Выше было озвучено, что моей бабушке не делали бесплатную операцию, с бесплатными лекарствами, что есть вранье.
Де озвучено про конкретну бабусю? До чого тут взагалі чиясь бабуся? 
Є обєктивні показники розвитку і доступу до медицини - наявність допомоги в найвіддаленіших куточках, сітка медпунктів і доступ до них, кількість лікарів, молодшого медперсоналу, а також профільних спеціалістів, лікарень, медзакладів, санаторіїв, ліжкомісць, вузів, медучилищ ой багато ще чого - це все на 1000 чоловік населення рахується, а також показники життя і здоров'я населення - тривалість життя, смертність від певних хвороб, дитяча смертність і ще і ще...Їх х динамика за роками...ой ну багато чого, нудного такого, статистичного 
На Рашкє з цим зовсім погано, і однозначно гірше, ніж навіть наразі в Криму. За офіційними показниками.Зважте, що в них ще й статистика брехлива, а наша більш правдива, бо всім пофіг на вялічіє. Бо в Кацапії якось так не склеюється буває - наче в одних даних все Окз дітьми, а в інших даних купа непридатних до служби в армії виявляється, бо в них недостатня вага. Я навіть уявити такого в Україні не можу. Але вони стараються, щоб Крим не відставав - ось наприклад - збільшення смертності від онкозахворювань - http://kafanews.com/...zney_2017-06-05
Але звісно простіше на бабусях. Ваша бабуся, яку лікували в Кацапії, проти бабусі моєї співробітниці, яку там мало не вгробили, а тут спасли бандери, яких вона ненавидить. 1:1
А пятый канал приведен как наиболее близкий украинский аналог киселев-тв,
Я телік майже не дивлюсь, але бувая. Порівнювати 5 канал, який звичайно олігархічний канал, але максимум що робить, це замовчує, чи подає одностороннє, з потоком брехні і видуманої реальності кісєльов-тіві - це якийсь запоребриковий перебор. Типу а вот у вас.."снегірей разпінают на монтажной пене".
І можна, щоб вже не бути голословним, щось з 5 аналогічне кісєльову навести? Бо може ми чогось не бачили? Без цього подальша дискусія втрачає сенс