Перейти до змісту

Бажана перекрыт


bankircheg

Recommended Posts

Підприємці, кіоски яких почали зносити в переході станції метро "Харківська", продовжують протест на проспекті Бажана у Києві. Наразі у страйку беруть участь близько півсотні підприємців. Про це повідомляється у сюжеті ТСН.Ранок.

Мітингувальники вимагають від влади столиці прибути на місце протесту і вирішити конфліктне питання. За їхніми даними, приблизно о другій ночі до станції метро прибули міліціонери, які почали знесення яток. Правоохоронці застосували петарди, адже підприємці намагались чинити опір. Наразі водіям вдалось зробити проїзд на проспекті в обидві сторони, але протестувальники продовжують займати частину проїжджої частини Києва. Нагадаємо, що вуличні торговці перекрили проспект Бажана ще о четвертій ранку. Через акцію затор на дорозі сягав двох кілометрів. Наразі рух частково відновлений.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/kyiv/na-prospekti-bazhana-u-kiyevi-vodiyam-vdalosya-chastkovo-prorvatisya-kriz-strayk-pidpriyemciv-436062.html

Link to comment
Share on other sites

 

 


Підприємці, кіоски яких почали зносити в переході станції метро "Харківська", продовжують протест на проспекті Бажана у Києві. Наразі у страйку беруть участь близько півсотні підприємців.

:fp1: Адок.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...