Перейти до змісту

Аваков продовжує зростати в моїх очах


abandon

Recommended Posts

Публічний конфлікт міністрів внутрішніх справ і оборони був спричинений критикою останнього на адресу добровольців.

Про це розповів глава МВС Арсен Аваков в інтерв'ю "Фокусу".

 

Він пояснив, що після публічної критики Валерієм Гелетеєм керівників добровольчих батальйонів змушений був відповісти.

"Міністр оборони Валерій Гелетей дозволив собі публічні висловлювання, які дестабілізували мої підрозділи. Мені довелося відповісти точно так само. Я кілька разів попереджав, щоб він не виносив таке обговорення на публіку", - розповів Аваков.

 

"Це чимала кількість людей - близько 7 тисяч осіб, які служать добровольцями в армії, Нацгвардії і спецбатальйонах МВС. Зараз вони тримають лінію фронту і мають знати, що про них хоча б думають добре, бо платять їм відверто погано", - добав він.

Аваков вважає, що у добровольців і волонтерів є моральне право брати участь у виборах.

 

"Якщо в нашому суспільстві з'явився такий шар, як добровольці, волонтери, яких також величезна кількість, то вони мають право впливати на це суспільство. У Верховній Раді вони можуть тиснути на політиків своєю чесністю і щирістю", - заявив Аваков.

 

Як відомо, раніше глава Міноборони Гелетей, говорячи про участь у виборах керівників деяких добровольчих батальйонів, заявив, що справжні герої в політику не йдуть.

 

Українська правда

____________________________

Мені відверто подобається запропонована ним концепція реформи МВС та люди, якими він себе оточив - Геращенко, Євген Захаров, Полторак начебто теж притомний.

Позиція стосовно харківського Леніна та пакування колись лояльними до вати ментами харківських комуняк додають свої п'ять копійок.

Дуже сподіваюся, що після виборів Аваков збереже свою посаду і доведе до кінця реформу МВС.

І в принципі саме наявність Авакова в списку може примусти мене проголосувати за НФ в разі, якщо Самопоміч виглядатиме непрохідною.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...