раніше, якщо клікнути на нік - досить довго було "вже розбанений" - я сама не логінилась, не пускало
тепер показує стандартну картинку
E-mail: Схований Повідомлень: 42,868 Дата реєстрації: 04/02/2008 04:38 тобто хтось заходив під цим ніком????
раніше, якщо клікнути на нік - досить довго було "вже розбанений" - я сама не логінилась, не пускало
E-mail: Схований Повідомлень: 42,868 Дата реєстрації: 04/02/2008 04:38 тобто хтось заходив під цим ніком????
рядка "остання активність", на відміну від інших - нема.
ФУП хтось вбиває вже кілька місяців....
Та я знаю. Я просто народ інформую, що якщо хтось щось там напише від мого імені без підтвердження тут та фейсбуку що то я - не вірити. І щоб на пошту мені не писали, бо в старі часи багато людей мені писали (ні, ніяких незнайомих ніків і ніяких підозрілих повідомлень не було)
наразі там навіть не ламають ніки.
вірусня в компутерах адмінів просто шкодить....
тому ми і придумали усю цю історію з цим форумом.
епсі, привіт.... скучили ми за тобою
Привіт!
Я на фейсбуку є.
На СУП йти не хотілося бо рашен сервер, нафіг. Я давно навіть на мейли з мейл ру стараюсь не писати і не відповідати чисто з метою примусити знайомих перейти.
Мене якщо серйозно там цікавить лише пошта - там багато корисної інфи. Я не дуже переносила бо ніколи мене не банили і жодних приводів наїздів з боку адміністрації не було. Про те, що не можна гнати на Лєщєнка та Найєма я знаю, та й особливо не було приводів на них гнати. звичайно, тримати стопіццот повідомлень в пошті було помилкою.
Тебе що знову на ФУПі забанило ?
та то капець якийсь
Так іноді буває після бану. Напишіть щось на ФУПі та подивіться - остання активність повинна появитися
Я не можу туди зайти взагалі, як написати?
Адміністрація УП не має контролю над фупом. Саме тому ми тут увесь цирк і влаштували.
Бандерівець, мене не забанили - якийсь час писали що розбанили, але пароль не працював, при натисканні на "забув пароль" чи ще щось таке - пише що мейла в базі нема.
При цьому в момент тотального модераторства на той мейл приходили повідомлення "модератору" - при натисканні на лінк для редагування відкривалось вікно типу можна реагувати - але реально не можна було.
АП пише що я сама маю написати - ну реакції нема. Параска і йожа просили дати новий пароль їм, вони б переслали смскою - реакції 0. Я не знаю що це.
Привіт!
Я на фейсбуку є.
На СУП йти не хотілося бо рашен сервер, нафіг. Я давно навіть на мейли з мейл ру стараюсь не писати і не відповідати чисто з метою примусити знайомих перейти.
СУП уже несколько дней в Нидерландах
ПТН-ПНХ
Тимошенко и её сектанты туда же
СУП уже несколько дней в Нидерландах
Дрек, свій суп прокисший будеш рекламувати на своїй кухні.
Дрейк почитай що твій СУп про мене виписує...
Хе-хе.. а я ще їх рекламував на ФУПі коли ФУП вмирав...
Виродки.
Дрейк почитай що твій СУп про мене виписує...
Скоро й тут напустять 5 колону, не переймайся.
Олену просили починити, спробуйти зайти, як не вдасться - спробуйте запитати нагадування паролю на свій імейл.
Як і це не вдасться - нік зламаний.
Хай лани широкополі, і Дніпро, і кручі, стануть вам в поперек горла, москалі їбучі!
Ціль не ФУП, ціль - його історія (архіви).
(с) боягуз заговорів.
Тушки і тітушки: асоціальні створіння. -=|=- Порошенко на повідцях володарів світу, Путлер складова цих повідців.
- Нельзя завоевать мир: вначале глобальная война по вине властелинов неправд, потом планета будет уничтожена.
З кінця січня постів у пабліку від вашого ніку на фупі не було (пробив через кільеп пошуковиків)
Може, хтось паскудив у приваті - але без адміна цього не встановиш.
Могло і так бути - зламати змогли, а скористатися - ні.
Хай лани широкополі, і Дніпро, і кручі, стануть вам в поперек горла, москалі їбучі!
можливо, зламали, але побачили, що фігню з ніка писати не вийде - є постійний контакт з великою кількістю інших ніків
Може й так, бо за Вас силенна кількість людей одразу згадала, навіть після того бана від 36 січня, коли покосили всіх активних на 30-ки.
якщо вірусня на компі УП, то чекаєм і на цьому форумі темних банів )
якщо вірусня на компі УП, то чекаєм і на цьому форумі темних банів )
Марег, ще одна така дебільна думка - і йдеш у світлий бан.