Перейти до змісту

Wert

Форумчанин
  • Posts

    73
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Wert's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

0

Reputation

  1. Що саме? Сказати йому правду? Це вже його проблема, якщо не послухає. Хай впаде РФ, так i буде. Ми нiчого не втрачаємо, якщо замiсть обговорення новин вiдправимо йому листа.
  2. Десантник Ага. Або комуняка, або раб олiгархiв, так? Iнших варiантiв нема.
  3. Флеш-моб: надсилати скан вiзитки Яроша на електронну пошту kremlin. Чорна мiтка
  4. Котигорошко Згоден. Просто мова не про це, а про висвiтлення дiяльностi кандидатiв на телеканалах. Зрозумiло, що ТВ контролюють олiгархи, тому показують тих, хто вигiдний для олiгархiв.
  5. 5-й канал - завжди було бiльше всього про Порошенка, незалежно вiд його посади.
  6. Дитинство - це коли люди вiдмовляються робити власний вибiр i дозволяють манiпулювати своєю свiдомiстю олiгархам з сумнiвним минулим, за допомогою куплених полiттехнологiв i купленого ТВ. Так, це полiтичне дитинство. А пiти на вибори i проголосувати по совiстi, за того з кандидатiв, кого сам бажаєш бачити президентом - це позицiя дорослої людини, яка звикла сама приймати рiшення i нести за них вiдповiдальнiсть. I навiть коли перемога цього кандидата для когось виглядає фантастикою, в тебе залишиться головна винагорода - чиста совiсть.
  7. asmodey А тобi що до того? Двiрника краще мати в штатi, нiж тебе. Твоя манера спiлкування - це навiть для вулицi занадто. Отже, якщо пишеш по темi i пристойно - я з тобою спiлкуюсь, якщо нi - вибачай, друже, на дурницi в мене часу нема.
  8. asmodey Тобто з тебе приклад не брати? Не буду, звичайно. Але ти робиш ведмежу послугу... знаєш кому. Я б тебе, мабуть, не тримав у штатi. Воно того не варте.
  9. Життєвий шлях http://malomuzh.com.ua/index.php?id=4 На фонi iнших кандидатiв зовciм непогано. Краще, нiж обирати у владу бариг, щоб вони таких самих бариг призначали на керiвнi посадi.
  10. asmodey Маломуж - генерал армiї, а ви хто, щоб iронiзувати? Цi випади лише характеризують вас самого не з кращого боку.
  11. Сорока Так Турч - лише спiкер i в.о. Залишити його - буде ще гiрше. А мiняти всю систему зараз - це дуже складно. Часу до виборiв дуже мало. Треба обирати нового президента.
  12. А до Ростова на Дону АТО скоро дiйде? Яник там чи де?
×
×
  • Створити...