Перейти до змісту

интервью с Яремой


forever young

Recommended Posts

На вході до приймальної секретар і охоронець просять залишити речі і мобільні телефони. Останні ми забрали з собою лише після особистого дозволу Яреми.


Відповідно до закону генпрокурора охороняють вісім охоронців  :fp1: . Ярема зізнається – це незручно. "Нікуди не зайдеш. Ані в магазин, ані в кафе.


Link to comment
Share on other sites

– Є думка, що ставши Генпрокурором, ви змінилися – на Майдані вас пам’ятають іншим...


– Ні. Це неправда. Я просто став чиновником. А на чиновниках тримається весь світ ;o . Сьогодні, на жаль, в Україні ставлення до чиновників як до ворогів народу :tu: . Це обов’язково хабарники :tu: , люди, які зловживають владою :tu: , вчиняють шкоду всьому суспільству :tu: .


Насправді це скривджена думка. Чиновник – це людина, яка служить державі, і саме завдяки їй працює державний механізм. Я сьогодні потрапив в рамки, за які не можу вийти, розумієте? :pleasant:


Link to comment
Share on other sites

 Ходять чутки про ваше звільнення...


– Відповідно до закону "Про прокуратуру", Генпрокурора призначає Верховна Рада за поданням президента на п’ять років. Мій термін перебування на посаді Генпрокурора закінчується 19 червня 2019 року. Крапка.  :pleasant:


Link to comment
Share on other sites

– Чому ви влітку погодилися обійняти посаду Генпрокурора, не маючи досвіду роботи?


– Тому що посада міністра внутрішніх справ була зайнята :)


 


 Приблизно стільки ж коштує ваша краватка Louis Vuitton.


– Річ придбана п’ять років тому. Бачте, він пошарпаний :lol2:  (демонструє зворот краватки – УП). Що ще вам показати? Цьому годиннику (демонструє годинник - УП) десять років, ОMEGA (швейцарський годинник, про який в одному з інтерв’ю Ярема казав, що їх вартість – 15-20 тис. грн – УП). Що ще вас цікавить?


– Ваш будинок в елітному містечку "Золоче", який у жовтні зафільмували автомайданівці.


– У 2007 році я купив земельну ділянку - 0,75 га землі. Побудував будинок 268 кв.м. :pleasant: Його здали в експлуатацію в 2008 році і сьогодні він належить моїй дружині, а значить і мені. Там є прибудинкові споруди, що відображені в декларації про доходи.


У 2009 році я продав квартиру на Оболоні за 6 мільйонів гривень :pleasant: . Задекларував це і заплатив відсотки. Крім того, у мене дружина теж заробляє гроші. Я прожив на світі 51 рік, побудував будинок, посадив дерево, виростив сина.


– У вас є власний бізнес?


– Власного немає.


Змінено користувачем forever young
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

10.12.14 11:31  Ярема не собирается в отставку до 2019 года и хочет зарплату в 50 тысяч гривен

Виталий Ярема до 2019 года не собирается уходить с поста генерального прокурора.

Как информирует Цензор.НЕТ, об этом он рассказал в интервью "Украинской правде".

 

"Согласно закону "О прокуратуре", Генпрокурора назначает Верховная Рада по представлению президента на пять лет. Мой срок пребывания в должности Генпрокурора заканчивается 19 июня 2019. Точка." - Заявил Ярема.

 

Также он рассказал, почему согласился на должность генпрокурора, не имея опыта работы.

 

"Мне было интересно. Действительно, есть новые для меня вещи. Например, представительство в судах. Это очень сложная работа. Там работают профессиональные люди, которые знают гражданское право. Это профессиональное ядро ГПУ, которое нужно сохранить, и я это понимаю."

Читайте на "Цензор.НЕТ": Лещенко: "Банки Арбузова и Януковича должны были арестовать. Это вопрос к Яреме". ДОКУМЕНТ

 

По словам Яремы, ему это удалось, обеспечив законодательно нормальные зарплаты для работников ГПУ:

 

"Одна из норм закона "О прокуратуре", который будет действовать с апреля, это предусматривает. Прокурор после вступления закона в силу будет получать зарплату 13 тысяч гривен и выше", - отметил Ярема.

 

Согласно этому же закону повысится и зарплата самого генпрокурора, он будет получать примерно 50 тысяч гривен.

 

Сейчас его зарплата составляет 6 тысяч 500.

"На самом деле у меня зарплата в 17 тысяч гривен, но я попал под постановление Кабмина, согласно которому сократили зарплату. И когда два раза в месяц я получаю по 3 тысяч, это немного, честно говоря, обидно. Потому что Генпрокурор не должен получать такую заработную плату ", - сказал Ярема. Источник: http://censor.net.ua/n315738

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...