Перейти до змісту

У Польщі розказали, навіщо Путін вбив Качинського!


кноп

Recommended Posts

Хоч  офіційно  Дональд  Туск  походить  з  кашубів,  але  наскільки  пригадую,  то  "туск"  по-данськи - німець.  Так  що  не  дивно,  що  свій  до  свого  по  своє.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

"Брат колишнього президента Польщі Леха Качиньського екс-прем’єр-міністр і голова партії «Право і справедливість» Ярослав Качинський дав згоду на ексгумацію останків свого брата, який загинув у авіакатастрофі під російським Смоленськом у 2010 році.
   «Я згоден з рішенням про ексгумацію. У випадку мого брата ми вже говоримо про дати», – повідомив Качиньський в інтерв’ю виданню Onet, опублікованому в суботу, 15 жовтня.
  Політик уточнив, що ця процедура стане однією з перших ексгумацій жертв авіакатастрофи під Смоленськом, що забрала життя 96 осіб.
  Ярослав Качиньський заявив, що розслідування катастрофи літака було «скандалом» і багато причетних до нього повинні «сидіти на лаві підсудних».
  Як відомо, Генеральна прокуратура Польщі прийняла рішення про ексгумацію тіл жертв смоленської катастрофи у вересні цього року."

Link to comment
Share on other sites

 

 


Путін вирішив помститися Качинському, якого вважав своїм особистим ворогом, за рішучу підтримку Грузії у війні з Росією

 

Це означає не зовсім помсту.

Це щось на кшталт "вбити весь уряд", щоб там залишились тільки існуючі "підПуйлятники" або щоб нажахати жити під Пуйлом.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Коли ви дивитеся на зруйнований Донецьк, на убитих в Маріуполі і на повсюдний страх в Європі, ви як і раніше навідріз заперечуєте теракт?

 

Теракти - міжнародна вигадка. Це вже як факт-висновок щодо теперішніх світових подій. Адже і індуси про теракти (просять допомоги).

Link to comment
Share on other sites

 

 


вбивства Путіним президента Польщі Леха Качинського

 

Качинський просто став завадою і тим самим об'єктом (не тільки суб'єктом),

де б починалось повне переформатування Росії, через провал геополітичних впливів,

 

Качинський повинен був стати об'єктом надій по, втрати Росією впливу а отже і агентів на ближньому сході Европи.
+ загроза втрати України. Все в Україні йшло в ногу з Каинським, щоб послати Росію на ТРИ відомі букви, без війни.

 

Треба було тільки дочекатись Качинського додому, і пів року-рік політичного шуму, пройшовшись по всій комуністичній історії Росії.

 

 

Справа по відвідуванню загиблих Катині - це і слідство попередніх,.. і посередництво тодішніх подій (якби не падіння літкака).
Качинський - це жива атомна бомба, проти "колоній Росії".

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...