Перейти до змісту

Вперше в історії РФ допускає використання ядерної зброї для наступу


outsider

Recommended Posts

Навіть якщо кацапидли просто на місці, нікуди не стріляючи, підірвуть лише третину своєї ядерної зброї, капець світу настане десь за 3-4 місяці.

Звісно, першими виздихає кацпня, Австралія або Аргентина трохи пізніше

Але неминуче.

Так що, які вже тут переможці...

 

Явне перебільшення.

 

Основні вражаючі фактори ядерного вибуху здійснюються у відносно невеликому радіусі навколо епіцентру вибуху. Пара десятків кілометрів.

 

Далі найбільшу шкоду здійснює радіація. І то, в ядерній бомбі вона відносно невелика. У всякому випадку не йде ні в яке порівняння з вибухом Чорнобиля, з якого вилетіло хто зна скільки надшкідливого і надактивного цезію і стронцію, якого майже немає в ядерних зарядах. Про практично нешкідливий уран і говорити нічого, його в Чорнобилі вилетіло десятки тон. І що? Київ на відстані 80 кілометрів майже не відчув. На сьогодні все в межах природного фону.

 

В свій час напідривали цих бомб в атмосфері мабуть сотні. Навіть мультимегатонна воднева бомба, яку підірвав в атмосфері хрущов, нічого глобально не змінила.

 

Основна рушійна сила ядерної зброї це перш за все ударна хвиля, яка з віддаленням від епецентру експоненційно гаситься. Далі температурний фактор - все навколо палить. Також різко гаситься з відстанями. Ну електроніка виходить з ладу. І потім вже радіація.

 

Так що, щоб повністю знищити місто класу Москви чи Нью Йорку потрібно кілька потужних ядерних зарядів розкиданих рівномірно по площі. Тільки, кому це дозволять знищити великі американські міста? А щоб все живе на землі... Всі перебільшують роль людей. Навіть чокнутих і з ядрьоною матір'ю...

 

Звісно, досить навіть невеликої ядерної бомбочки підірваної в густонаселеному місті, щоб наробити жахливих жертв. Тому всі і кричать криком, щоб не застосовувати ядерну зброю. І всі погодились, що ядерна зброя це аргумент У ВІДПОВІДЬ. Пуйло офіційно оголосив, що готовий зробити це ПЕРШИМ. От і вся петрушка. Побачимо як його будуть втихомирювати.

Link to comment
Share on other sites

У кацапии есть подводные лодки, это оружие возмездия. ПРО у американцев конечно есть, но перехватить весь ответный удар оно не сможет. В случае же первого удара со стороны безумного карлика все еще хуже, мы им сделали чертовски хорошие ракеты :(

Також перебільшення.

 

Ядерних підводних човнів в робочому стані в московитів всього одиниці. За якими завжди пильно стежили. Зараз так і поготів. Сховатись дуже важко, може навіть неможливо.

 

Крім того, підводні човни можуть запускати МБР лише з ПІВНІЧНОЇ ПІВКУЛІ, така конструктивна особливість пов'язана з обертанням землі. Що вже різко знижкє зону прикриття. Більше того, міжконтинентальні ракети можуть прицільно запускатись з тих човнів лише з певних розрахованих точок океану, яких також не так вже і багато.

 

Літаки-ракетоносці? Ту-95 не така вже і проблема. Ту-160 також дуже обмежена кількість, які також пильно контролюють.

 

А всякі сотони, навіть досконалі дніпропетровські, мають відносно тривалий час підльоту, на сьогодні це вже критичний мінус.

 

На мою думку, тут більше загроз в "тихій доставці" ядерних зарядів. Ну там якимись морськими контейнерами, чи цивільними літаками з екіпажами камікадзе, або навіть втемну. Це дуже характерно для пуйла і в його стилі. Можна сказати фірменний прийомчик. Так сказати ГЛОБАЛЬНИЙ ТЕРОРИЗМ.

 

Сподіваюсь, про такі способи хтось також думає і готує контрдії. Особливих пошкоджень Америці таким способом не нанести, а відповідь буде негайна.

Змінено користувачем Маковій
Link to comment
Share on other sites

На мою думку, тут більше загроз в "тихій доставці" ядерних зарядів. Ну там якимись морськими контейнерами, чи цивільними літаками з екіпажами камікадзе. Це дуже характерно для пуйла і в його стилі. Можна сказати фірменний прийомчик. Так сказати ГЛОБАЛЬНИЙ ТЕРОРИЗМ.

 

Сподіваюсь, про такі способи хтось також думає і готує котрдії. Особливих пошкоджень Америці таким способом не нанести, а відповідь буде негайна.

 

Так, підтверджую. Це просто феноменально які заходи безпеки втілені в життя в Х`юстоні. 

Link to comment
Share on other sites

А взагалі то, якщо подумати, то ситуація ахова. Через одного недомірка, комплекси неповновартості якого переросли в амбіції увійти в історію, впритул наблизили світ до ядерної війни. Із можливим відкотом цивілізації на десятки років і знищенням сотень мільйонів людей.

 

Він зумів переплюнути навіть Карибську кризу.

 

Точно увійде в історію...

Змінено користувачем Маковій
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...