Перейти до змісту

costashu

Клуб
  • Posts

    3507
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by costashu

  1. предупреждение участникам форума - киевлянин, но кацап ингвар, который здесь представляется георгом, ненавидит абсолютно всё украинское каждым своим нервом. Именно поэтому он требует себе индульгенцию за свои деньги. У меня всё

    • Upvote 2
    • Downvote 3
  2. юльки понимают под "антиукраинской пропагандой" любые положительные высказывания в адрес Порошенко, так как по их мнению Порошенко ведет Украину к гибели

    ингвар, харэ брехать, шнобель монитор проколет

    • Downvote 2
  3. Ось, ти ж збрехав  про те, що пост Соболєва про Дерев'янка - то "фейк". :pleasant:

    ты манипулируешь как всегда. Я не знал, и когда джавдет (а не ты) дал достаточное доказательство, я узнал этот факт, за что и поблагодарил его

    • Upvote 1
  4. @costashu, Ты стемы то не съезжай, это ведь тебя макнули фэйсом в твою  брехню, а ты валиш с больной головы на здоровую  :D

    может скажешь, проплаченный брехун, где моя брехня?

  5. Я не знаю Милованова, тому передавати йому нічого не буду. 

     

    Ну в принципі усім, навіть олігофренам, відомо, що якщо пост  - фейковий, то посилання на соцмережі ведуть на  фейковий акаунт, на якому юзер може бачити процитований пост, тому має щиро вірити.

     

    Ну якщо ЗІК, УП,, Інсайдер, 24-Uа та решта 100500 ресурсів слово в слово процитували  у 2014  один й той самий фейк, то посилання  у їх статтях мають вести на фейковий акаунт та самі на себе.

     

    І тоді через 4 роки може бути два варіанти: 1) або пост ще є на фейковому акаунті, або 2)  фейкоакаунта вже немає, бо непотрібен. Те, що пост з акаунта видалили - ніфуя не важливо. Ніхто ж, будучи сповна розуму, не повірить у те, що посилання в  усіх статтях   в 2014 році вели в "нікуди". Дивимося, куди ж вони вели. А ось сюди:

     

    https://www.facebook.com/IegorSoboliev/posts/10201838697488766

     

    Хоч й посту там  вже немає, але за законами фейків, це ж має бути фейковий акаунт. Ну перевіряємо, прибираємо з посилання номер посту та дивимся на сторінку фейкоакаунту. Упс, а це ж офіційна сторіночка кацапа Зіміна-Соболєва, на яку  costashu  вже давав посилання вище:

     

    https://www.facebook.com/IegorSoboliev

     

    Хоч Зімін й видалив пост, бо коли він його писав  у 2014, у них з Дерев'янком ще не було спільного об'єднуючого друга Сцяяакашвілі, але сторіночка офіційна то нікуди не поділася з  усіх посилань.

     

    Для притомних людей в принципі зрозуміло, хто такий Соболєв та хто такі юлькі, які за нього недолуго тянуть мазу...))) B-)

    постепенно подбираемся к фактам, отлично. Есть источник, который ведет к посту https://www.facebook.com/IegorSoboliev/posts/10201838697488766? На этой странице форума такой  не указан

    • Upvote 1
  6. Ага, і інтерв'ю фігурантів з пальця висмоктані, і з 2014 року ніхто з фігурантів не вимагав спростування...Бугога! :lol2:

    Ну хоч повного дурника не вмикай...)))

    то есть аргументов у тебя, что пост фейковый, никаких. Как всегда. Кстати о Милованове, передай ему мои искренние поздравления с тем, что брехливые воры им попользовались и выбросили - четко как юзаный гандон :weep:

    • Upvote 1
  7. Ціла купа ресурсів тоді висвітлювала той зашкварний скандал, брали інтерв'ю в Дерев'янка та Соболєва, які не могли поділити партію, але "всі брешуть".. :gigi:

    вся куча ресурсов принадлежит брехливым ворам. Ты не в курсе?

    • Upvote 1
  8. 1.

    нєд, важно! фсьо важна!

    2.ну і скільки його в мг. або процентуально в 1/20 плитки шоколаду?

    ненада наспугать ейфорією

    шоколад не їдять, як кусень хліба

    ...а ним насолоджуються...

     

    отакот :)

    1 дьявол скрывается в деталях :weep:

    2 разве?! ;o

    Сподіваюсь на об'єктивність і неупередженість.

    класс))

    пасибки

    • Upvote 1
×
×
  • Створити...