Перейти до змісту

Гадкая Криса

Форумчанин
  • Posts

    28
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Гадкая Криса

  1. Там ничего не было о снятии со счёта ФОП, там было об ограничении наличных расчётов с участием физ. лиц.

    так Ви написали, що не змогли зняти з рахунку ФОП

    Мне петин зуб и нафиг не нужен, а вот деньги вчера со своего  фопа я снять не смог...

    ось тут
  2. Извините, но останусь при своём мнении, тем более что аудиторы которым я доверяю трактуют это именно таким образом.

    ну у мене ж немає повної інформації , як у Ваших аудиторів. Я тільки коментувала те що було написано про зняття з рахунку ФОП
  3. Я ж не аудитор и не кирш, от 04.01 есть дополнение к какой то там постанове НБУ об ограничении суточных расчётов с участие физ лиц до 50000грн., за превышение сначала небольшой штраф, потом больше.

     

    це обмеження на розрахунки готівкою. Видача готівки з рахунку ФОП інша операція і до розрахунків фізичних осіб не має відношення
  4. Не всё так просто, вникайте глубже в вопрос и не снимайте более 50... Там 4 января изменения вносились в постановы НБУ и теперь они трактуют всё по своему, это Украина йопт!

    як трактують? Чому в інших банках можна? Вони можуть ввести своі внутрішні розпорядження. Але штраф за що і на якій підставі?
  5. Выясняли всем отделением, пока неизвестно, но у меня времени особо не было я на укрэксим перегнал, сейчас поедем снимем. Кстати помните о дневном лимите в 50000грн. за превышение штраф, от 8000грн. и выше!

     

    так вже немає обмежень НБУ на зняття гривні. Може бути збільшена комісія, але не штраф.

  6. Я вважаю, що не варто обговорювати тих дітей. Хоча автор гілки й виглядає добре, але зовнішність людини суто особисте. Головне що всередині.
  7. Не  второпаю,  якою  мовою  то  написано  "Гадкая  Криса",  на  суржікє  і  так  задумано,  це  авторство?  Витлумачте.  Бо  не  знаю,  як  звертатися:  Кріса  чи  все  ж  Криса?

    так задумано, можна звертатися Гадкая Криса
×
×
  • Створити...