Перейти до змісту

DFMB

Форумчанин
  • Posts

    69
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by DFMB

  1. Bavaria : 18 Вер 2014 - 20:33:

    А они его реально в полной версии поют ?   :shuffle:   Ну это чересчур, там вообще-то 3 куплета, я сама только недавно узнала. Это ж задолбаешься,по-моему куплет и припев вполне достаточно.

     

    нехай вчать весь та співають також

  2. У Київраді виникла сутичка після того, як "ударівець" Вадим Онуфрійчук виступив проти співання гімну України у повній версії в залі.

    Після цього депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук з криками "Комуняка, риг анальний, вийди з залу! Вадік, вийди з залу!" кинувся до президії. :lol2:

    Він та інші депутати стали вимагати, щоб Онуфрійчук вийшов з зали.

     

    "Якщо видумаєте, що це додасть вам додаткового піару… навпаки", - сказав мер Києва Віталій Кличко і оголосив перерву на 10 хвилин.

    Після перерви Онуфрійчук вибачився перед депутатами і засідання продовжилось.  

    На засіданні розглянули одне рішення "Про реструктуризацію 2014 році боргових зобов’язань Києва" і оголосили обідню перерву до 14.20. 

    Як відомо, на засіданні Київради 4 вересня виникла бійка через прохання депутатів зняти з розгляду земельні питання, внесені наспіх.

    Онуфрійчук призначений в.о. голови Деснянської РДА.

     

    http://kyiv.pravda.com.ua/news/541ab4cd9674c/

  3. Стиви Джи : 16 Вер 2014 - 20:40:

    та да, с процедурой пиздец полный, но думаю это было вызвано тем, что если бы не продавливали- то все убютки, свободовцы и проичие донии кинулись бы пиарится с трибуны, и они бы пиздели весь день и нихера бы не приняли. По сути петька пошол ва-банк, если все пойдёт плохо-ему пизда, он даже до Ростова не добежит. А если все пойдёт более-менее и Запад поддержит- то он в шоколаде.

    питання, чого він так само як хряк боїться спілкуватись з народом ?

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  4. У Донецьку терористи та російські військові продовжують захоплювати адміністративні будівлі.

    Про це на брифінгу заявив спікер РНБО Андрій Лисенко.

    За його словами, у понеділок вони захопили спорткомплекс "Олімпійський", будинок Господарського суду Донецької області та будівлі консульств Польщі та Чехії.

     

    :nose3:

×
×
  • Створити...