Перейти до змісту

таможенники в Закарпатье какие-то лохи,не?


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

суммы смешные  :pleasant:

 

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі начальника та головного інспектора одного з відділів митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці.

Зловмисники запровадили механізм системних поборів з місцевих мешканців за безперешкодний пропуск товарів в Україну. Співробітники спецслужби затримали обох митників під час отримання від підприємця частини чергового хабара у розмірі 250 доларів США.

Під час огляду приміщення митного посту правоохоронці виявили денну «чорну» касу зловмисників. Співробітники СБУ вилучили близько 17,5 тисяч гривень, понад 4,5 тисячі доларів, 665 Євро, а також гроші у російській, чеській та польській валютах.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

За останні дні це другий факт викриття Службою безпеки корупційних схем на західному кордоні країни. Вчора співробітники спецслужби затримали на хабарі заступника командира Чернівецького прикордонного загону.

Link to comment
Share on other sites

а луганцы ниче так сработали

 

Співробітники Служби безпеки України затримали на Луганщині одного з організаторів масштабного каналу постачання товарів на тимчасово окуповані терористами території.

Спецслужба вийшла на зловмисників у ході розслідування кримінальних проваджень, відкритих за попередніми фактами спроб ввезення продукції для терористичних організацій т.зв. "ДНР/ЛНР".

Правоохоронці виявили два мікроавтобуси "Мерседес" у безпосередній близькості від лінії зіткнення в районі селища Миронівський Артемівського району Донецької області. Автомобілі були завантажені продуктами харчування, побутовою хімію і цигарками та направлялися на тимчасово окуповану терористами територію.

Мікроавтобуси супроводжував підприємець з Лутугінського району Луганської області. Співробітники спецслужби встановили, що він також причетний до організації одного з масштабних каналів постачання продукції терористам, раніше заблокованих правоохоронцями. Зокрема, йому належала частина з 150 вантажівок з товарами для бойовиків, затриманих на початку травня в районі села Золотого на Луганщині.

Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження за ст. 258-5 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії, встановлюються інші особи, причетні до організації масштабного каналу постачання товарів терориста

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...