Перейти до змісту

Це російське місто, а не російське ...


straight-pin

Recommended Posts

У Севастополі правоохоронці завадили провести мітинг, посилаючись на російське законодавство.

Представники російського МВС перешкоджали проведенню демонстрації в Севастополі. Про це свідчить відео, розміщене очевидцями на відеохостингу YouTube 27 квітня.

 

«Севастополь не встиг стати російським містом, як зіткнувся з тим, що міська верхівка корупціонерів, які засіли у владі, намагається заборонити і розігнати мітинг городян, які виступають проти корупції, силами російської поліції, яка прибула з Москви», - зазначили користувачі.

 

Зокрема, на відео правоохоронці відрекомендувалися поліцією з Росії. Вони вимагали від учасників дозвільні документи і звинуватили їх у несанкціонованому зібранні.

 

Учасники наголосили, що в місті діє перехідний період інтеграції Криму в РФ до 1 січня 2015 року і громадяни мають право на мирні зібрання.

 

Правоохоронці просили дозвіл на проведення мітингу і вимагали, щоб учасники пішли у відділення міліції.

 

Ті ж у відповідь поліції зазначили: "Їдьте до Москви і там всім забороняйте! З такими порядками, як ви водите, вже починаються сумніви щодо цього. За що боролися? ...". "Севастополь - це не Москва. Це різні міста. Це російське місто, а не російське, і російським воно ще невідомо коли стане".

 


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...