Перейти до змісту

hilook

Кандидат
  • Posts

    70
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by hilook

  1. Особо не слежу за ситуацией в Венесуэле, но вроде Чавес и Мадуро там сделали ставку на быдло-слои общества, которым стали выплачивать существенные государственные субсидии.

     

    Поскольку в любой стране быдло-слои составляют значительную часть населения, ставка на эти слои облегчила приход Чавеса к власти.

     

    Но при государственном субсидировании быдло-слоёв у их представителей пропадает стимул учиться, работать и вообще развиваться.

     

    Такая система более-менее работала при высоких ценах на нефть, но теперь Мадуре приходится забирать деньги у среднего класса, чтобы отдать их быдлу. В результате средний класс тоже перестал работать.

     

    Никто не работает, есть нечего, вот и начались беспорядки.

     

     

     

    это мечта всех зрадайопов, которые и есть быдло-слои

  2. ))))))

    безвіз, я й раніш коли треба їздив куди треба. 

    томос мені як ультратеїсту до лампочки - це н ебільше ніж втоірння хуйлу в скрєпотворінні

    децентралізація на якості доріг шкіл лікарень ніяк н еопзначилась - просто регіональні иліти стали більше красти от і все

     

    обовязки президента прописані в конституції. держава констиуцію не виконує . і н езбирається. демонстративно. всі держінституції - імітація яка покриває винятково корупцію. звідси і тотальна брехня - бо корупція тотальна. 

    цифри не обманеш. номінальнйиопдушний ввп як був нижче ніж у папуасів так і є. а судді і прокурори з генералами стали ще більш діамантовішими. пускання пузирів про оновленн янайбоєздатнішої - яка обісралась в криму - закінчились лепетанням про "холодний мир" а скільки ж імльярдів під оновленність найбоєздатнішої розпилились)))) правосуддя як не було так і не має. правозахисту теж. поліцаї вже не лише покривають злочинці і домушніків - а самі стали домушнікми і злочинцями. і скільки епізодів з княжич суспільство не знає . і як у херсоні поліцай попв=ався на домушнічистві.

    але українцям то всьо норм)) українгці в масі сам ітакі тому і в країні таке. українцям і мамчур герой. так що все путьом ))))

     

     

    ты профессиональная секретарша?

  3. нісчастьє це пораженко як головком)) смисл іти на фронт під командування генералів регіоналів корупціонерів грищенків назаркіних муженків ? в котли? ))))і після пораженківського "військового рішення не має" смисл імітувати воїна)) суцільін поразки . і якби не сша -  то після дебальцівського тріумфу пораженка хуйло б хз де зупинився . дякуючи сша Україна не окупована кацапами - як то  сталось 100 років тому. ну а тепер після десятка котлів двох капітуляцій в мінську все закінчилось... холодним миром)) а скільки ж сотень мільярдів бабок розпилялось під брехнб про оновлення і взування найбоєздатніших)))))

     

    чудесм не буває. в корупціонерії  може бути тільки от така армія 

     

     

    а ты можешь несчастье покороче писать

    или ты думаешь твою писанину я буду читать?

     

    я так понял кроме как подпиздывать ты никуя на войне не был

    типичный пример зрадайопа

  4. Много денег на банковской афере пятнадцатого года. И за ней лично Порошенко стоял. А как ее провести, ему кум подсказал. У него опыт афер большой.

     

    Ты сильно то пальцы не они, жизнь штука сложная, можно и со стороны лазеров оказаться.

     

    чочо?

    у тебя было много денег? :weep:

    лузер обосцанный пишущий посты за копйеки мав много грошей? :weep:

  5. ))) ого який хоробрий))) шкода що таких хоробрих не має у петро армії. ато 5 років пройобів на фронтах. а в криму взагалі проявили уні кальну хоробрість мужність і героїзм. мамчурі вони такі)))

     

     

    я так понимаю ты с фронта вернулся несчастье?

  6. нічого. ))) і пораженко теж нічого для країни не зробив))) для себе так))) обовязки президента перед країною прописані в конституції. 

    вні територілаьної цілісності - мародеріння бюджету під казки про найбоєздатнішу взуту, підписання двох капітуляцій в мінську - більше десятка котлів - і нарешті вішенка на тортік - холодний мир. імітація армії як бута так і є - просто стало більше брехні

     

    правосуддя як не було так і не має. правозахисту як не було так і не має. медицина і освіта дореформовані до мишей 

    конституція на всій території України державою не виконується

    вимиарння і втеча молоді. 

    як завжди номінальний опдушний ввп менш ніж у папуа нова гвінея - в кінці 2019 року - після парламетських - хто б н епереміг - буде традиційне післячиборне кратне обвалення гривні))))

    зауважу що так є і так буде незалежно від того яке прізвище у президента - проблема не у президенті чи владі - проблема в манюпасах)))як іманюпаси така й влада)))

     

     

    безвиз ничего?

    Томос ничего?

    децентрализация нияего?

     

    назови мне второго президента, кто сделал хотя бы половину

  7. бляааааа :lol2: ну, усі все зрозуміли, шановні дописувачі? (ботву виключаю)

     

     

    ну тамк что путинский хуесос

    встретимся? или ты тебе нужно разрешение приехать из кацапии?

    но грядут для вас боты более тяжелые времена

    и вас будут хуесосить вполне реально

    и отлавливать даже заграницей

  8. А в ваших ольгінских методичках цього не має? То це мабуть тому. щоб ви не заплутались і не написали на парашних форумах чому мадурівщина це погано, і не посіяли сумнів в величі хуйла.

     

    ты готова со мной встретится пизда кацапская?

  9. От тупа брехлива мерзота :lol2:

     

     

    то есть ты готов явится клоун?  ох хочу увидеть живого кацапсокго бота в живую

    у меня два варианта

    сдать тебя сбуушным пацанам 

    второй вариант отвезти национал радикалам для опытов :weep:

  10. Треба вас свиноботів вигнати хоч вулиці почистити, а то з вашою роботою по засиранню інтернету зовсім втратили адекватність.

     

     

    ну так расскажи о своей профессии клоун

  11. Ну що ти пиздиш, я тобі номер телефонний давав свій, ти взнав мої справжні прізвище та і.п., бо я у власній країні не боюся абсолютно нікого, нехай зайди сруться, а ти так і не позвонив після таких самих погроз "зустрітись" і "розібратись". Мерзотне ти брехливе людське лайно і боягуз. Крапка.

     

     

    какой накуй номер баклан кацапский

    я повторяю

    готов встретится с любым тут в Киеве

    и предупреждаю я долго пиздеть не буду

    сразу мозги уродам выбиваю

  12. У Петипутиной и пяти процентов не было, а раскрупили аж до 54ех, всего за не только месяцев.

     

     

    и в этот раз будет  54 в первом туре

    потому что он не строит из себя целку, а делом занимается

    чем может похвастаться грицацуев или косатая? что они сделали для страны? 

  13. Все.

     

    твою задницу? :weep:

    В Грузии криминал похлеще нашего был, а сейчас можно открытую машину с ключами оставлять, никто не тронет. И на это понадобилось не больше чем Петяпутина просидела на табуретке. Так-что все возможно, надо только захотеть.

     

     

    ты был в той грузии кацап ?

    Куда из грузии можно угнать машину ?  от же лошье йопнутое

  14. Шустро ольгінець засирає форум. Мабуть рошенок об'ївся. Полюбляє шоколадний барига хуйловскі технології. Хоча це не дивно, адже ця сімейка навіть дружин з параші імпортує.

     

     

    Готов с тобой встретится никчема 

  15. Розвідувальна служба США зауважує, що Росія вживає кроки, щоб впливати на українські президентські вибори в березні 2019 року і парламентські вибори, що відбудуться восени.

    Про це йдеться в звіті американської розвідки, присвяченому світовим загрозам цього року, який представив 29 січня в Сенаті директор Національної розвідки США Ден Коутс, повідомляє "Голос Америки".

    "В надії прибрати Порошенка і привести до влади менш антиросійський парламент, Росія прагне скористатись з таких проблем в Україні, як нестійка економіка, поширена корупція, вразливості в кіберпросторі а також громадське невдоволення", – наголошується в звіті.

  16. Подивися, ботику кремлядське, проти і за кого вискакують зі штанів разом з тобою коцапчеги. Їх там серед глядачів відсотків 90.

     

    ты утверждаешь йопаный кацап шо разведка сша писдит?

×
×
  • Створити...