Перейти до змісту

нам что, одного захватнического конвоя было мало ?


Darkwalker

Recommended Posts

 

Лавров: Україна погодилася на другий гуманітарний вантаж

П'ятниця, 29 серпня 2014, 13:15

 

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Україна дала згоду на доставку другого гуманітарного вантажу з Росії.

Про це він заявив в п'ятницю у Москві під час прес-конференції за підсумками переговорів з главою МЗС Ірану Джавадом Заріфа, повідомляють РИА Новости.

За його словами, в середу Росія отримала відповідну ноту МЗС України зі згодою на відправку на схід України гуманітарної допомоги з РФ.

У четвер Москва направила Києву другу ноту з гуманітарного конвою. Лавров сподівається, що скоро можна буде приступити до практичної відправки вантажу.

"Ми вчора направили вже другу ноту в МЗС України з урахуванням тих пропозицій, які нам представили українці, і, за нашою оцінкою, у нас є спільне розуміння, як цей другий конвой направляти на південний схід з тим, щоб і безпека була забезпечена, і вантажі були доставлені ", - сказав Лавров.

"Ми розраховуємо, що тепер, коли друга нота, яка враховує українські міркування, пішла до Києва, <...> ми зможемо найближчим часом вже приступити до практичної відправки гуманітарних вантажів, які так необхідні для цивільного населення південного сходу", - підкреслив Лавров.

Він заявив, що ОБСЄ ніякого відношення до відправки гуманітарних конвоїв на схід України не має.

 

 

шо это такое ?!

Link to comment
Share on other sites

 

Другий "путінський конвой" можуть привезти залізницею

П'ятниця, 29 серпня 2014, 17:54

 
Версія для друку Коментарі4

Україна готова прийняти другу колону гуманітарної допомоги з Росії, і можливо її привезуть залізницею.

Про це заявив заступник голови Держфіскальной служби Анатолій Макаренко, повідомляє УНІАН.

За його даними, Митна служба готова прийняти другий гуманітарний вантаж, а доставлений він може бути в Україні залізничним транспортом протягом 10 днів.

Здійснюватися поставка, швидше за все, буде через пункт пропуску "Гуково" (Ростовська область РФ).

Макаренко розповів, що Міністерство закордонних справ Росії звернулося з нотою до МЗС України, щоб проінформувати про підготовку чергового "гуманітарного конвою".

"За пропозицією російської сторони, можливо, це буде залізничний транспорт. Тому зараз нами опрацьовуються можливі варіанти роботи з цим "гуманітарним конвоєм", - сказав Макаренко.

Він зазначив, що головною умовою ДФС в роботі з російською стороною є дотримання українських митних процедур.

"Головні умови: одержувачем повинен бути Червоний хрест, як і було домовлено. Російська сторона не повинна порушувати митні процедури, як вона робила це попереднього разу", - сказав Макаренко.

При цьому він зазначив, що поки остаточно не визначений пункт пропуску гуманітарного вантажу з Росії, однак, швидше за все, це буде пункт "Гуково" в Ростовській області.

"Поки опрацьовуються варіанти... Якщо буде залызниця, то пункт пропуску "Гуково", це 30 км від "Ізварине"... У нас там група розміщена - прикордонники та митники", - повідомив Макаренко.

 

 

это там где хуйловцы как хотят, так и входят ?!

пиздэць ганьба

Link to comment
Share on other sites

Президент Росії Володимир Путін повідомив, що під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком в Мінську домовився з ним про реалізацію плану гуманітарної допомоги жителям Луганська і Донецька.

Про це він сказав в інтерв'ю Першому телеканалу, фрагмент якого був показаний в п'ятницю ввечері.

"Ми домовилися про те, що ми реалізуємо запропонований президентом Порошенком план надання допомоги, допомоги нужденним людям в Луганську і в Донецьку, і підемо по запропонованому ним шляху: будемо відвантажувати необхідні людям продукти, товари залізничним транспортом. Це була його пропозиція, я з цим погодився", - повідомив Путін

Він зазначив, що зустріч була відвертою.

"Взагалі, зустріч була дуже хорошою, мені так здалося. Досить відвертою. Петро Олексійович, на мій погляд, такий партнер, з яким можна вести діалог", - сказав Путін.

Але, підкреслив він, "зрозуміло, хотілося б, щоб все, про що ми домовлялися, було втілено в життя".

"Потрібно надати гуманітарну допомогу людям, які перебувають зараз у зоні конфлікту. Про це ми теж з президентом Порошенком розмовляли, він з розумінням ставиться і до того, що Росія робить. Я вважаю, що і ми повинні піти назустріч керівництву України в цьому питанні", - зазначив президент РФ.

Він висловив сподівання, що Порошенко почув аргументи Москви. "Сподіваюся, що так", - сказав Путін, відповідаючи на відповідне запитання.

Як відомо, двогодинна бесіда Путіна і Порошенко відбулася в ніч на 27 серпня в Мінську, де відбувалися контакти на рівні глав держав Митного Союзу з президентом України та представниками ЄС.

 

 

видимо остались тяжелые станки, которые фурами не своровать - ж\д надо

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...