Перейти до змісту

НЕ АТО. ПРИЄМНЕ


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Коментарій діда Свирида Опанасовича на коментарій МІДа РФ від 26.07.2014

Вертаючись із зони АТО дід щойно заїхав на заправку, і п'ючи кохве обнаружив, шо МІД РФ сьогодні розродився без преувеліченія епохальним документом. Ето песня. Нєт, ето поросто якийсь подарок любітєлям глибокого вдумчивого читання між рядками. Дєдушка впевнений, шо небайдужі громадяни з текстом цього коментарія ознакомилися, потому позволить собі свій "коментарій на коментарій". Як і всякий сєльський аналітік дід щитає себе об'язаним розказати людям простими словами, шо воно й до чого.

1. Обращає на себе вніманіє, шо МІД РФ видав цей документ у неділю. Вообще-то в госорганах сьогодні вихідний і публікація подобного документа світєтєльствує про його ісключітєльну вагу.

2. "Непричесаність" та крайня емоційність коментарія свідєтєльствує, шо його писали і редактірували у великій спішці. Скореє за все дипломати такім образом виполнили прямий окрик із Кремля, який звучав на веліком матєрном. Дипломати лише постаралися см'ягчить тона. Значить, допускає дєдушка, настоящим автором коментарія можна щитать лічно Хуйло.

3. Крилате вираженіє, шо Європа уподобилася "унтєр-офіцерській вдові", яка сама себе висікла, вже блискуче обстєбав Карл Волох, діду добавить нічого і він з Карлом согласєн. Дід, например, погоджується, шо автори коментарія скореє за все не читали Гоголя вообще. Догадуючись через які бюрократичні процедури проходить в МІДє РФ подобний документ перед публікацією, можно смело утверждать, шо Гоголя не читали не менше двадцяти випускніков МГІМО.

4. Єдінственне уточнєніє до коментарія Карла - по мнєнію діда, друга половина коментарія адресована всьо же іменно Западу. Дєдушка призиває вніматєльно перечитать пассажі про лікованіє в рядах терористичного інтернаціонала, а также про регіони його будущей актівізації. Дід склонєн рассматрювать ето в качестве косвенних ультимативних угроз з недвусмислєнними намьоками, шо іменно обіжене і загнане в угол Хуйло збирається предпрінять і де іменно.

5. Ну і наостанок, дєдушке не могло также не понравиться горькоє сєтованіє Хуйла, шо Європа купилася на "киевские сказки". Боїться Хуйло України, значить 

Таким образом, можна робити наступні виводи:

- План Хуйла вбить клин між США і Європою окончатєльно потєрпел повний крах. Хуйло етот факт признав.

- Санкції, над якими так довго сміялися в Москві і до яких із сарказмом та недовірою ставилися в Україні, дєйствують. Їхній ефект намного мощнєє, чим можна собі уявити сидячи на дівані і глядя на мір через окошко мордокнижки. Санкції бьють по Хуйлу і його окруженію всьо больнее, Запад вошол во вкус і останавлюваться не собирається. Так держать, заохочує дєдушка прогресивне людство.

- Хуйло находиться в состоянії крайнього нєрвного потрясєнія і реально псіхує шукаючи варіанти вихуду з тупіка. Коментарій прямо указує, шо січас Хуйло готов бросить в топку і сжечь весь свій ресурс вліянія на терористов у всьому світі, актівізірувавши терористичну дєятєльность "в Афганистане, на Ближнем и Среднем Востоке, Севере Африки и в других точках". Дід рекомендує спецслужбам США та других порядних країн особо вніматєльно отслєжувать сітуацію в упом'янутих регіонах планети с целью виявлення метастаз кремльовской опухолі. А оні об'язатєльно проявляться.

Шо буде далі - побачим. Но вот сьогоднішній коментарій МІД РФ прямо свідєтєльствує - мірові дохтора прописали Хуйлу правильне лєченіє і всьо развивається в правильном направлєнії. Хуйло ожидаємо трепихається, лікуватись не хоче, но ми же з вами знаємо, шо сколько верьовочці не виться, всьо-равно Хуйлу піздєц.

Будьте здорові, дід продовжує свій шлях на Київ.

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

из каментов к Свириду Опанасовичу

 

Aleksandra Melanich Дедушка, перебуваючи в самому логовi тiтоньки Ангели, останнiми тижнями, не без мого лiкованiя, помiчаю рiзку змiну настрою простого люду Бундесу)) Хуйло реально стало хуйлом даже для простого нiмецького работяги з пляшкою холодного пивка у замацанiй по лiкоть гiрчицею руцi) Усьо, це успех i всемiрне визнання авторського права на iм'я )

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Как стало известно "Ъ", Россия проиграла длившийся почти десять лет судебный процесс, инициированный экс-акционерами ЮКОСа. Третейский суд в Гааге счел, что Россия нарушала Энергетическую хартию, и фактически признал нефтекомпанию экспроприированной. Group Menatep Limited (GML), представляющая интересы Леонида Невзлина, Владимира Дубова и других (Михаил Ходорковский традиционно дистанцируется от процесса), требовала возмещения $114 млрд, но суд оценил потери примерно в $50 млрд.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

ЛОНДОН, 28 июля. Правительства Великобритании и Шотландии отказались от активной поддержки проходящего сейчас перекрестного года культуры России и Великобритании, пишет в воскресенье шотландская газета Herald Scotland.

"Шотландские и британские министры отказались поддерживать годовой культурный проект с Россией из-за поведения супердержавы на Украине. Правительства больше не будут поддерживать британско-российский год культуры, члены правительства также бойкотируют мероприятия, организованные в рамках программы года", — говорится в публикации.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2014/07/28/1296888.html

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:weep:  :weep:  :weep:  :weep:

 

МИНИСТР ЭКОНОМИКИ РОССИИ РАСКРИТИКОВАЛ ЕВРОПЕЙСКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦИИ И РАЗВИТИЯ ЗА ПРИОСТАНОВКУ НОВЫХ ПРОЕКТОВ В НАШЕЙ СТРАНЕ (в роиссе,это с ЭХА)

28 июля 2014 | 10:32
В сообщении Министерства говорится, что Алексей Улюкаев поставил вопрос о легитимности такого решения. По его словам, оно нанесёт серьёзный ущерб и Банку, и его клиентам. Утверждается, что в ЕБРР обещали ответить на претензии чиновника.

Информация о приостановке новых проектов Банка в России появилась на фоне обсуждения очередных европейских санкций против нашей страны.

Змінено користувачем paraskaa-W
Link to comment
Share on other sites

из каментов:

 

Понятно, что министру экономики России не нравится, что ЕБРР перестанет финансировать проекты в России. ЕБРР финансировал в основном конкретные предприятия, реально работающие на российскую экономику. Но сказать об этом вслух министр, понятно, не может, так как уже было объявлена официальная точка зрения, согласно которой Россия от санкций только крепчает. Поэтому недовольство приняло такую причудливую форму

Link to comment
Share on other sites

Начиная с 28 июля, сотрудники «АвтоВАЗ» и «GM-АвтоВАЗ» будут находиться в отпуске. В это время на заводе будет приостановлено производство товарных автомобилей и машинокомплектов. Выйти из отпуска компания рассчитывает 17 августа.


Калужский Volkswagen пробудет в отпуске до 25 августа. На заводе останутся лишь рабочие, которые будут заниматься модернизацией оборудования.


Помимо «АвтоВАЗ» и российского подразделения Volkswagen, в корпоративный отпуск своих сотрудников уже отправил Ford в Ленинградской области и Hyundai в Санкт-Петербурге.


Продажи автомобилей в России падают уже несколько месяцев подряд, сообщает Ассоциация европейского бизнеса. В июне 2014 года было продано на 17,3 % меньше автомобилей, чем в этот же месяц в 2013 году.


http://tvrain.ru/articles/tri_avtozavoda_v_rossii_priostanovili_proizvodstvo-373126/


Link to comment
Share on other sites

http://www.epravda.com.ua/news/2014/07/28/478366/

 

Україна увійшла до трійки найбільших експортерів зерна
Понеділок, 28 липня 2014, 10:43


Україна, експортувавши 32,3 млн тонн зерна в 2013-2014 маркетинговому році, увійшла до трійки найбільших світових експортерів зерна, попереду тільки США - 72,3 млн тонн та ЄС - 38,5 млн тонн.

Про це йдеться в даних групи компаній "Зерно UA", пише Прайм.
Як повідомляється, за останнє десятиліття експорт зерна з України зріс на 77%.

В Україні в завершиться 1 липня 2013/14 МГ вдалося обійти такі визнані "житниці світу", як Канада - 28 млн тонн, Аргентина - 21,9 млн тонн і Бразилія - 20,1 млн тонн.

За інформацією Української аграрної конфедерації, найбільше зерна за кордон поставила компанія "Нібулон" - понад 4,5 млн тонн, що становить 14 % від загального експорту зернових з України.
Серед найбільших експортерів - транснаціональні компанії ADM і "Луї Дрейфус Україна", відвантажили 4,1 млн тонн і 3,5 млн тонн відповідно, а також Glencore - 2,6 млн тонн і "Бунге Україна" - 2,5 млн тонн.
Державна продовольчо-зернова корпорація України посіла п'яте місце - 2,9 млн тонн, контролюючи 9 проц українського експорту зерна.
Міжвідомча робоча група при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі прогнозує валове виробництво зернових на Україні в 2014/15 МР на рівні 58 млн тонн проти 63 млн тонн в 2013 році.

Основне скорочення прогнозу виробництва зернових у поточному сезоні пояснюється вилученням з нього обсягів збору зернових в Криму, в той час як минулого сезону ці обсяги враховувалися.

За прогнозом Мінекономрозвитку, в 2014/15 МР Україна експортує 32 млн тонн зернових.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...