Перейти до змісту

ivop

Форумчанин
  • Posts

    59
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    1

ivop last won the day on 18 квітня 2020

ivop had the most liked content!

About ivop

  • День народження 11/25/1966

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Ukraine

ivop's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

32

Reputation

  1. А олігархів на чолі з Льовочкіним втемну відюзав хуйло А когось і не в темну
  2. "поэтому говорить что "вирус не страшнее гриппа" - это даже не манипуляция, это невозможность анализировать почему один и тот же человек в прошлом году перенес грипп/пневмонию и не умер, а в этом году "от вируса не страшнее гриппа" склеил ласты." Згідно цієї логіки, якщо хтось перехворів ковідом з пневмонією, а через місяць чи рік дав дуба від грипа чи іншого орві то ковід це фігня повна, а не хвороба???
  3. Хорошие времена порождают слабых людей. Слабые люди порождают плохие времена. Плохие времена рождают сильных людей. Сильные люди создают хорошие времена
  4. доводжу до вашого відома, якщо не знали, що всі акцизи, мита, ліцензії і звісно ПДВ та інші витрати бізнес включає в ціну товару, послуги і в підсумку їх оплачує кінцевий споживач. Тому я й спитав, хто може порахувати скільки платить податків до бюджету Український покупець. П.С. щось мені доводжу тут не подобається, може якось по іншому можна висловитись.
  5. так скільки покупець заплатить податків зі своєї зар плати до бюджету, хто може порахувати?
  6. ви забули ПДВ, акцизи, митні, ліцензії та купу іншого
  7. А за чий кошт ці миротворці будуть охороняти армян? Якщо москалів, то це добре, я вважаю.
  8. там 70 км до окупованого Карабаха, а до армії Азербайджану ще більше, так що казус він же белі не проходить. Вибачте, я помилився, не побачив Нахічевань там зовсім поруч.
  9. В мене питання, якщо реальних хворих на Ковід в десятеро більше від статистики в Україні тоді і смертність від нього треба статистичну ділити на 10?
  10. COVID-19: Daily tests vs. Daily new confirmed cases per million Подививсь я оцю таблицю і бачу лінійну залежність між тестами та фіксації віруса
×
×
  • Створити...