Перейти до змісту

кобзона опять облили.....


злой

Recommended Posts

Когда то....  Муслим Магометович....... в личном общении...... намекнул...... на Кобзона  и бюля-оглы...... Великий был человек..... Никого не унижал.....ЦАРСТВО НЕБЕСНОЕ...

В Донецке памятник Кобзону облили краской pic.twitter.com/PVYyKbvEAL

 

Link to comment
Share on other sites

можно подробнее?

Об этом много ссылок......  и личной инфы..... Первым попробовался  Магомаев..... Лиознова сказала  я подумаю и никому не дам послушать эту запись.... Кобзон повторил один-в один интонации Магомаева..... Это уже не секрет давно. и не сплетня.... Лиознова признала.....   Щас поЕм и выкину тебе сцылку на то первое ИСПОЛНЕНИЕ МАГОМАЕВА, да и гугл  в помощь.

Link to comment
Share on other sites

Меня зацепило..... я щас найду и выкину сцылку  первого исполнения... когда кобзон отсасывает..... А ваще жду от ВАС сцылку.

так я уже сам ее жду)) B-)

обещал ведь, вот я и не ищу)

Link to comment
Share on other sites

Муслим Магомаев был великим - он никогда не ложился под политиков - он просто пел, политики просили его что то спеть.

Иосиф Кобзон - он просто поет о заказу политиков.... последнее время голос ослаб... он просто стонет - расея... расея....

Link to comment
Share on other sites

Есть еще одна старая популярная песня- Улица моя лиственная- написана Пахмутовой для Магомаева... Он разрешил ее петь Лещенко... , но не подарил.... И сам пел до смерти и ЛЕВА поет.

Link to comment
Share on other sites

Нам не жить друг без друга..... Поясняю непонявшим.... Это имеется ввиду отношения мужчины и женщины.... но никак не государствам.

:66: а вот ми ніпанявшиє толька пра гасударство і падумалі

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Иосиф Кобзон - он просто поет о заказу политиков.... последнее время голос ослаб... он просто стонет - расея... расея....

 

Просто ради справедливости скажу:  в начале июля 1986 в Доме культуры городка Чернобыль (слышали такой?) Кобзон вместе со своим аккомпаниатором дали живой концерт часа на 2. 

И не засцали приехать в зону, где даже в чистых местах фон был 20 миллирентген в час.

А когда он запел "Лише на Батьківщині солодкою стає проста вода", то немало взрослых 50-летних мужиков прослезились.

Я был на том концерте.

 

Вот эта вещь. Поищите в его исполнении...

 

Link to comment
Share on other sites

Я  навіть  ніколи  не поставила  б  поруч  Кобзона  біля  Магомаєва.  І  завжди  дивувалася,  як  може  подобатися  Кобзон.  Проте  виконання  Магомаєва  цієї  пісні, як  на  мене,  занадто  дзвінке  і  місцями  академічне.  

За  інформацію  дякую,  цікаво  це  було  прочитати  і  послухати  Магомаєва.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Я  навіть  ніколи  не поставила  б  поруч  Кобзона  біля  Магомаєва. 

 

Ментально между ними пропасть, конечно. Магомаев - потомственный аристократ знатного рода. Кобзон - босяк и беспризорник.

Но голос у Кобзона и его творческое наследие ничем не уступают Магомаеву.

Link to comment
Share on other sites

Співачка Анастасія Приходько відреагувала на звинувачення з боку Йосипа Кобзона, який назвав її "вуличною дівкою".

Артистка написала усе, що думає з приводу російського "метра" у своємуInstagram та закликала знести його пам'ятник, встановлений у Донецьку.

Ще в середині серпня Кобзон заявив "Комсомольской правде": "Ну і ще - про українську співачку Анастасію Приходько, яка представляла Росію на музичному конкурсі "Євробачення" в 2009-му. Я згадую з огидою її за кулісами юрмальського фестивалю "Нова хвиля", коли вона матюкалася, просто як вулична дівка. Ось її злісні заяви про Росію і росіян мене сьогодні абсолютно не дивують...".

І от Настя вирішила таки відповісти на досить різку критику з боку Йосипа Давидовича.

"Прочитала статтю Кобзона, в якій він мене згадав. В ніс різко вдарив запах нафталіну. І справа навіть не в тому, що я ніколи не брала участь у "Новій хвилі", або в тому що йому ввижаються "вуличні дівки" (спишу на вік), а в тому, що справа в самому Кобзоні", - почала співачка.

http://tab.img.pravda.com/images/doc/9/e/9e78dfe-kobzonp.jpg

 

 

Настя вважає, що донецький пам'ятник Кобзона треба знести

Далі вона згадала нещодавні заяви Кобзона, що він, буцімто, в дитинстві "ховався від бандерівців в Святогорську" та про його невдоволення приїздом Макаревича в зону АТО.

"І останнє. Я нещодавно виступила з ініціативою знести всі пам'ятники радянської епохи в містах Донбасу. Пропоную почати з вашого в Донецьку. Вам, як уособленню людськоненависної епохи не місце в Україні в будь-якому вигляді", - зауважила Приходько.

"До речі про творчість. Чула, що вам запропонували написати гімн неіснуючої "Новоросії". Логічно. Враховуючи кількість нових хітів, це ваш єдиний шанс злетіти на гребені дешевого скандалу. Йосип Давидович, Наш День Перемоги пропахне порохом, а вам, як і вашій "країні" від запаху нафталіну вже не позбутися", - додала наостанок Анастасія.

Кобзон, схоже, ретельно стежить за тим, що й хто про нього каже. Тому не забарився з відповіддю.

"Це нижче моєї гідності - говорити про цю вуличну дівку, яка матюкається, як повія. Їй Росія дала все", - заявив він в коментарі "Super.ru".

"Вона всього лише прислуга у панів, які пообіцяли їй гонорар. Що на вулиці їй обіцяють гонорар, що їй також платять гроші, щоб вона обливала брудом Росію", - додав Кобзон.

Нагадаємо, після того як Приходько звернулася до росіян і назвали їх "вузьколобими і глухими", у ЗМІ Росії поширилися чутки, що співачка таємно погодилася виступити на корпоративі російського олігарха.

Та Настя спростувала цю інформацію, заявивши, що ніколи і нізащо не співатиме на території Росії.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...