Перейти до змісту

Лісостеп

Форумчанин
  • Posts

    782
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Лісостеп

  1. Вторую десятку списка партии возглавили министр юстиции Павел Петренко и экс-глава администрации президента Сергей Пашинский. Кроме того, по списку "Народного фронта" на выборы пойдут министр социальной политики Людмила Денисова, депутаты фракции "Батькивщина" Николай Мартыненко и Игорь Васюнык, экс-министр финансов Украины, народный депутат фракции "УДАР" Виктор Пинзеник и президент группы компании "Орлан-транс" Евгений Червоненко.

     

    http://zn.ua/POLITICS/narodnyy-front-nazval-pervuyu-pyaterku-yacenyuk-chornovol-turchinov-parubiy-i-teterchuk-153112_.html

     

    написано так ніби він у другому десятку 

  2. по радіо ері пизділи за це й ось, 

     

    Також за списком "Народного фронту" на вибори підуть міністр соціальної політики Людмила Денисова, депутати фракції "Батьківщина" Микола Мартиненко та Ігор Васюник, екс-міністр фінансів України, нардеп від "УДАРу" Віктор Пинзеник і президент групи компанії "Орлан-транс" Євген Червоненко.

     

    http://galinfo.com.ua/news/171528.html

     

    мабуть таки не по списку піде, але це суті не міняє

  3. Цілодобово за безкоштовним номером 0 800 501 482 або на електронну скриньку [email protected] на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, а також корупційні дії чиновників.

  4. сайт уп читає багато людей, навіть забагато, й от бачать вони там форум з океями, деревяхами, морзами та іншими підоразами - це справа честі для киян - роз`їбашити тих адмінів, ту притулу чи хто там у них є.

×
×
  • Створити...