Перейти до змісту

Сіверянка

Форумчанин
  • Posts

    13
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Сіверянка

  1. Мальчики,вы уже наплевались друг в друга?Да?Ну и ладно.

     

    Во первых:Введено режим надзвичайної ситуації

     

     

    Не плутати з надзвичайним станом і воєнним станом, які вводяться рішенням Парламенту за зверненням Президента.
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article

    Тобто маємо справу не з http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/1550-14
    а з кодексом цивільного захисту http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/5403-17

     

     

     

    А во вторых-вот это,например, можно делать и без введения ВС:

     

    Сьогодні в Києво-Святошинській РДА перше засідання Західного координаційного центру територіальної оборони Київщини, в склад якого ввішли 7 районів столичного регіону: Києво-Святошинський, Ірпінський, Макарівський, Бородянський, Обухівський , Васильківський та Фастівський райони.
    На їх базі будуть створені територіальні штаби, в склад яких ми плануємо в найкоротші терміни зорганізувати патріотично налаштованих громадян. Подальшим функціонуванням штабів оборони займаються керівники РДА, мери міст, начальники територіальних відділів міліції та військові комісари.
    В результаті ми всі разом станемо на захист не тільки свого населеного пункту, а й району, області та Держави! Також на базі координаційних центрів плануємо організувати діяльність волонтерів, які централізовано будуть допомагати бійцям. На місцевому рівні буде систематизована робота територіальних самооборон для подальшого забезпечення охорони громадського порядку
    Незабаром почнеться набір добровольців в загони територіальної оборони. Всіх бійців будемо навчати володінню зброєю, будівництву фортифікаційних споруд та наданню первинної медичної допомоги.

    Прошу всіх небайдужих, патріотично налаштованих громадян, які бажають стати до лав територіальних громад оборони та тих, хто має зареєстровану мисливську зброю, звертатися в органи місцевої влади чи до керівників місцевих органів внутрішніх справ для вступу до створених загонів.

    За діяльністю координаційних центрів, а їх Київській області їх буде 4: Північ, Південь, Захід, Схід, буду відповідати особисто а за напрямок співпраці з громадськістю мій заступник - капітан міліції Сергій Бондаренко.

    Контактні телефони повідомимо через ЗМІ

    Не чекайте до поки ворог зламає Вам двері, згуртуємось та дамо гідну відсіч агресору.

    Слава Україні! Ми переможемо!

     

  2. И это все?

    О вижу что не все!!!!

    А зачем вы автоматы в песок побросали?

    Справжні або на руках,або на шиї. На піску-муляжі.Ну хто дівчатам під час тактичних навчань дасть справжні?Справжні були на стрільбах,але тоді ніхто не фотографувався.

×
×
  • Створити...