Перейти до змісту

Кубив намекает, что Гонтарева тупая пи...да (с продолжением))


Faultfinder

Recommended Posts

У Раді хочуть зробити обов'язковим доповідь голови Нацбанку при його призначенні та звільненні
12.12.2014 | 11:39
Один з авторів законопроекту - колишній голова Національного банку Степан Кубів.

Народні депутати України пропонують Верховній Раді змінити порядок призначення і звільнення голови Національного банку України, передбачивши в регламенті роботи парламенту доповідь кандидата із зазначенням чітких напрямків майбутньої діяльності і доповідь про результати роботи на цій посаді у разі звільнення.
Про це йдеться в зареєстрованому 11 грудня законопроекті №1399 про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України (щодо порядку призначення та звільнення з посади голови Національного банку України). Текст документа на сайті поки що відсутній.
«Фактично до статті 207 Регламенту ВРУ пропонуємо додати: при розгляді кандидатури на посаду голови Національного банку України обов'язково заслухати доповідь кандидата про чіткі напрями майбутньої діяльності, а при розгляді подання на звільнення голови Національного банку України - обов'язково заслухати результати діяльності на посаді голови Національного банку України», - прокоментував законопроект один з його авторів, депутат Степан Кубів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. При цьому, за його словами, проводити обговорення і заслуховувати відповіді на запитання народних депутатів пропонується виключно за повною процедурою.

 

 

Бюджетний комітет кличе Гонтареву на "жорстку розмову"
П'ятниця, 12 грудня 2014, 13:55

У комітеті Верховної Ради з питань бюджету просять представників Нацбанку якнайшвидше прийти на засідання і прозвітувати за свою діяльність.
Про це заявив голова комітету з питань бюджету Андрій Павелко журналістам, передає "Укрінформ".
"Усе, що сьогодні відбувається у діях голови Нацбанку, є величезним питанням для всіх депутатів, у тому числі на комітеті це питання піднімалося, його члени вимагають заслухати якомога швидше голову Нацбанку", - сказав він.
Крім того, за словами Павелка, на засідання самого комітету вже запрошували інших представників НБУ, проте вони не прийшли.
Павелко наголосив, що навіть без звіту Гонтаревої процес формування держбюджету на наступний рік розпочнеться, але ускладниться тим, що залишиться незрозумілою ситуація на валютному ринку.
"Не знаю чому, але поки представники Нацбанку наш комітет не відвідали. Ми чекаємо їх найближчим часом. Буде дуже жорстка розмова", - додав нардеп.
Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано звернення до президента щодо звільнення Гонтаревої з посади голови Національного банку України.

Link to comment
Share on other sites

Нажаль, запізно.

Та і допитувати, і не не комітеті, а в СІЗО слід не Гонтарєву, а її патрона - Петрушку, який фактично в період міжвладдя в ВР санкціонував супер-масштабну операцію з руйнації банківської та грошової системи.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...