетні генерали наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла.
 
Печененко каже: нас розстрілювали як у тирі, з усього. Танків, гармат, мінометів, градів, птурів і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і посадки й дострілювали важкопоранених. Убито декілька сотень людей — тільки в цьому одному епізоді. Уцілілі переважно потрапили у полон...
 
Сам В’ячеслав зібрав довкола себе групу бійців і повів її на прорив із цієї кривавої м’ясорубки. Цей мужній воїн з боєм і зі зброєю вивів із ворожого оточення 64 бійці з різних підрозділів. Він — справжній герой, такі люди, а не недороблені муженки-гелетеї мають командувати нашою армією.
 
Як герої і ті безіменні поки що танкісти 93-ої дніпропетровської бригади, які, побачивши московську зраду, знищили вогнем своїх танків у зеленці край дороги на Многопілля й на блокпосту понад сотню російських десантників.
 
Після того, як неголений і пропахлий згарищем Славко вже поїхав додому, в Дніпропетровськ вертольотами з Розівки почали надходити поранені, яких не добили путінські "гуманітарії". Перша партія, 108 осіб...
 
Тому коли я після 24 серпня читаю про 9 або 12 вбитих за день наших військових, нестерпно хочеться плюнути в пику речникам і всьому падлючому штабу АТО — кожному кабінетному гандону персонально.
 
Особливо раднику чи зраднику Олександру Данилюку і всім гелетеївським ***ополизам. Вони хочуть засекретити злочинні безвідповідальність, бездушність і довбо***ізм керівництва МО та АТО, через які сталася трагедія оточених під Іловайськом, Амвросіївкою та Дяковим. А там було до 5 тисяч наших бійців, доля яких наразі невідома.
 
Ні, я не кличу зараз ходити на Київ і розхитувати владу і ситуацію — я кличу просто викинути з крісел нездар, м’ясників і кар’єристів. Це вони призвели до Іловайської катастрофи і знищення на радість Путіну частини добровольчих батальйонів і дніпропетровських з’єднань, які найбільше дратують карлика і перешкоджають розповзанню метастазів Новоросії.
 
Якби Муженко, Гелетей і Данилюк мали хоч краплю офіцерської честі, мусили б самі застрелитися після цих поразок і потоків крові.
 
А той, хто марить перемовинами і купленим територіальними поступками Х@йлу миром, — хай згадає долю наших бійців, яких повели путінським "гуманітарним коридором".
 
 
Цим дописом Денисенка у соцмережах поділився й відомий журналіст та аналітик Юрій Бутусов. А  один із користувачів додав такий коментар:
 
"Але є мааааленьке уточнення, ***! Дуже багатьох наших поранених не стріляли, а РІЗАЛИ, як якусь худобу на забитті!!! Різали їх кадировська наволоч, якути та інші північні народності...
 
Звідкіля інфа? Відповідаю: декілька поранених відповзли до очерету (там і бачили, та, на жаль, могли лише повзти), а згодом після "виходу", а скоріше — переповзання їх знайшли вертольотники та доправили до Дніпра...
 
Так, на Київ зараз "іти" не на часі, але пам’ятайте — на часі обов’язково прийде!"
 
 
Автор написав "у  Путінському  коридорі", а читати "Порошенківському коридорі".
  • Upvote 1
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

 
Катери під Маріуполем розстріляли із артилерійських установок

 

Катери Маріупольського загону морської охорони "Гриф" та "Калкан" 31 серпня обстріляли з артилерійських установок, двох прикордонників досі не знайшли.

 

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

 

За даними прикордонників, "о 15.10 31 серпня здійснено обстріл з артилерійських установок катерної тактичної групи Маріупольського загону морської охорони у складі катерів "Гриф" та "Калкан", які знаходилися в 3 милях від берега".

 

"У результаті обстрілу на катері "Гриф" виникла пожежа, після чого він затонув. На порятунок екіпажу прибули інші катери Морської охорони, завдяки чому було врятовано 8 моряків, з яких 7 було з пораненнями та опіками", - розповіли у відомстві.

 

Пошуки ще 2 прикордонників продовжується.

 

Обставини події розслідуються.

 

Українська правда

 

:S

 

Щось мало в це віриться судячи з відео...

Link to comment
Share on other sites

Mr. Inside @Mr_1nside
·
1 ч

Путин пригрозил Баррозу по телефону: «Если захочу, то возьму Киев в течение двух недель». http://www.bild.de/politik/ausland/ukraine/alle-nachrichten-zur-aktuellen-lage-in-der-ukraine-37486054.bild.html

Link to comment
Share on other sites

Не в этом дело. путлер еще не въехал, что время угроз прошло. Сейчас уже и без угроз всем стало ясно, что рашка агрессор, которого вскормила сама Европа.

Link to comment
Share on other sites

Телеканал ДОЖДЬ @tvrain
·
52 мин

СРОЧНО. Министр обороны Украины не исключил возможность применения Россией ядерного оружия http://tvrain.ru/articles/ministr_oborony_ukrainy_ne_iskljuchil_vozmozhnost_primenenija_rossiej_jadernogo_oruzhija-374833/

Link to comment
Share on other sites

Mr. Inside @Mr_1nside

·

1 ч

 

Путин пригрозил Баррозу по телефону: «Если захочу, то возьму Киев в течение двух недель». http://www.bild.de/politik/ausland/ukraine/alle-nachrichten-zur-aktuellen-lage-in-der-ukraine-37486054.bild.html

 

Ну це він точно перебільшує. І сильно.

Уявляю собі що Бароуз розкаже колегам по ЄС.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

BwdF6HHCUAAnjuK.jpg

 

 

 

Развитие:

 

Губернатор Харьковщины Игорь Балута лично вмешался в конфликт между бойцами спецбатальона "Айдар" и правоохранителями.
 
Вчера вечером около 22:00 на въезде в Харьков сотрудники ГАИ остановили автомобиль с бойцами спецбатальона «Айдар», которые ехали в Киев через наш город для доставки туда документации.
 
Напомним, что в Харькове вспыхнул конфликт между «Айдаром» и правоохранителями: силовики отобрали у них тепловизор и амуницию.
 
«Сотрудники ГАИ остановили автомобиль, без спроса открыли двери и начали вытаскивать вещи из машины и класть их прямо на проезжую часть. Они отобрали 3,500 тысячи гривен, оружие, именной пистолет, прицел ночного видения стоимостью 12 тысяч, фонарики и сигареты», - рассказывает участник событий Сергей.
 
«Айдаровцы» потребовали от правоохранителей вызвать военную прокуратуру. Она прибыла, но спустя час, и тогда милиционеры передали им отобранное оружие, сели в свою машину и уехали в неизвестном направлении с остальными отобранными вещами и без составления протоколов.
 

http://www.057.ua/news/609814

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ипануться. А пока губернатор не вмешается  - никак?......Айдар кому формально подчинен? МВД или МО?  Если МО, то почему не послали нахер гаишников - "не нравится - вызывайте военную прокуратуру". А если МВД, то это к Авакову вопросы. И что гайцы не убоялись  айдаровцев? - чего то не верю....

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

Бойовики без бою зайняли селище Новотроїцьке між Донецьком і Волновахою.

Про це "Українській правді" повідомила журналіст Леся Ганжа.

"Щойно у селище Новотроїцьке без бою увійшли бойовики", - сказала вона.

"Ми сьогодні просувалися від Маріуполя через Волноваху у селище Бугас. У Волновасі були українські прапори, у Бугасі були українські прапори. Ми приїхали в селище Новотроїцьке. Там спілкувалися з людьми. під’їхала машина з бойовичками. Ми спитали чи можна їхати далі, нам сказали, що дорога вільна.

З нами спілкувався боєць з позивним Вологда. він є громадянином РФ, який третій місяць тут воює, починаючи зі Слов'янська.

На питання, які в них будуть дії далі, вони сказали, що далі на Маріуполь і далі на Київ.

"Місцеві люди спротиву не чинили і взагалі не виявили жодної реакції", - сказала Ганжа.

"Українська правда" звернулася за коментарем до прес-центру АТО і чекає на відповідь.

Українська правда

Link to comment
Share on other sites

Ипануться. А пока губернатор не вмешается  - никак?......Айдар кому формально подчинен? МВД или МО?  Если МО, то почему не послали нахер гаишников - "не нравится - вызывайте военную прокуратуру". А если МВД, то это к Авакову вопросы. И что гайцы не убоялись  айдаровцев? - чего то не верю....

МО

Link to comment
Share on other sites

Новости Украины @24todaynetua

·

1 мин

 

Волонтер: Ранее сдали аэропорт Луганска, теперь отступаем от Лутугино http://24today.net/open/130691

 

BwdXPAXIUAA9nlO.jpg

лутугіно і дебальцево будуть здані найближчими кількома днями, якщо не вже.

і це не неприємне. це вирівнювання фронту.

Змінено користувачем Азазелло
Link to comment
Share on other sites

включил ут1...какая же эта хуета этот чалый(однофамилец советника президента).....

уже сука закидывает тему ...давайте типа будем как северная и южная корея.

Link to comment
Share on other sites

Силы армии Украины вынуждены отступать от населенного пункта Курахово в Марьинском районе Донецкой области Украины, который ранее был освобожден. Об этом сообщает podrobnosti.ua со ссылкой на одного из бойцов батальона "Донбасс".

 

"Наши ребята отступили из Курахова. Там хозяйничают сепаратисты", - сообщил он.

 

При этом очевидцы в соцсетях пишут, что силовики убирают свои блокпосты от Донецка до Курахово.

 

"Нацгвардия убирает блокпосты со стороны Донецка до Курахово", - сообщает пользователь ‏@Donetskyi. Он также предположил, что оставлена Марьинка.

 

Также сообщают, что под Курахово террористы обстреляли военных, не обошлось без жертв.

 

"В районе Курахово террористы обстреляли военных: один силовик убит", - рассказывает @colmconlan.

 

При этом в пресс-центре СНБО podrobnosti.ua сообщили, что не могут ни подтвердить, ни опровергнуть данную информацию.

 

Таким образом, после оставления Курахово территория Донбасса, которую удалось освободить с большим трудом, вновь перейдет под контроль террористической ДНР.

Link to comment
Share on other sites

@Donchanin

Не в курсе что стало с предприятием, которое выпускало такие штуки (см. прикрепл. файл)?

 

 

Неужели кацапам досталось?

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

Бандеровец
@kindly_bear

Вчера в Харькове у бойцов Айдара беркутовцы на посту ГАИ изъяли переданный нами тепловизор и другие ценные вещи....

 

http://www.057.ua/news/609814

Link to comment
Share on other sites

Donbass Forces @Donbass_Forces
·
3 ч

Jose Marti
Донецкий аэропорт пока держится. Но несомненно он станет направление следующего удара в ближайшие часы. pic.twitter.com/CFTLPMhaZe

Bwc7Zy-CYAAACps.jpg

Link to comment
Share on other sites

Возмездие постигло оборзевших харьковских гайцов

 

 

Сергей Харьков
@serobga

Харьковские ГАИшники,которые отобрали амуницию у«Айдара»,вернут отобранное или купят за свои деньги-губернатор Балута http://www.057.ua/news/609814

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...